Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sille73

2000+
 • Antal indlæg

  4694
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About sille73

 • Rank
  Golden Movie Star
 • Birthday 01/05/1973

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/sille05/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Malta

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Send til pernille.olsson(a)comparo.dk Jeg har imellemtiden lært, at forsikringspolice hedder "försäkringsbrevet" på svensk - og det er sådan nogle, som jeg er ude efter. Og altså ikke "villkor" (vilkår/forsikringsbetingelser).
 2. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Det er super, tak Jeg har svaret dig - over et par omgange.
 3. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Ville være super godt! Tak!
 4. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Hvis hun har lyst, så ville det være super. Jeg er helt på bar bund - og har ikke mulighed for at købe en masse forsikringer i Sverige
 5. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Ja, det ville være fantastisk! Du kan sende den til mig på pernille.olsson(a)comparo.dk. Hvis du ikke selv fjerner navn, adresse og cpr. nr., så gør jeg det bare (har Fancy-Adobe ). Skriv også lige afsender på, så jeg ved, hvor vinen skal sendes hen.
 6. sille73

  Bosiddende i Sverige?

  Jeg tillader mig at spørge om en tjeneste i fald, der er nogen, der har mulighed for at hjælpe. Jeg arbejder med IT - p.t. inden for forsikringsbranchen, og er i den forbindelse på jagt efter nogle svenske forsikringspolicer. Jeg er ligeglad med personlige forhold (og sletter naturligvis alt, der lugter af noget personfølsomt), men er interesseret i, hvordan de er struktureret. Alle typer privatforsikringer har interesse - og alle selskaber. Hvis nogen kan og har lyst til at hjælpe, så vil det være super! Jeg har ikke budget til at betale, men giver gerne lidt vin for ulejligheden
 7. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg bygger apps til dagligt, så det er bare lidt support
 8. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Nu virkede det fint. Jeg gjorde som beskrevet. Billedet dukkede op i indlægget.
 9. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Altså det synes jeg jo, at det gjorde i går. Nu virker det kun, hvis jeg redigerer indlægget (samme foto). Men ja, så ser jeg billedet inde i indlægget - og klikker så på "Gem". Måske Lenka skal på banen her?
 10. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Hmm, billedet kom så ikke med i første omgang. Men da jeg redigerede kunne jeg vedhæfte (på samme måde som beskrevet ovenfor. Du kan se billedet i indlægget på mobilen, og så skal du bare klikke på "Gem".
 11. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Jep 1. Klik på "Svar i denne tråd" 2. KLik på "KLik her for at vælge filer" 3. Klik på Fotobibliotek 4. Vælg billedet og klik på "Ok" 5. Billedet er nu vedhæftet, klik på "Svar" for at indsende Hjalp det?
 12. sille73

  Billede i tråd fra mobil

  Jeg gjorde det i går (iPhone7). Den gik fint ind i mit fotoalbum, så jeg kunne vedhæfte derfra
 13. sille73

  Youthlab CC Cream - hvor?

  Den var med i november udgave af goodieboks. Kan lige hører Ida om hun bruger den, eller godt vil af med den, Forresten. Dejligt at se dig herinde igen :knus: Håber du har det godt Ja, det var lige netop i Goodieboxen, at jeg prøvede den. Og jo tak, jeg har det fint. Hvor hyggeligt sådan at blive "genkendt"
×