Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MarianneH

10.000+
 • Antal indlæg

  3084
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About MarianneH

 • Rank
  Golden Movie Star
 • Birthday 07/14/1974

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Horsens
 • Interests
  Jeg hedder marianne oger 30 år. Jeg er mor til Jonathan 3½ år og Noah 9½ mdr. Jeg er pt på orlov... men den slutter jo snart.. snøft... Jeg bor sammen med manden i mit liv... i et dejligt hus.. Så fåes det vist ikke bedre..
 1. MarianneH

  Det nye morsverden

  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det nye savner det gl move. Sorry 😔
 2. MarianneH

  I må gerne luge lidt ud i gamle PM'er

  Så har jeg slettet over 500 beskeder helt tilbage til 2008
 3. MarianneH

  Kigge/Kikke?

  Altid med g
 4. MarianneH

  Gravid....

  Fantastisk :flag:
 5. MarianneH

  Så kom den store dag.

  Er sikker på hun får en super oplevelse for livet.. hvor er hun sej :respekt:
 6. MarianneH

  Spørgsmål om utroskab

  Det ville være no go her hjemme :noway:
 7. MarianneH

  Har du fri 1. maj?

  Nej ingen af os har fri
 8. MarianneH

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Jeg er hverken ucharmerende eller mavesur Men jeg syntes egenligt ikke at den behøver at være længere. Hvis en melder fra, det er der en der har gjort tidligere :respekt: Der blev der bare byttet rundt på 2 nisser og så VAR den ikke længere. Et år fik jeg også en gave efter jul. Men hende der nissede mig, meldte klart ud, at hun var presset. Og jeg tror at flertallet ville ønske den melding, og ønske at en moveinde melder ud, ønske for hende at det bliver en god jul, end at sidde som Callidus. Endnu en grund til, at jeg heller ikke er fan af, at når man tilmelder sig, kan man gøre det på flere niveuer. Det sætter større pres på den der har tilmeldt sig den "store pakke" Jeg må tilslutte mig dit udsagn mht. at melde klart ud. Skuffelsen opstår jo ved, at man ikke hører noget, ikke "bare" fordi der ikke er nogen gave. Så ja, en udmelding om, at sygdom eller andet gjorde, at nissen måtte melde fra eller udskyde, havde gjort en stor forskel for mig. Jeg overlever jo nok ikke at have modtaget en gave, det er selve skuffelsen der er træls. Kram jeg nød at nisse dig sidste år
 9. MarianneH

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Og jeg er enig med Heto Enig
 10. MarianneH

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Jeg er ikke uenig i, at der kan komme noget i vejen, som betyder at man ikke kan deltage. Men det er helt almindelig god opførsel, at man orientere om det og har man ikke overskud til at sige det til hoben, så siger man det i det mindste til Lenka. Det er ikke fordi nisselegen kun varer i få dage. Den står altså på over flere uger. Der er rigeligt med tid til at få sagt fra. Helt enig. Det er du vist den helt rette til
 11. MarianneH

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Det er bare ik godt nok. Beklager du har haft kvalme. Men du ku ha smidt håndklædet i ringen for en måned siden. Så ku ku din nisse og den der nissede dig ha fået hinanden. Har du ik fået en gave? Plejer man ik sige tak? Slap dog af! Jeg melder mig helt ud af move... Så i da helt fri for dem der fejler. Slap nu selv af.. :talktomyhand: Jeg lå selv med lungebetændelse og kunne ikke komme ud af sengen, så jeg bestilte alle julegaver over nettet og min nisses.. for hun skulle ikke skuffes.. Det var ikke hvad jeg havde forstillet mig.. men det var bedre end ingen ting..
 12. MarianneH

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Det er bare ik godt nok. Beklager du har haft kvalme. Men du ku ha smidt håndklædet i ringen for en måned siden. Så ku ku din nisse og den der nissede dig ha fået hinanden. Har du ik fået en gave? Plejer man ik sige tak?
 13. MarianneH

  Hvorfor skulle mit indlæg slettes

  Enig.. lad den stoppe der.
×