Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Laurie

10.000+
 • Antal indlæg

  28340
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

10 Good

About Laurie

 • Rank
  Ja!! kunne rette det
 • Birthday September 27

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Kbh område - Firkløverland
 • Interests
  Alternative område, kreativitet, børnene, computer... Natur, sport.... læse... rejse.

Recent Profile Visitors

1194 profile views
 1. Laurie

  Tak for et ny og forbedret MoVe

  Jeg synes også det er fantastisk, engang man har fundet ud af det. Mange ting er nemmere. Og sikke en tålmodighed du har... og forklarer SÅ godt
 2. Jeg kunne ikke logge ind for ca. .½ time siden... men så kunne jeg alligevel.... brugte en anden startside.
 3. Laurie

  Det forkerte antal indlæg #124

  tak. Lenka... respekt for dit arbejde!
 4. Laurie

  Det nye morsverden

  Det tænker jeg også. "op på siden", eller hvad det ny var....
 5. Laurie

  Det forkerte antal indlæg #124

  samme her. jeg havde langt flere indlæg, men det er jo ikke af betydning. Mener det var tæt på de 30000, men vi skal jo ikke have et forum i 30000+?
 6. Laurie

  Smileys

 7. Laurie

  Det nye morsverden

  @lenkatester test... en ting ad gangen.
 8. Tror du misforstår. Det bliver ikke koden. Men mit brugernavn er Winnie. Måske er mit loginnavn (ikke kode) et andet. Men fremadrettet er brugernavnet loginnavn (ikke kode) Ja, det har intet med passwordet at gøre Langt de fleste herinde har samme loginnavn som brugernavn. Men enkelte logger ind med andet navn end det der bliver vist. Og i det nye system findes der ikke denne skelnen mere. Så altså: Login: Lenka Password: hemmelig Det navn der kommer til at blive vist ved mine indlæg: samme som login. Password: **********
 9. vildt spændende... og udfordrende.
 10. Læste det på facebook.. rigtigt godt skrevet og meget selvindsigt :respekt:
 11. Laurie

  Nyt om morsverden udvikling

  :noway: :wah: :argh: :cwy: Det går altså virkelig ikke. :elsker: Hvor længe :beder: Jeg hører dem lige om hvor længe de vil vurdere det vil tage ... og forsøger snart at planlægge en dato. Det skal nok gå Så kommer der nok lidt gang i nødforummet på fb imens :-D Det tænker jeg også. Og helt lovligt :jubii: Ang. returnering af pengene... lav bare en "donér" knap... du skal have noget for din ulejlighed. Og et glimrende forum.
 12. Laurie

  Nyt om morsverden udvikling

  Enig. Det andet er jeg ret ligeglad med. Det tænker jeg også. Bare et eksempel... for eks. kan man stå med spidskål, og ikke ane, hvad mans kal med det. Så kan man bare søge herinde og stole på, at opskrifterne er afprøvet. Det finder man ikke helt sikkert på Google. Der tænker jeg... vi har en kæmpe viden herinde. Man kan søge på madopskrifter (kartofler, whatever) ligesom på juridiske problemer eller konfirmation, og læse sig til noget brugbart. Jeg ville være ked af det, hvis det fosvandt. Personligt synes jeg ikke det er indlægsantal, der gør det for fortroligheder. At skrive mange indlæg kan også være et sp. om teknik. Og sende et :knus: eller alene, tæller ikke for et indlæg. Det har vi haft før... når nye medlemmer gerne ville opnå de magiske 25 indlæg. Ang. de forskellige fora'er... ja, efterhånden er det ligegyldig for fortroligheden, om folk har skrevet 200 eller knap 2000 indlæg. Det er jo de samme, der læser. Og jeg orker ikke lige, at sætte mig i det hele. Stoler på dig, Lenka. :knus:
 13. Laurie

  Emoji

  sødt egentligt.
×