Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  57399
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

152 Excellent

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2552 profile views
 1. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg har sat den til at man max kan uploade 1Mb pr indlæg. De fleste af billederne på min mobil er 2Mb i den rene tilstand og de bliver ikke uploadet. Det er nok samme problem for andre, der ikke kan uploade billeder fra mobilen. Det er ikke fordi det er fra mobilen, men fordi billedet er for stort. Jeg overvejer om jeg skal fjerne begrænsingen, men da den ikke automatisk gør billederne mindre (altså i kb), så er jeg bange for at en side med indlæg med store billeder vil loade langsomt og også ende med at fylde for meget på serveren. Men jeg kan ikke huske om jeg havde større begrænsing på tidligere eller slet ingen, for i virkeligheden er det måske slet ikke noget problem at sætte grænsen op.
 2. Lenka

  Googling

  Lige pt er det de samme fora som det altid har været: Om hjemmesiden, Åbent forum og Åbent forum for alt børnerelateret (tror jeg at den hedder). Disse er åbne, hvor man kan skrive som ikke logget ind, og dermed kan de googles. Resten kan ikke.
 3. Jeg synes at det burde hedde "Hvad har du på hjerne?"

 4. Lenka

  Rette i underskriften?

  Ah ja, det er selvfølgelig rigtig. Det er vist en ting jeg lige skal genoverveje. Skal nok sige til, hvis det laves om.
 5. Tillykke med fødselsdagen! :flag:

  Tester lige den private væg herinde :-D 

 6. Lenka

  Rette i underskriften?

  Det kan man ikke - det kan være ødelæggende for siden, hvis nogen kommer til at bruge det forkert.
 7. Lenka

  Rette i underskriften?

  Måske er det slået fra på din konto. Find kontoindstillinger ved at tage musen hen over dit navn øverst til venstre, og klik på Signature derfra. Her kan du slå View Signatures til/fra. Jeg mener man slår dem fra, hvis man klikker på det lille kryds der er ved hver signature.
 8. Jeg har pr. default sat at det er "Se nye indlæg", der er fremme i toppen i højre side. Denne har jeg indstillet specifikt efter at den viser alle indlæg siden ens seneste besøg på siden (jeg er en smule i tvivl om hvordan den definerer seneste besøg ... om man skal være logget ud, eller ... ) ... derudover viser den kun selve indlæg, altså ikke statusopdateringer, likes mm (så det er som vi er mest vant til). Det er sådan her på det nye, at man helt selv kan vælge hvordan ens "nye indlæg" skal se ud, og selv kan sætte den op som "default" i stedet for "se nye indlæg". Her er fx, hvor jeg har sat "Ulæst indhold". Denne fungerer på en anden måde, hvor de indlæg man har læst, forsvinder far nyhedsstrømmen igen. Du kan finde "Ulæst indhold" samt flere andre nyhedsstrømme under menupunktet "Aktivitet" og evt. åbne "Mine aktivitetsstrømme": Hvis du finder en, som du hellere vil have mest synligt i menuen i stedet for "Se nye indlæg", så klikker du på den grå checkboks, som så bliver grøn og du vil se din nye nyhedsstrøm i menuen direkte.
 9. Lenka

  Det nye morsverden

  Nu har jeg forsøgt at downloade og tilføje en lille modifikation, som i det mindste kan kollapse alle forum-kategorierne, som så kan åbnes/lukkes efter behov der ude i siden, men det lader ikke til at virke ... æv! Det bliver til "senere udvikling", tror jeg, for jeg synes heller ikke at det virker helt optimalt.
 10. Lenka

  Det nye morsverden

  Jeg har lige researchet lidt mere, og man kan måske godt tilkøbe en tilpasning der kan gære det bedre. Det må jeg kigge på en anden gang, det kommer til fremtidig nærmere undersøgelse (især når det er tilkøbsting, så venter jeg nok lige til jeg har fået gang i noget økonomi her igen )
 11. Lenka

  Det nye morsverden

  Den hører desværre sammen med den visning der. Den fungerer nemlig lidt anderledes end bare nyeste indlæg - i hvert fald hvis man så klikker på et bestemt forum derfra, så er det stadig samme visning, men hvor den markerer et forum ude i siden. Derfor er visningen i siden nødvendig. Det bliver nok pænere, når jeg får luget mere ud i antallet af fora, selvom den stadig vil være der.
 12. Lenka

  Det nye morsverden

  Nej, desværre ikke som det er nu, det er enten privat, hvor det er helt skjult, eller lukket, hvor man kan se overskriften og medlemmer. Jeg noterer mig bag øret at det kunne være smart.
 13. Lenka

  Det nye morsverden

  Nej, det kan man desværre ikke pt. Jeg kan se om jeg kan finde en mulighed for at adde dette senere (mener faktisk at det er blevet nævnt før, men jeg har vist ikke haft svaret på det).
 14. Lenka

  "Til toppen"-knap

  Så kom der en knap på ... jeg har kun testet den på pc'en indtil videre, men den skulle også fungere på mobilos Det er sådan en halvgennemsigtig "trekant op" i en cirkel, der følger siden, når man er scrollet lidt ned. Klikker man på den, ryger man op til toppen af siden/tråden.
 15. Lenka

  Hvordan sender man pm

  Du kan også klikke direkte på messages heroppe
×