Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Al aktivitet

This stream auto-updates     

 1. I går
 2. beLine

  Emma har lavet en musikvideo

  Dog ikke. Men vi har ikke andet morgenmad end det, ud over havregryn
 3. Laurie

  Emma har lavet en musikvideo

  hvor er det godt lavet... tænkte, om det også var reklame for Rugfras...
 4. Emma har lavet en musikvideo sammen med et par piger fra klassen. En dansk opgave, de skulle bruge “byen er for lille” af Ditlev. og de har fået lov af Ditlev, de har skrevet til ham De forskellige grupper i klassen kærer en lille konkurrence, om hvem der kan få flest visninger. Vil i ikke gå ind og se den Emma er den langhårede med stort tørklæde og en slags hovedperson.. Hun lavede kaffe i går for at kunne hælde op i en kop, og åbnede en pose rugfras for at kunne filme den. hun har selv klippet den.
 5. Fru K

  Julekalendere

  Det er så slut med det i år . Yngsten bliver 14, og alt er dømt ude. Jeg synes nu også de ser ret kedelige ud, dem der kommer. Jeg tror jeg vil tvinge mine børn til at se en voksenkalender sammen med mig Det kunne passende være Andersens Jul, fordi jeg har en lærling udi Gas og Vandmesterfaget.
 6. Jeanette

  Julekalendere

  Jeg tænker vi gør som vi plejer (søn med autisme) ser først den på DR kl 19,30 og bagefter den på TV2. Han er godt nok 14 nu, men han glæder sig allerede til hyggen. Thea kommer til at mangle i sofaen, men jeg ved hun kommer til at følge med via nettet i de dage hun er på efterskolen. Hun er stor fan af julekalendere. Og har de fleste af dem på dvd.
 7. Pathil

  Julekalendere

  Hvad bliver der sendt i år?
 8. Last week
 9. Mb1

  Musik tjenester

  Ja men det er nok utopi. Godt at der er en prøveperiode Jeg ved ikke hvordan det er med spotify fra telefon. Tidligere var det sådan at man ikke selv kunne bestemme rækkefølgen på numre fra telefon, men man kan godt fra computer. Men jeg ved ikke om det også er sådan når man betaler.
 10. Lillesmor

  Musik tjenester

  Nej, men vil jo gerne lige kunne prøve det af før jeg betaler. Kan se man kan få prøveperioder, så skal nok bare hente det og prøve mig frem. Var jo lidt lettere hvis alle var enige om, hvad der var bedst
 11. Mb1

  Musik tjenester

  Jeg er jo lidt sær og har al min musik lagt ind i iTunes fra cd'er. Så ved jeg hvad jeg har og hvad jeg ikke har og det forsvinder ikke lige pludselig. Det betyder helt vildt meget for mig.
 12. Mb1

  Musik tjenester

  Hvis du betaler for Spotify, så får du jo ikke reklamer.
 13. Lenka

  Moderator forum?

  Jeg var i tvivl om behovet (samt hvordan moderator-tingene virkede i den nye version) - den har ikke været brugt i over 2 år, så har midlertidigt flyttet det i en "skraldespand" da jeg ryddede op i fora under flytningen. Men nu har jeg flyttet det tilbage, hvis der er behov for det.
 14. Julie_R

  Moderator forum?

  Er det væk? Kan ikke finde det i opret ny tråd i hvert fald
 15. Jeanette

  Musik tjenester

  Vi har haft Spotify i nogle år. Vi har familie abbonoment for 149 kr. Herefter kan vi alle 6 streame al den musik vi gerne vil. Før det havde vi den gratis version, og jeg synes ikke reklamerne er voldsomme, men det kan have ændret sig efter vi er begyndt at betale for Spotify.
 16. camillac

  Musik tjenester

  Spotyfi koster 99 kr for en måned. Indimellem må man tage nogle chancer i sit liv ;-)
 17. perhaps

