Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MetteM

1000+
 • Antal indlæg

  13947
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About MetteM

 • Rank
  Madam Blå
 • Birthday 10/01/1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Horsens
 • Interests
  Jeg er mor til to dejlige drenge - Alfred og August, en lille pige, Anne, vi ikke fik lov at beholde, og rosinen i pølseenden, skønne Kamma. Jeg er gift med søde Morten, som jeg har kendt siden 1997. Vi har boet i Horsens siden 2008. Jeg er i gymnasieskolen med engelsk og historie som fag. Morten er gymnasielærer i Århus.<br />Alfred går i 6. klasse, August i 4., og Kamma er i børnehave. Glade og trygge børn alle tre.<br />Jeg læser meget, når jeg har tid, synger tit og gerne og går ellers op i min familie, mine venner, mit hus og film.
 1. MetteM

  Smølfedragt søges til Martin

  Nej desværre ... men kan du ikke sminke ham blå i hovedet og iklæde ham en hvid hue, en klar blå langærmet t-shirt og et par hvide strømpebukser?
 2. MetteM

  God info.

  Tak. Den vil jeg downloade. Jeg havde en episode sidste år med en dreng, der faldt om med hjertestop i skoletiden og som Gudskelov overlevede takket være min kollegas hurtige indsats. Da besluttede jeg, at jeg skulle lære hjertemassage, næste gang skolen tilbyder medarbejderkursus. Det sætter tanker i gang.
 3. MetteM

  Hvis du har tid og lyst...

  Fantastisk - netop også som du siger, at hun synger (én af mine yndlings) med sådan en indføling.
 4. Done Og jeg har det som dig, men man kan ikke helt lade være alligevel. Jeg prøvede det, da August var i konkurrence for 2 år siden.
 5. Det koster kun 66kr i kvartalet som studerende, og de penge er godt givet ud, da man så via magisterbladet kan orientere sig lidt om det arbejdsmarked man skal ud i, og kan få medlemsfordele ift. fx forsikring og bank, og man kan blive medlem af Forbrugsforeningen. Ah :ide: Det er vist MEGET længe siden, jeg var studerende
 6. Hvis han ikke er helt sikker på, at han udelukkende skal søge gymnasielærerjobs, er det Magisterforeningen. Hvis det udelukkende er gymnasiet, er GL det naturlige valg. Men når han nu allerede er medlem af DJØF, hvorfor vil han så skifte? Der er friaftale, så gymnasielærere også kan være i DJØF uden bøvl. Jeg vil så sige som Anne: hvorfor fagforening som studerende? A-kasse er jo det væsentlige, og den kan man melde sig ind i i perioden fra sidste beståede eksamen og 14 dage frem og straks være berettiget til dimmitendsats (overskrider man de 14 dage, er man først berettiget til dagpenge, når man har optjent dagpengeret).
 7. "I Danmark er jeg født" har lange linjer.
 8. MetteM

  Week-end-planer

  I dag står den på arbejde væg til væg (jeg VIL være færdig med at rette SRPer!). I morgen skal hele familien en tur ned til mine forældre. Børnene savner dem (heldigvis at det er sådan), og jeg vil gerne lige "se min mor an". Jeg synes, hun har virket noget træt her på det sidste. Søndag står i vask, rengøring og indkøbs tegn - og nok også en bette tur i skoven, hvis vejret er til det. Så alt i alt en afslappende almindelig weekend.
 9. Tequila. Hvadsomhelst med laurbær. Kan ikke holde lugten ud, siden jeg var gravid med Alfred.
 10. :synger: :flag: I dag er det MoVes fødselsdag - Hurra, hurra, hurra :flag: :synger: Det er da noget at fejre
 11. MetteM

  Om 15 år...

  Ja. Sådan vil det være. Jeg synes allerede, der er sket et skred.
 12. MetteM

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  Ladmignuse: Nr. 1: 33 Nr. 2: 36 (2 1/2 år imellem) Nr. 3: 38 (hun blev ikke hos os - der ville have været 3 år mellem nr. 2 og 3, hvis hun havde været fuldbåren) Nr. 4: 41 (5 år og 1 måned mellem nr. 2 og 4)
 13. MetteM

  What to do - er han utro?

  Kunne man forestille sig, at han var nervøs for din reaktion, hvis han var blevet venner med én af det modsatte køn og derfor ikke sagde sandheden? Min umiddelbare tanke er, at sms'er, jeg ikke havde adgang til, ikke i sig selv ville få mig til at konkludere, at der var tale om utroskab. Derfor ville det også være ret udramatisk for mig at spørge. Er der andet i opførslen, der får alarmklokkerne til at ringe?
 14. MetteM

  What to do - er han utro?

  Forlange er et stærkt ord. Du kan jo fortælle, at du har det dårligt med at mistænke ham og derfor gerne vil have afkræftet din mistanke. Men så er du også nødt til at gøre op med dig selv, hvordan du vil reagere, hvis han siger nej. Jeg er enig med Tissel og Summer1. Det bedste er at tale rent ud af posen. Jeg kan ikke se nogen grund til at finde ud af noget ved at "snyde" sig til dét, som du forhåbentlig lige så godt kan finde ud af ved at spørge. Dog lader det til, at du har brug for mere end en samtale. Har du overvejet, hvad det er der skal til for at du får ro i hovedet? Hvis I skal tale om det, er du jo nødt til at gøre dig klart, hvad det er, du gerne vil have, han skal gøre/sige, for at det gør en forskel. Og så kommer hans reaktion meget an på, hvilket forhold I i øvrigt har. Hvis jeg var i tvivl om noget herhjemme og spurgte, er jeg ret sikker på, at M af sig selv ville sige "Jamen se her [frem med telefonen] Det var bare fordi L fra arbejde lige fandt dette på en hjemmeside og ville skrive det, før h*n glemte det. Se, de andre beskeder handler om ..." Han ville blive noget chokeret over, at jeg kunne mistænke ham, men han ville ikke skjule noget. Jeg ved jo ikke, hvordan din mand/kæreste ville reagere, og hvis han normalt er én, der gerne vil bevare noget for sig selv, kan man jo ikke antage, at han uden videre vil vise alt frem. Heller ikke selv om der ikke er noget fordækt. Noget andet er, hvordan I i jeres forhold har det med venner af det modsatte køn. Sådan nogle har vi begge herhjemme, så svaret "Det var en kammerat" fra min mand kunne udmærket betyde "Det var Marie".
 15. MetteM

  Heeeej

  Hej hej :vinker: Godt at have travlt IRL
×