Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  57800
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2724 profile views
 1. Lenka

  Hyggebukser?

  Det er de nemlig ... og jeg bruger dem faktisk også ude og på arbejde, hvis jeg er i afslappet humør. De er jo ret neutrale og en underviser i nørd må da gerne ligne en hyggenisse, hvis hun har lyst
 2. Lenka

  Hyggebukser?

  Jeg har et par stykker fra wish, af ca denne type. De er meget dejlige, har dem i rød og i mørkegrå. Derudover har jeg nogle grå tykke træningsbukser, som jeg vist fandt brugt engang. Og så bruger jeg også gerne en onesie til hygge hjemme (dem jeg sælger), men det er især om vinteren, fordi den er så dejlig blød og varm.
 3. HIP HIP HURRAAAAAAA! Tillykke med dagen! 

 4. Lenka

  Se Jurassic world (1'eren) - hvor?

  OK - jeg fandt den til leje til 29 kr på Blockbusters hjemmeside (vidste ikke at de stadig eksisterede online) - det kan det sagtens bare blive så. Isa vil gerne se 1'eren, inden hun vil gå ud og se 2'eren med en.
 5. Jeg vil gerne leje Jurassic world, dvs. 1'eren. Jeg kan se at jeg godt kan leje den online, men vil lige høre om der er nogle streamings-tjenester, som evt. har den? Jeg har pt HBO, men skal alligevel afmelde når den udløber om lidt, og vil have en ny (tilbage til netflix tænkte jeg, men hvis nu den er andet sted, så prøver jeg måske det). Men ellers så lejer jeg den bare online et sted. (EDIT: Jeg havde srevet forkert - tænkte den gamle Jurassic park, men det var selvfølgelig 1'eren til den nye Jurassic World - er lidt forvirret)
 6. Lenka

  Se nye indlæg

  Skulle lige teste. Men der er nu også et "se nye indlæg" nederst på siden i den nederste lyseblå bjælke, hvis det er (du kan i øvrigt vælge mange forskellige visninger af nye indlæg, og sætte pr default - jeg har fx valgt dagens indlæg i stedet for nye indlæg siden sidst. Der er en nøje tråd om det her i hjemmeside-forummet). Her:
 7. Lenka

  Se nye indlæg

  Der er også en grøn pil op på pc'en, ikke kun fra mobilen. Den er ret lys, så derfor nem at overse, men nederst i højre side af skærmen. Jeg ville nu altså godt nok synes at det var underligt, hvis man ikke stod der hvor man lige havde skrevet, når man har skrever et indlæg - man skal da se hvad man lige har skrevet? Jeg har aldrig set et system, hvor man når man skrev og sendt noget, ikke endte der hvor man lige har skrevet, så man kunne se ens sendte indlæg. Det ville jeg finde dybt forvirrende og undre mig over om indlægget var blevet sendt
 8. Lenka

  Tak Lenka :smuk:

  Ja, men det er jo nok også fordi det er blevet gratis pt
 9. Lenka

  Tak Lenka :smuk:

  Det var dejligt at høre! Tak! Og tak fordi I gør move til move
 10. Ja, jeg tænker at det nok er meget godt med den reminder ... jeg vænner mig jo nok til den grimme klods før jeg når at gøre noget, men det er sikkert meget godt alligevel i sidste ende. Tror heller ikke det vil virke at trykke og afbryde, og er desuden bange for at jeg kan sætte noget i gang som ikke kan stoppes og ønsker ikke at leve farligt lige pt
 11. Jeg er ikke helt sikker på om noget som helst er virkeligt ... jeg mistænker lidt at vi lever i en konstrueret fantasi og der ingen fælles virkelighed er. Men jeg forstår bare ikke hvorfor jeg synes at jeg skulle konstruere sådan en dims, når jeg bare synes at den er til besvær. Men det er sikkert sådan nogle små irrterende hverdags-småting, der gør oplevelsen mere virkelig.
 12. Jeg har haft denne her de seneste par dage ... i toppen på alle mine sider, når jeg klikker rundt på move ... jeg kan ikke bare kikke på et kryds og fjerne og ignorere den Det er kun mig, som admin, der har den, ikk'? Nå, men det betyder at på et eller andet tidspunkt skal jeg lige opdatere software lidt. Jeg formoder at det bare er sådan en mini-ting, der ikke tager så lang tid i sig selv, men jeg skal altid lige tage backup inden og lukke ned i mens, så derfor må det lige vente lidt til jeg ikke er helt mast under studie-og-arbejde.
 13. Jeg kan ikke helt huske om det var brr eller kold, men muligvis hed den kold, mens jeg syntes at den skulle have heddet brr, eller også var brr noget andet ... nu har jeg i hvert omdøbt den fra cold til brr
 14. Fandt den! Nu er den fin. Har slettet de andre, så nu ser mine beskeder nok lidt mærkelige ud
 15. Nu blev den sådan når jeg formindsker den her ... jeg er ikke helt sikker på at det er lige så godt, som hvis man har den originale fil, den ser noget "grødet" ud. Jeg ved dog ikke om det vil være bedre, hvis man formindsker efter at have uploadet på move, ved at dobbeltklikke ... ellers må man finde en original version på nettet et sted.
×