Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  58233
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2945 profile views
 1. Svenne - moves nye integrationsminister
 2. Jeg har ikke rigtig nogen fast "min gamle jul". Indtil 1984 var den polsk. Mener vi spiste når den første stjerne viste sig på himlen. Maden var vist mest "masser af retter" og så vegetarisk + fisk. Helt traditionelt skal fisken vist være så frisk at den svømmer i badekarret, men det tror jeg ikke lige at vi fik. Kan jo ikke helt huske det. Jeg var max 8 år. Jeg mener at gaverne blev åbnet morgenen efter d. 25, som mange steder i USA. Igen, er ikke sikker. Så flyttede vi til DK og nye traditioner omkring os. Jeg kan ikke huske hvordan vores jul var i de år. Min mor holder ikke vildt meget på traditionerne, men juletræ havde vi dog. Mest for vores skyld tror jeg. Juletræ med lys i farver, så det fører jeg videre i mit hjem nu. Ingen kedelige hvide lys her. Jeg har ingen anelse hvad vi "plejede" at spise mens jeg var der mellem 9 og 17 år (flyttet hjemmefra derefter). Jeg tror bare at vi var os tre og min mor har sikkert fundet på noget mad. Vi udvekslede gaver, bare os tre - vist nok på selve juleaften, som traditionen i DK. Jeg forsøgte at lære min mor traditionerne med julesok og kalendergaver da jeg var omkring 11-12. Hun bed ikke på Da jeg lærte min ex-mand at kende, lærte jeg den traditionelle danske jul i hans familie (jeg var 21). Vi fejrede jul der hvert år, hvorfor mine børn også altid har gjort det, også efter vi var skilt. Men er det så "min gamle jul"? Svært at sige, det er jo tillært i voksenlivet. Jeg elsker and og brune kartofler og det vil jeg rigtig gerne have til jul (flæsk betyder ikke helt så meget, men der plejer at være begge dele - "med det hele"). Og ris a la mandel og traditionen med mandelgave. Men et år, hvor jeg ikke havde børn eller andre planer, så tog jeg last minute med til en juleaften med alle mulige expats, inviteret af en italianer i netværket. Vi spiste diverse forskelligt vegetarmad og det var hyggeligt og spændende at møde folk fra andre lande, der ikke lige har nogen familie her. Så for mig behøver det ikke at være på en bestemt måde, selvom jeg elsker and og ris a la mandel i "traditionens tegn". Jeg synes stadig at det med at danske rundt om et juletræ er noget spøjst noget, men jeg følger pligtskyldigt med om træet i ex-svigerfamilien (Jeg har holdt jul med dem igen i de seneste år). Så jeg er da åben over for andres mærkelige traditioner
 3. Jeg vil gerne komme af med flere af mine dragter - så nu har jeg sat dem alle på tilbud til 199 kr stykket! (førpris 289 kr) Leggings til 99 kr. (ingen ekstra move rabat dog, da det i forvejen er en billig pris) hyggs.dk
 4. Lenka

  @lenka

  Jeg fandt fejlen. Nu burde man kunne.
 5. Lenka

  @lenka

  Næ, det kan jeg godt se at man ikke kan. Mærkeligt, for jeg har sat rettigheder til at gæster kan se forum.
 6. Lenka

  @lenka

  Det er da netop oprettet i åbent forum, så det burde I da kunne? Dvs. log ud, gå hen til nisseleg i åbent forum, skriv password, skriv. Håber jeg, har ikke testet.
 7. Lenka

  Signatur

  Bum bum ... egentlig handler det vist bare om sikkerhedsmæssige aspekter. I princippet kan det vel laves om. Men det er da mærkeligt, hvis det generelt driller at lave underskriften om, uanset hvad man prøver - det kan sagtens være at der er lidt forskel på indstillingerne afhængig af hvad gruppe man er i (den man stiger i efter indlæg) - jeg skal nok tjekke efter, måske i aften efter mad og hygge med ungerne og lidt arbejde jeg lige skal nå, eller evt. i morgen. Så får vi lige finjusteret, så det kan virke for alle, om ikke andet med alm. underskrift.
 8. Lenka

