Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  57422
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

157 Excellent

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

2558 profile views
 1. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg tænker at det kommer an på en prøve, og så må du skrive, hvis det begynder at gå ud over hastigheden for dig. Jeg tænker lidt at vi vel egentlig også havde den større grænse inden opgradering, så måske bliver det ikke noget problem Men sig til, hvis det er. Allerhelst ville jeg have muligheden for at forummet selv gjorde billederne mindre i opløsning/kb, som det fx sker når man sender et billede med messenger, men har ikke umiddelbart fundet sådan en mulighed.
 2. Lenka

  Donationer

  Ja, er det en mulighed? Så skulle jeg lige skifte så den overfører til firmakonto. Det er hermed gjort. Mobile pay er muligt til 41604224 (bare husk at skrive Morsverden donation på, eller andet genkendeligt)
 3. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Den er på 10Mb nu ... nogen højere?
 4. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Hold da op, det er også stort. Gik bare ud fra mit, der er omkring 2MB. Jeg kan godt sætte den lidt mere op så, og så må vi se om det bliver et problem med loadhastigheden og hvad der så kan gøres ved det, hvis det er.
 5. Lenka

  Donationer

  Ja, det er muligt! Jeg har fjernet sandbox-muligheden.
 6. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg har sat grænsen op til 5MB nu, så håber jeg det går.
 7. Lenka

  Donationer

  Jeg har sat en mulighed op for at kunne donere frivilligt til udvikling, vedligeholdelse samt udgifter i forhold til morsverden. I højre side fra forsiden og hele vejen ned - der skulle muligheden være. Den fungerer gennem PayPal. Jeg har afmeldt min betalingsgateway, som jeg brugte før, hvor man kunne betale direkte med kort (den kostede 250 kr om måneden, og nu hvor jeg er i tvivl om hvordan jeg vil køre move fremover, så synes jeg at det var lidt dyrt). Jeg har desværre ikke selv kunnet teste den, da man ikke kan overføre til sin egen konto! Men I må sige til hvis I får lyst til at teste/donere, om det fungerer eller ej Man kan donere fra 25 kr og op, og alle donationer er værdsat! EDIT: Jeg har nu sat mobile pay til at overføre til firmakontoen, så man er også velkommen til at donere til: 41604224.
 8. Lenka

  Det forkerte antal indlæg #124

  Det ved jeg, og det er hermed rettet
 9. Lenka

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg har sat den til at man max kan uploade 1Mb pr indlæg. De fleste af billederne på min mobil er 2Mb i den rene tilstand og de bliver ikke uploadet. Det er nok samme problem for andre, der ikke kan uploade billeder fra mobilen. Det er ikke fordi det er fra mobilen, men fordi billedet er for stort. Jeg overvejer om jeg skal fjerne begrænsingen, men da den ikke automatisk gør billederne mindre (altså i kb), så er jeg bange for at en side med indlæg med store billeder vil loade langsomt og også ende med at fylde for meget på serveren. Men jeg kan ikke huske om jeg havde større begrænsing på tidligere eller slet ingen, for i virkeligheden er det måske slet ikke noget problem at sætte grænsen op.
 10. Lenka

  Googling

  Lige pt er det de samme fora som det altid har været: Om hjemmesiden, Åbent forum og Åbent forum for alt børnerelateret (tror jeg at den hedder). Disse er åbne, hvor man kan skrive som ikke logget ind, og dermed kan de googles. Resten kan ikke.
 11. Jeg synes at det burde hedde "Hvad har du på hjerne?"

 12. Lenka

  Rette i underskriften?

  Ah ja, det er selvfølgelig rigtig. Det er vist en ting jeg lige skal genoverveje. Skal nok sige til, hvis det laves om.
 13. Tillykke med fødselsdagen! :flag:

  Tester lige den private væg herinde :-D 

 14. Lenka

  Rette i underskriften?

  Det kan man ikke - det kan være ødelæggende for siden, hvis nogen kommer til at bruge det forkert.
 15. Lenka

  Rette i underskriften?

  Måske er det slået fra på din konto. Find kontoindstillinger ved at tage musen hen over dit navn øverst til venstre, og klik på Signature derfra. Her kan du slå View Signatures til/fra. Jeg mener man slår dem fra, hvis man klikker på det lille kryds der er ved hver signature.
×