Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

<< Tilbage

Mor-/barn-profil for Tina og Ludmila

Mor: Tina, 47 år ( 13/1)
Datter: Ludmila, 15 år 9 mdr

Fødselsdato: 27/8-2002 kl 12:36
Oprindelig termin:28/8-2002
Født da mor var 39+6 henne
Fødselsvægt: 3550 g
Fødselslængde: 54 cm
Fødested: Frederiksberg
Bopæl: Nørrebro
e-mail

> Ret profil / Tilføj søskende <

Lidt om og :

Jeg hedder Tina - på ND bedre kendt som Røde Tina (ikke så meget min politiske overbevisning som det faktum at jeg har en rød barnevogn, røde briller, rød jakke, rød bil, røde sko og selvfølgelig elsker at klæde min stakkels datter i rødt!!!).

Ellers er jeg løbet op i 32 år Ludmila er mit første barn, og hun kom til verden d. 27. august klokken 12.36 efter en absolut OK fødsel, så det gør jeg gerne igen!

Faderen er Frederik, som jeg også lige nåede at blive gift med inden Ludmila blev født. Vi havde knap kendt hinanden i 2 år da vi blev forældre - men vi er jo heller ikke helt unge længere (faderen er 38), så det skulle jo være snart hvis det skulle være. Endelig fandt jeg en mand der ikke løb skrigende bort ved tanken om børn!

Når jeg ikke går rundt og får børn, så bruger jeg min universitetsuddannelse oppe i Frederiksborg Amt, hvor jeg arbejder som fuldmægtig i en forvaltning.

Ludmila er i øvrigt et tjekkisk/russisk navn, som betyder Folkets Favorit - og hun er sgu også en skøn lille en, nem, glad og en krudtmule på den fede måde! Hvis man kunne få garanti for at fremtidige børn var lige så nemme som hun er, så giv mig gerne en håndfuld.

Så er der jo en lille på vej - termin 1. maj - og ihhh hvor vi glæder os!

Søskende på babylisten:

Marika (14 år 1 mdr)

Få en personlig signatur til debatten eller hjemmesiden

Profilen er senest opdateret d. 15/9-2004

> Slet profil <