  Nysgerrig much

  Ja, den er lidt irriterende. Hvis sådan en dukker op hver gang der er skrevet en tråd, så er det måske nemmere at forummet ikke er password-beskyttet. Der er ikke så mange nisser i år, så jeg laver måske forummet om, så det manuelt kun er dem der ønsker adgang, der får adgang, som jeg gjorde sidste år. I aften eller i morgen.
 9. Lenka

  Tips til nye brugere

  Beklager, havde ikke set det før nu. Jeg kan se at Nannaboe er godkendt, så hun burde gerne kunne komme ind. Der er nogle andre - alle med hotmail-adresser - der ikke har bekræftet deres email. Hvis hun skriver hvad hun hedder eller hvad hendes email adresse er, så kan jeg bare bekræfte det for hende EDIT: Jeg har bekræftet de to seneste, så måske er hun en af dem. Hun kan evt. lige prøve og se om hun kan logge ind. Ellers kan man altid skrive i "Om hjemmesiden" uden at være logget ind, hvis man har den slags problemer.
 10. OK. For mig er der forskel, men hvis der var denne følelse allerede, så kan jeg godt se at der ikke er. For at se i netværk skulle man tidligere ind i admin-interfacet og give sig selv adgang til et netværk ad gangen. Man kunne advare inden, hvis det skulle ske i nødstilfælde (men behovet har ikke været der i rigtig mange år, heldigvis). Forskellen er nu, at jeg har dem i "se nye indlæg" strøm helt automatisk, og kan ikke rigtig fjerne dem fra strømmen, selvom jeg vil.
 11. Jeg har forsøgt at løse problemet - uden held. Så nu giver jeg op og gør opmærksom på det i stedet for. I det nye move er jeg som admin tvangsindlagt til at se al indhold fra netværkene. Jeg har lavet krumsspring med at forsøge at filtrere dem, jeg ikke er medlem af, så de ikke vises i mine nye indlæg, men det er ikke helt lykkes (fordi jeg kun kan gøre det ved at forsøge at markere ALT hvad jeg vil have indlæg fra - det ville være nemmere hvis jeg kunne markere det jeg ikke ville have indlæg fra). Jeg har forsøgt at finde løsningen hos supporten, men får kun svaret at det som admin ER min business hvad der sker på mit forum. Ingen forståelse derfra. Så det. Jeg har indtil videre klaret det ved at holde øje med hvilke fora indlæg kommer fra, og ikke læst i de tråde, hvor jeg ikke er medlem af netværk, i håb om at det kun var kort midlertidigt, indtil det lykkedes mig at fjerne dem. Derudover kan jeg ikke ansøge om at blive medlem af netværk - når jeg vælger at blive medlem, får jeg adgang automatisk, uden at ejer får info (så jeg har sendt PM om det manuelt når det var). Min sidste løsningsovervejelse er at jeg kan lave en seperat admin-bruger, som jeg bruger når jeg skal ordne noget administrativt, og degradere min Lenka-bruger til alm bruger. Men ellers, når tingene er som de er, så er det blot til INFO: netværk og fora er ikke skjult for admins indlægs-strøm her længere, og om ikke andet så kan jeg ikke undgå overskrifter, selv om jeg undgår indholdet.
 12. Lenka

  Tips til nye brugere

  OK, spøjst. Tak for feedbacken. Jeg har ikke kunnet finde problemet ved første øjekast her og nu, men skal nok kigge yderligere på det.
 13. Man tagger tråde ved at skrive tags lige under overskriften når man opretter en ny tråd (man kan også redigere sine gamle samme sted - der står tilføj tag)
 14. Rigtig god ide at bruge tags til opskrifter. Det er også en ret undervurderet finesse, synes jeg.
 15. Jeg er helt sikker på at jeg godt kan få et opskrifteforum op og stå her! Men skal bare lige have tid til at bruge på det (udover trætte aftener, hvor jeg hellere vil hygge :)) Spørgsmålet er om jeg kan overføre de gamle opskrifter - det kan jeg nok ikke i nyt system desværre, men jeg kan dog nok få selve arkivet linket op igen, så man stadig kan se de gamle opskrifter.
×