  Musik tjenester

  Jeg ved ikke om Tidal har en gratis periode, men det er min favoritmusiktjeneste. Jeg har tygget mig igennem YouSeeMusik, Spotify og Apple (som egentlig også er ok, men deres spillelisteværktøjer er bøvlede), og er blevet hængende hos Tidal.
 18. Randi

  Musik tjenester

  Apple music har 3 mdr gratis. Vi har haft det i et par år, der er alt hvad man kan drømme om ca.
 19. Lillesmor

  Musik tjenester

  Det var nemlig lige det med at prøve i fuld version. Og så kom.jeg i tvivl i om vi mente det samme
 20. HelleP

  Julekalendere

  Aner ikke engang hvilke der kommer i fjernsynet i år.
 21. Lenka

  Musik tjenester

  Jeg synes at der er stor forskel på spotify og youtube for mig, også selvom jeg faktisk ikke har reklamer på youtube, fordi jeg bruger adblocker i min browser. Men spotify kan køre i baggrunden, fx mens jeg bruger andre apps hvis det er på telefonen eller hvis jeg cykler. Med youtube skal telefonen være sat på browser og ikke i dvale, ellers slukker youtube. Men ja, hvis man bare sidder med sin ipad hjemme eller på computeren, så er youtube jo nok også lige så fint. Spotify har dog også ekstra ting, fx at du kan spille en musikliste (radio) inspireret af et bestemt nummer og den har diverse playlister efter stemning og musiktype. Det kan også sagtens være at der er en gratisperiode hvis du aldrig har prøvet det før! Det kan jeg ikke lige huske ... så kunne du jo prøve det i den fulde version
 22. svenne

  Julekalendere

  Svenning plejer at finde julekalenderen uhyggelig, så det har ikke vundet indpas her
 23. Lillesmor

  Musik tjenester

  Har bare aldrig brugt nogen af dem og troede faktisk at man i prøveperiode fik lige præcis som hvis man betalte for det. Ligesom ved f.eks. Mofibo. Har ingen anelse om vi skal have det fremover, men hvis der er masser af reklamer i prøveversion også er der vel ingen forskel på det og youtube hvor der jo også konstant er reklamer.... det giver mig da ikke lyst til at betale for det fremover. altså jeg tænker med prøveperiode på at melde mig gratis ind i 14 dage, en måned eller hvor lang tid man kan være der uden at betale noget, og bliver vi glade for det beholder vi jo nok abb. Til alm. Pris. Desværre lader være med at melde det fra. Så det er vel ikke helt det samme som gratisversion eller?
 24. beLine

  Julekalendere

  Ingen anelse. Ved slet ikke hvad der kommer. Børnene styrer selv hvad de vil se, og om de gider se det med mig.
 25. Frejsen

  Julekalendere

  Her på matriklen er der ikke længere små el. større børn (mine er 17 og 20 år), så det styrer de selv, men tvivler på, at de gider se nogen af dem i år
 26. Lenka

  Musik tjenester

  Jeg har faktisk en gratisperiode for tiden og det man ikke kan er fx at spille den over på min sonos over wifi og så synes jeg heller ikke længere jeg har kunnet downloade ny musik til offline brug (men det jeg har downloadet mens jeg var betalende har jeg stadig til offline). Derudover kan man vist ikke få lov til at skippe musik ubegrænset for at finde den rette sang - eller også kommer der bare hurtigere reklamer, hvis man gør det, det kan jeg ikke helt huske. Jeg skal klart være betalende igen, men lige nu har jeg skåret lidt ned på diverse tjenester. Og det er ganske OK at man trods alt stadig kan bruge det gratis så
 27. Lenka

  Julekalendere

  Så langt er jeg slet ikke nået endnu Ikke sikker på om jeg når så langt inden det bliver 1. december og jeg tænker Der er vist noget jeg har glemt.
 1. Hent mere aktivitet
×