Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Al aktivitet

This stream auto-updates     

 1. I går
 2. HelleP

  Hyggebukser?

  Jeg bruger nogle runde sommer bukser med elastik jeg købte i Bilka for nogle år tilbage meget pæne, ihvertfald brugte nogle af kollegaerne dem på jobbet. Der ud over har jeg et par natbukser fra hunkemøller super tynde og meget rummelige men dem ville jeg nok ikke tage på ud😁
 3. Pia.D

  Hyggebukser?

  Jeg har et par sorte og bruger dem gerne ude, men jeg er nu også lidt ligeglad med hvad andre tænker - har jo job med uniform så jeg skal ikke tænke over den del af mit look. Uniformsbukser er jeans og det er rart at få nogle løse bukser på efter en 8 timers vagt.
 4. Mooar

  Hyggebukser?

  Når jeg slapper af i hyggebukser ligner jeg en idiot Jeg tøffer rundt i bazarbukser i "flotte" mønstre og farver. I ved den slags bukser der hænger på stativerne når man er på ferie sydpå Men de er super behagelige at have på og hurtige at smutte i.
 5. MarianneF

  Hyggebukser?

  Jeg er landet på at bruge sådan nogle typiske dameslacks med lynlås i siden fra mærker som Brandtex, Gerry Weber og Betty Barcley, Der er godt med stretch i, så de er meget behagelige at have på. Men de er i vævet, blankt stof, og de er syet som bukser, så de er til lidt mere pænt brug end yogapants og leggings. For mig føles bukser i jersey som at have strømpebukser på, hvor nederdelen er stoppet ned i linningen. Dametøjsmærkerne - dem med det tyske konetøj - giver efter min erfaring langt bedre kvalitet for pengene til basisgarderoben end modemærkerne. En velsyet og langtidsholdbar jakke fra Brandtex koster det samme som slaskejakkerne med skæve sømme fra Mango, Cream osv. Så skal man indimellem lede længere efter et godt snit, men de findes.
 6. Lenka

  Hyggebukser?

  Det er de nemlig ... og jeg bruger dem faktisk også ude og på arbejde, hvis jeg er i afslappet humør. De er jo ret neutrale og en underviser i nørd må da gerne ligne en hyggenisse, hvis hun har lyst
 7. Julie_R

  Hyggebukser?

  Ved jo ikke om andre også synes de er pæne nok og ved ikke om de har dem i alm str. Jeg bruger jo plussize, men de er her H&M+ Jerseyjoggers https://m2.hm.com/m/da_dk/productpage.0669674001.html
 8. fru_skruk

  Hyggebukser?

  I dag har jeg jeansleggins på i sådan noget blødt Jersey. De er dejlige og ser ok ud ude. Dem jeg har på,er fra Lidl men har også set dem i H&M.
 9. Summer1

  Hyggebukser?

  Leggings fra H&M er virkelig i god kvalitet og med holdbar elasticitet og syninger (specielt på måsen ). Men savner bare, at de laver et eller andet extra på dem, så de både har de alm. og så nogle lidt pænere (i bomuld). Er konstant på jagt ...
 10. Idasmor

  Hyggebukser?

  Jeg har haft nogen lignende på et tidspunkt. De var virkelig rare
 11. Idasmor

  Hyggebukser?

  Har de dem stadig. Kunne være rart hvis man kunne smutte i Netto eller byggemarked med dem på
 12. Julie_R

  Hyggebukser?

  Har nogen grå-sorte fra h&m som jeg synes er så pæne/neutrale at jeg også en gang i mellem bruger dem ud af huset
 13. Pia.D

  Hyggebukser?

  Mine bedste hyggebukser er et par ridebuksegamacher med imiteret ruskind fra hm - “ruskindet” er så fantastisk blødt at have på
 14. Summer1

  Hyggebukser?

  Nemlig, ... mine med hyggedetaljer på.
 15. Fru K

  Hyggebukser?

  Jeg bruger hyggeleggings i forskellige tykkelser, med hyggekjole over
 16. baNana

  Hyggebukser?

  Jeg køber som regel fra H&M Basic. Både ensfarvede og med print.
 17. Summer1

  Hyggebukser?

  Jeg bruger bomuldsleggings (gamacher). Helst hvis jeg ka finde dem med en eller anden extra detalje, såsom blondekant forneden, eller har nogen hvor de i siden forneden langs læggen er syet “rynket” sammen (aner ik hvad det hedder).
 18. krusedulle

  Hyggebukser?

  Jeg bruger sorte eller grå joggingbukser fra h og M , de er så lækre at have på
 19. Lenka

  Hyggebukser?

  Jeg har et par stykker fra wish, af ca denne type. De er meget dejlige, har dem i rød og i mørkegrå. Derudover har jeg nogle grå tykke træningsbukser, som jeg vist fandt brugt engang. Og så bruger jeg også gerne en onesie til hygge hjemme (dem jeg sælger), men det er især om vinteren, fordi den er så dejlig blød og varm.
 20. beLine

  Hyggebukser?

  Jeg bruger Hummel. Det samme gør alle mine børn pæne tja. Det er smag og behag
 21. Idasmor

  Hyggebukser?

  Har du nogen og i så fald hvilke? Jeg kunne godt bruge nogle nye og de behøver ikke være alt for grimme - hvis det er muligt.
 22. Last week
 23. beLine

  Se Jurassic world (1'eren) - hvor?

  Det forstår jeg godt 😊 Vi så toer og Magnus græd der var en sørgelig scene.
 24. HIP HIP HURRAAAAAAA! Tillykke med dagen! 

 25. Lenka

  Se Jurassic world (1'eren) - hvor?

  OK - jeg fandt den til leje til 29 kr på Blockbusters hjemmeside (vidste ikke at de stadig eksisterede online) - det kan det sagtens bare blive så. Isa vil gerne se 1'eren, inden hun vil gå ud og se 2'eren med en.
 26. beLine

  Se Jurassic world (1'eren) - hvor?

  Vi kan ikke finde den på Netflix. Ved ikke lige hvor
 27. Jeg vil gerne leje Jurassic world, dvs. 1'eren. Jeg kan se at jeg godt kan leje den online, men vil lige høre om der er nogle streamings-tjenester, som evt. har den? Jeg har pt HBO, men skal alligevel afmelde når den udløber om lidt, og vil have en ny (tilbage til netflix tænkte jeg, men hvis nu den er andet sted, så prøver jeg måske det). Men ellers så lejer jeg den bare online et sted. (EDIT: Jeg havde srevet forkert - tænkte den gamle Jurassic park, men det var selvfølgelig 1'eren til den nye Jurassic World - er lidt forvirret)
 1. Hent mere aktivitet
×