Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  57467
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

166 Excellent

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2574 profile views
 1. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Nej, det burde ikke være nødvendigt. Det har jeg ikke oplevet. Er det sket mere end en gang? (for ellers kunne det jo være at der var noget med forbindelsen, da du forsøgte at uploade eller andre engangs-ting)
 2. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Du kan sætte lige så mange fotos ind du vil, det skal max være 10MB pr indlæg (ikke pr billede - der er kun en indstilling til pr indlæg her - samt i alt, hvor I dog har ubegrænset). Hvis du har brug for mere end 10MB, så må det være i flere indlæg. Jeg ved godt at mobilbillederne er store, men det er altså lidt voldsomt at have så mange MB uploadet pr gang, da der slet ikke er behov for så kæmpe opløsning i en web-visning. Problemet er nok at mest at forummet ikke automatisk kan gøre opløsningen mindre, som jeg fx kan se på FB. Man ville aldrig lægge så store fotos på en hjemmeside fx, fordi det ville tage for lang tid at loade. Det er ikke ret mange dage siden jeg satte den til 10MB, mon ikke sidst du prøvede var før det?
 3. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  OK, det lyder så til gengæld lidt underligt, hvis den ikke vil uploade selvom den er under størrelsen. Sig til næste gang du får det problem, så kan jeg undersøge det nærmere i forhold til det specifikke billede evt.
 4. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Jeg tror altså godt at du kan nu og fremover, medmindre dine fotos er større end 10 MB.
 5. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Det er nærkeligt at det virker på in mobil. Jeg har ikke testet før nu. Mon ikke du ikke har kunnet uploade billeder fra mobilen indtil for nogle dage siden, fordi den var sat til max 1MB, men nu kan du, fordi jeg har sat den op til 10 MB?
 6. Lenka

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Disse tre her tror jeg at du jan klare ved sætte din forside tilbage til almindelig forum-visning, og så bruge "se nye indlæg" eller anden aktivitetsvisning, som du kan vælge under Aktivitet (og evt. sætte som hovedstrøm i stedet for "Se nye indlæg"). Jeg har ikke set denne indstilling her nogen steder. Men nu har jeg skrevet i invision forummet og hørt om det er muligt. Denne her er der blevet spurgt om før. Jeg fik ikke tjekket dengang, men det har jeg gjort nu (jeg skriver normalt sjældent selv fra mobilen). Det er lidt mærkeligt, men hos mig vil et linjeskift resultere i et stort bogstav på mobilen, når jeg skriver i kommentarboksen (selvfølgelig ikke på PC, men der går jeg ud fra at det ikke er et problem) Derfor mistænker jeg at det kan være mobilafhængigt. Plejer det at virke på jeres mobil at den laver stort bogstav ved linjeskift normalt, men ikke her?
 7. Lenka

  Det forkerte antal indlæg #124

  Hov, den missede jeg, tak for tagget! Jeg retter det med det samme
 8. Lenka

  Tråden om netværk?

  Ja, det er nok den, jeg havde lagt den i 25+.
 9. Lenka

  Det forkerte antal indlæg #124

  Selvfølgelig! Det er gjort ... ja, du har ikke helt så langt til 5K nu!
 10. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg tænker at det kommer an på en prøve, og så må du skrive, hvis det begynder at gå ud over hastigheden for dig. Jeg tænker lidt at vi vel egentlig også havde den større grænse inden opgradering, så måske bliver det ikke noget problem Men sig til, hvis det er. Allerhelst ville jeg have muligheden for at forummet selv gjorde billederne mindre i opløsning/kb, som det fx sker når man sender et billede med messenger, men har ikke umiddelbart fundet sådan en mulighed.
 11. Lenka

  Donationer

  Ja, er det en mulighed? Så skulle jeg lige skifte så den overfører til firmakonto. Det er hermed gjort. Mobile pay er muligt til 41604224 (bare husk at skrive Morsverden donation på, eller andet genkendeligt)
 12. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Den er på 10Mb nu ... nogen højere?
 13. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Hold da op, det er også stort. Gik bare ud fra mit, der er omkring 2MB. Jeg kan godt sætte den lidt mere op så, og så må vi se om det bliver et problem med loadhastigheden og hvad der så kan gøres ved det, hvis det er.
 14. Lenka

  Donationer

  Ja, det er muligt! Jeg har fjernet sandbox-muligheden.
 15. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg har sat grænsen op til 5MB nu, så håber jeg det går.
×