Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Søs

10.000+
 • Antal indlæg

  26919
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Søs

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 05/12/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  På gården...

Recent Profile Visitors

1502 profile views
 1. Det samme er gældende på mit arbejde - dog undtaget Ipad. Børnene har ansvar for egen pc og behandler den derved godt.
 2. Søs

  Frysning af vorter

  Sidder lige nu og ærger mig over, at jeg ikke kender nogen, som har en fodvorte, for så ville jeg kunne afprøve det med bananen
 3. Søs

  Frysning af vorter

  Det lyder sjovt, har aldrig hørt om det
 4. Søs

  Frysning af vorter

  Jeg har fået frosset en vorte på fingeren, det gjorde overhovedet ikke ondt. Det blev koldt og ikke mere. Efter et par gange kunne jeg få fat omkring den helt nede i huden med en pincet og så hev jeg den ganske enkelt af, med et stort hul til følge, men den er ikke kommet siden.
 5. Huh!! Hvad skal jeg så lave? Tak for info 🤗
 6. Du skal trykke på smiley ikonet, så kommer alle ikoner frem - ligesom i gamle dage
 7. Min mand trimmer sine øjenbryn med en saks og en skæg/hår trimmer.
 8. Søs

  Nyt om morsverden udvikling

  Jeg donerer også gerne restbeløbet - drt skal du da ikke bøvle med Jeg ved jeg har spurgt om det før, men med et nyt forum - følger der så en app med?
 9. Søs

  Nyt om morsverden udvikling

  Så længe, at vi ikke skal starte forfra med at arbejde os op i fortrolighed atter engang, så er jeg med på, at prøve noget nyt :knus: Bliver sølv og guldpakker i det nye?
 10. Søs

  Emoji

  De vises nu "bare" som en masse firkanter - når man altså vel at mærke er på via PC Men måske er det firkanter, du har indsat Jeg kan godt se Android-emojierne på min iPad: Jeg kan se både dem fra Iphone og Android ¨på min pc Jeg er på via Google Chrome på en PC, kan browseren have noget at sige? Jeg er også på via Google Chrome
 11. Søs

  Emoji

  De vises nu "bare" som en masse firkanter - når man altså vel at mærke er på via PC Men måske er det firkanter, du har indsat Jeg kan godt se Android-emojierne på min iPad: Jeg kan se både dem fra Iphone og Android ¨på min pc
 12. Søs

  Hjææælp Lenka

  Jeg kunne i et par dage ikke forstå, at der overhovedet intet skete herinde - indtil jeg fandt ud af, at det var tid til fornyelse af abonnementet :doh: Så mon det ikke er det Fru K?
 13. Søs

  Driver error

  Jeg får også meddelsen, men troede et var min pc
 14. Søs

  Søndagsmiddagen

  Ældsten havde fødselsdag i går, og havde bestilt forloren hare stegt som vildt :mums: Da han skulle hjem fik han en god portion med, og vi andre fik også rester i dag :mums:
 15. Søs

  LP'er - nogen med interesse ?

  Vi taler denne genre: Diverse klassiske �� TV2 (11 stk) Kim Larsen Jean Michel Jarre Dodo & the Dodo's Lars HUG Sting Queen George Michael Depeche Mode (3 + samle box med 5 stk) Bryan Adams Simple Minds Frankie Goes To Hollywood Def Leppard Extreme INXS The Police Prince Michael Falch U2 Erasure Eurythmics Springsteen (Live 75/85 5 LP-box) Hvad vil du have for dem - tror nok alle? (fik en sms der lød: "Hvis de er ok, så vil jeg godt have dem") så tror det er alle. Han har ikke lige svaret på om det er alle
×