Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

almamor

10.000+
 • Antal indlæg

  24565
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About almamor

 • Rank
  otellut på "Wordfeudsk"
 • Birthday 09/22/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  nordjylland

Recent Profile Visitors

1109 profile views
 1. HIP HIP HURRAAAAAAA! Tillykke med dagen! 

  1. almamor

   almamor

   NÅÅÅÅ! Det var her, som at den der mystiske besked kom fra. Tusind tak. Jeg vi fremover forsøge at huske at blive bedre til at gå ind via forsiden :-D  Og jeg havde en dejlig fødselsdag. 

 2. almamor

  Nyt om morsverden udvikling

  Jeg ved ikke, om jeg helt har forstået problemstillingen Jeg skriver ikke så meget længere - egentlig ville jeg have skrevet p.t., men fakta er jo, at det er meget længe siden at jeg har skrevet "nok" . Der sker så meget ude i den der virkelighed og alt går så hurtigt, at noget af det, jeg sætter stor pris på, er at herinde er alt, som det plejer. Ny brugerflade, ny struktur, ny what ever orker jeg simpelthen ikke. Samtidig forstår jeg godt ønsket om at simplificere og at trække nye medlemmer.
 3. almamor

  Her skinner solen

  Skyfrit det meste af dagen - og alt alt for varmt for stakkels mig, der får så fæl en hovedpine af solen. Men klage - det gør jeg bestemt ikke :noway:
 4. almamor

  Nogen, der ser SKAM?

  mine børn gør. Og jeg er begyndt at se den sammen medmine elever. vi har kun set det første afsnit, men de er game. Det er jeg også.
 5. Det gjorde mine også. Der er også nyere billeder, der mangler.
 6. almamor

  Kan I lide at danse?

  Jeg gider godt at danse, hvis man kan få lov til at gøre det ordentligt. Det der med at stå og sjaske ude på et gulv bare fordi der er musik, det magter jeg simpelthen ikke. En god dansepartner kan løfte oplevelsen derop, hvor man kommunikerer på et helt særligt plan, der er svært at forklare. Sådan oplever jeg ikke en almindelig fest. Så det hyppigst forekommende svar fra min side er nej, tak. Jeg danser ikke.
 7. Uhhh, fik du så også det der sug i mellemgulvet fordi der er tråde, som du ikke har adgang til?
 8. Chokoladekage. Jeg magter simpelthen ikke mere
 9. almamor

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  jeg var 21 og 23 og 27
 10. almamor

  Er tiden løbet fra cirkus?

  Ja, det synes jeg faktisk. Det er ikke en kunstart hverken jeg eller mine børn værdsætter.
 11. ... Og så findes den endda til både mørk, lys og hvid sovs med krydderurter. verden ER i sandhed af lave. jeg anvender den til pandesovs og længere kan jeg virkelig ikke strække mig. :noway:
 12. Aj, jeg føler mig helt vildt gammeldags. jeg har først lige opdaget sovsejævner.
 13. almamor

  Holdt i barnedåb/navngivningsfest?

  Mine børn er døbt - dog ikke barnedøbt, men blev det i forbindelse med at ældsten ville konfirmeres. Og skal jeg forsøge at være helt ærlig, så skyldes fravalget at dåb i første omgang mest, at jeg virkelig ikke orkede holde stor fest. Jeg skyede min egen konfirmation som pesten og holdt derfor ingen studenterfest, for der kunne jeg selv bestemme Med alderen har jeg dog fået et mere afslappet forhold til den slags festivitas. Jeg synes dog stadig at en barnedåb er en inderlig ligegyldig oplevelse.
×