Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  57919
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2808 profile views
 1. Lenka

  Jeg savner ... (funktion på Move)

  Ah, så forstår jeg. Men du kan da se om du har svaret eller ej, ved at der er en cirkel i siden, hvis du ikke har svaret, og en stjerne, hvis du har svaret. (og hvis du bruger forsidens dynamiske visning frem for se nye indlæg, så er begge talebobler i siden mørke, hvis du har svaret, men den ene er hvid, hvis du ikke har svaret)
 2. Lenka

  Jeg savner ... (funktion på Move)

  Ja, det er rigtigt, den mangler egentlig ... dog ved jeg ikke helt hvordan systemet skal kunne gennemskue om du bare har tænkt på at svare i tråden (eller du mener måske "eller bare tænkt på det" som i forlængelse med "jeg savner"?)
 3. Lenka

  Jeg savner ... (funktion på Move)

  Altså nu skriver du at du savner ... men det er vel ikke ment som at det var noget der var der før, men som er forsvundet? Beskrivelserne er jo det samme som før på forsiden, men jeg kan godt se at i den ekstra service der er kommet, er der ikke beskrivelser. Dette er jo bare en ekstra "quickie", hvis man foretrækker at bruge det på den måde, men i den quickie ligger også i at man ikke har hele beskrivelsen af forum. Det er ikke noget jeg lige kan lave om, men det var egentlig også min plan at lave fora om, så det giver bedre mening i forhold til fortrolighed (så alle fora med samme fortrolighed ligger mere samlet eller lignende). Det bliver så ikke for tiden, så længe jeg har taget pause fra move-betalingsforum og dermed det større arbejde med det, men tænker at det nok vil komme igen Ville det være noget, der ville hjælpe?
 4. Det gjorde vi da vist! Den var heldigvis nem at finde og herme tilføjet
 5. Lenka

  Jaw dropping smiley???

  Jeg har set den før, men jeg kan ikke huske om vi havde den engang ... jeg tror at jeg ikke havde lagt den ind, fordi den fyldte så meget i højden, men har nok set den på andre fora. Jeg kan nu godt lægge den ind, hvis det er et ønske
 6. Lenka

  Donationer

  Ja, der er til de næste små 3 mdr nu
 7. Lenka

  Donationer

  Super, tak til jer alle
 8. Lenka

  Donationer

  Op. Der er ikke helt nok på kontoen til næste serverregning i denne måned, så en lille donation igen ville blive sat pris på Man kan donere gennem mobile pay eller donations-knappen ude i siden, som fører gennem paypal.
 9. Uha ja, hvordan kunne jeg glemme - den er hermed tilføjet.
 10. Det kan man nok selv vælge. Går ud fra at "mentions" netop omhandler at ignorere når man bliver quotet. Hvis det er bestemte underskrifter man ikke bryder sig om, kan man også bruge ignore til at slukke for disse (uden at ignorere resten af brugeren)
 11. Nå, æv, der er stadig andre problemer. Nu er der en del flere der virker, men åbenbart er der stadig nogen man ikke kan ignorere ... fortsættelse følger ... EDIT: Hov, havde ikke set side 2, af det jeg var i gang med. NU skulle det være OK.
 12. Nå, det tog ikke så lang tid ... det skulle gerne virke nu, medmindre der er flere ting der driller ...
 13. Nu har jeg fundet ud af hvorfor. Skal lige gennemløbe en del individuelle settings, men får det fikset i løbet af dagen her.
 14. Det er et godt spørgsmål ... det kunne man jo teste. Jeg kan så desværre ikke ignorere dig for at teste
×