Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MarianneF

10.000+
 • Antal indlæg

  38309
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About MarianneF

 • Rank
  Fast forward
 • Birthday 01/31/1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bopæl
  Amager
 • Interests
  Jeg har to dejlige børn, som jeg kunne overkomme at få med næsten syv års mellemrum. Jeg bor med mand, børn, hund og katte i et hus på Amager, som vi flyttede til mens jeg var gravid med Sigurd. Der er stadig uudpakkede flyttekasser ...<br /><br />Hele vores øvrige udvidede familie bor i Jylland, men vi elsker fornemmelsen af at bo i hovedstaden, selvom vi aldrig går i det Kongelige - bare synd at børnenes dialekt mildest talt ikke bliver østjysk.<br /><br />Jeg arbejder fuldtids (og lidt til) som journalist, og har ikke de seneste mange år afsat tid til andre fritidsinteresserer end at læse gode bøger i sengen.

Recent Profile Visitors

1527 profile views
 1. MarianneF

  "Ignore" - funktionen, virker ikke helt

  Jeg er heller ikke sikker på hvad sammenhængen er. Jeg oplevede bare, at jeg godt kunne ignorere nogle brugere, andre kunne jeg ikke. Så det er ikke hele ignore-funktionen, der er i stykker. Den fungerer i øvrigt også bedre end tidligere.
 2. MarianneF

  "Ignore" - funktionen, virker ikke helt

  Jeg det har jeg også oplevet. Jeg har testet det lidt og jeg kan godt ignorere nogle brugere, men med andre får jeg beskeden om, at "Du kan ikke ignorere denne bruger". Det ser ud, som om det er medlemmer i samme fortrolighedsklasse som én selv, man ikke må ignorere. Jeg kan godt (prøve at) ignorere Lenka
 3. MarianneF

  Hyggebukser?

  Jeg er landet på at bruge sådan nogle typiske dameslacks med lynlås i siden fra mærker som Brandtex, Gerry Weber og Betty Barcley, Der er godt med stretch i, så de er meget behagelige at have på. Men de er i vævet, blankt stof, og de er syet som bukser, så de er til lidt mere pænt brug end yogapants og leggings. For mig føles bukser i jersey som at have strømpebukser på, hvor nederdelen er stoppet ned i linningen. Dametøjsmærkerne - dem med det tyske konetøj - giver efter min erfaring langt bedre kvalitet for pengene til basisgarderoben end modemærkerne. En velsyet og langtidsholdbar jakke fra Brandtex koster det samme som slaskejakkerne med skæve sømme fra Mango, Cream osv. Så skal man indimellem lede længere efter et godt snit, men de findes.
 4. MarianneF

  Det er kun mig der ser denne her, ikk'?

  En slags admin-selvskade? Kan du evt. slippe af med reminderen ved at trykke "upgrade now" og så afbryde opdateringen? Omvendt er det måske ikke helt galt med en rød reminder på visse pligtopgaver.
 5. MarianneF

  Det er kun mig der ser denne her, ikk'?

  Der er ingen af os andre der kan se den. Er i sikker på, den er virkelig?
 6. : cold : Hed den ikke : brr : tidligere eller var det : fryser : ?
 7. MarianneF

  Hvor ser man medlemslisten?

  Man kan trække en medlemsliste under "Search-funktionen" og sortere i den helt som før.
 8. Er de alle sammen tilgængelige i menuen, så vi selv kan gå på jagt efter dem, vi savner og få det gamle navn tilbage? Der er jo ingen grund til, at det er dig, der skal søge, hvis det er os, der savner.
 9. Det var en af de få, jeg kendte og brugte
 10. MarianneF

  Det forkerte antal indlæg #124

  Hov, jeg tror også jeg har fået indlæg tilbage? Tak Lenka
 11. MarianneF

  Donationer

  Det hjalp. Nu virker det.
 12. MarianneF

  Donationer

  Jeg kan ikke logge ind, og jeg har lige tjekket, at min PayPal-account virker andre steder. Linket fører til et "sandbox."-subdomæne, så måske er det derfor.
 13. MarianneF

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg ved heller ikke, hvad "vedligeholdsaktiviteten" skal være for at bevare adgang til fortrolige forummer. Hvor mange tror vi vil være væk i tre måneder, men ikke i seks måneder? Sidst vi havde den helt store diskussion af det, var der klar stemning for at man ikke bare røg direkte ind i alle de gamle forummer. Omvendt var der vist også en forståelse for, at man ikke behøvede starte helt forfra. Så hvis man mister sin "clearing" efter et antal inaktive måneder, så kan vi måske også på forhånd bestemme, at man skal have en vis aktivitet i et antal måneder for at genvinde sine rettigheder? Og klubberne bestemmer selvfølgelig selv, hvem de lukker ud og ind.
×