Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MarianneF

10.000+
 • Antal indlæg

  38470
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About MarianneF

 • Rank
  Fast forward
 • Birthday 01/31/1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bopæl
  Amager
 • Interests
  Jeg har to dejlige børn, som jeg kunne overkomme at få med næsten syv års mellemrum. Jeg bor med mand, børn, hund og katte i et hus på Amager, som vi flyttede til mens jeg var gravid med Sigurd. Der er stadig uudpakkede flyttekasser ...<br /><br />Hele vores øvrige udvidede familie bor i Jylland, men vi elsker fornemmelsen af at bo i hovedstaden, selvom vi aldrig går i det Kongelige - bare synd at børnenes dialekt mildest talt ikke bliver østjysk.<br /><br />Jeg arbejder fuldtids (og lidt til) som journalist, og har ikke de seneste mange år afsat tid til andre fritidsinteresserer end at læse gode bøger i sengen.

Recent Profile Visitors

1623 profile views
 1. MarianneF

  Røde understregninger

  Det er som regel ikke hjemmesiden, men din browser eller en anden software-udvidelse. Og det er meget forskelligt, hvor man slår det til og fra. Det kan være i tastaturindstillinger, hvis det er en tablet. Eller i browseren på en PC. Jeg hader - HADER - at min computere blander sig i, hvad jeg skriver, og selvom jeg altid slår det fra, så har jeg stadig svært ved at finde de rigtige indstillinger, når jeg får nye programmer og nye apparater. Af en eller anden grund, så slår autocorrect sig selv til igen ved den mindste ændring. "Åh, du brød dig ikke om stavekontrollen i version 3.02.17. Her, lad mig slå det hele til for dig igen version 3.02.18."
 2. MarianneF

  Husk stofposer

  Jeg genbruger plastposerne. Det er mere miljørigtigt (men mest, fordi det er nemmest). Dog ikke foldet i nette, små franske trekanter.
 3. Det er jo det, jeg har foreslået: To forskellige profiler, så der er en privat-Lenka og en statsminister-Lenka.
 4. I øvrigt: Vi taler vel ikke i den her tråd om, at folk med admin-ret kan gå ind og se alt i et debatforum. Det ved alle. Problemet er, at man opfører sig anderledes på et forum, når man selv skal være varsom med ikke at komme til at misbruge en adgang eller en oplysning. Jeg kan huske som Superfisk - og ja, det er lang tid siden - at vi havde IP-adresserne stående i toppen af folks indlæg, fordi vi havde et troll-problem og derfor brug for at holde lidt øje med folks reelle identitet. Jeg gjorde mig umage med ikke at memorere tallene, fordi rigtige MoVinder stadig skulle kunne skrive som anonyme gæster uden at blive genkendt. På samme måde var det en ubehagelig følelse, at vi som SuperFisk kunne se i bunden af debatterne, hvem der akuelt læste med - også dem som var logget ind "anonymt". Det er ikke så meget fordi det var fristende at misbruge adgangen (selvom det desværre skete). Det er fordi det hele tiden trænger sig på, også når man har lyst til bare at være MoVinde. Det var en anden tid - behovene for admin-overvågning er anderledes i dag. Men hvis det rent teknisk er blevet sværere for at vælge den type oplysninger fra, så forstår jeg godt, hvorfor det belaster Lenkas fornøjelse ved MoVe. Det er den slags, som en god admin faktisk BØR være belastet af. Og det er også grunden til, at jeg har tillid til at hun ikke misbruger adgangen og meget nødig ser at hun helt slipper tøjlerne.
 5. Jeg har slet ingen problemer med, at du har adgang til det hele. Jeg ved jo fra tidligere indsigt, at du tager det dybt alvorligt, og jeg stoler på dig. Alle ved, at administratorerne rent teknisk har adgang til det alt på et site, men jeg kan godt forstå, at du faktisk ikke gider se det hele altid. Så jeg synes du skal oprette en ADMIN-profil, som du kun bruger, når du er på arbejde. Jeg tror det ville hjælpe dig med også at kunne bruge MoVo som MoVinde. Og måske ville det også hjælpe os andre til at respektere, at du ikke altid er vores mor, når du er her. Den gamle Lenka er så udelukkende privat-Lenka, men fortsæt endelig med kun at hedde Lenka. I princippet behøver nye brugere knap lægge mærke til, at du er Admin og MoVe-moar, selvom det måske skal deklareres netop af hensyn til fortroligheden.
 6. MarianneF

  "Ignore" - funktionen, virker ikke helt

  Jeg er heller ikke sikker på hvad sammenhængen er. Jeg oplevede bare, at jeg godt kunne ignorere nogle brugere, andre kunne jeg ikke. Så det er ikke hele ignore-funktionen, der er i stykker. Den fungerer i øvrigt også bedre end tidligere.
 7. MarianneF

  "Ignore" - funktionen, virker ikke helt

  Jeg det har jeg også oplevet. Jeg har testet det lidt og jeg kan godt ignorere nogle brugere, men med andre får jeg beskeden om, at "Du kan ikke ignorere denne bruger". Det ser ud, som om det er medlemmer i samme fortrolighedsklasse som én selv, man ikke må ignorere. Jeg kan godt (prøve at) ignorere Lenka
 8. MarianneF

  Hyggebukser?

  Jeg er landet på at bruge sådan nogle typiske dameslacks med lynlås i siden fra mærker som Brandtex, Gerry Weber og Betty Barcley, Der er godt med stretch i, så de er meget behagelige at have på. Men de er i vævet, blankt stof, og de er syet som bukser, så de er til lidt mere pænt brug end yogapants og leggings. For mig føles bukser i jersey som at have strømpebukser på, hvor nederdelen er stoppet ned i linningen. Dametøjsmærkerne - dem med det tyske konetøj - giver efter min erfaring langt bedre kvalitet for pengene til basisgarderoben end modemærkerne. En velsyet og langtidsholdbar jakke fra Brandtex koster det samme som slaskejakkerne med skæve sømme fra Mango, Cream osv. Så skal man indimellem lede længere efter et godt snit, men de findes.
 9. MarianneF

  Det er kun mig der ser denne her, ikk'?

  En slags admin-selvskade? Kan du evt. slippe af med reminderen ved at trykke "upgrade now" og så afbryde opdateringen? Omvendt er det måske ikke helt galt med en rød reminder på visse pligtopgaver.
 10. MarianneF

  Det er kun mig der ser denne her, ikk'?

  Der er ingen af os andre der kan se den. Er i sikker på, den er virkelig?
 11. : cold : Hed den ikke : brr : tidligere eller var det : fryser : ?
 12. MarianneF

  Hvor ser man medlemslisten?

  Man kan trække en medlemsliste under "Search-funktionen" og sortere i den helt som før.
 13. Er de alle sammen tilgængelige i menuen, så vi selv kan gå på jagt efter dem, vi savner og få det gamle navn tilbage? Der er jo ingen grund til, at det er dig, der skal søge, hvis det er os, der savner.
 14. Det var en af de få, jeg kendte og brugte
×