Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Callidus

5000+
  • Antal indlæg

    9365
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

About Callidus

  • Rank
    Hærget Inventar

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Bopæl
    Varde

Recent Profile Visitors

2261 profile views
  1. Så er der doneret via "knappen" herfra.
  2. Det er jo også jul lige om lidt, så "bring it on" .
  3. Åh hvor fedt, er allerede igang med at planlægge .
  4. Jeg har ikke lavet noget endnu. Alle tilmeldte til nisselegen skal nok få adgang :jul: - ups, jeg får travlt! Men det bliver altså først sent her i aften eller i nat eller i værste tilfælde i morgen tidligt Det kan vist ikke svare sig at få stress over, der er trods alt over 1 mdr. til jul .
  5. Callidus

    Gamle tråde

    Det er da sjawt Nej, det er træls og forvirrende at der pludselig er en masse gamle tråde oppe igen. Jeg ville ønske det blev holdt hvor kun betalende kan se dem For dem der har ubesvarede tråde, kan det være rart at der endelig kommer svar på. At holde det, så kun betalende kan se, afhænger jo af tråden. Jeg kan ikke se hvordan det kan være forvirrende? Tingene kan jo være relevante. Samt at det er sjovt at genlæse de gamle tråde. F,eks fra man var gravid, havde store dilemmaer osv. Det er forvirrende fordi man regner med tråden er ny, og så passer svaret ikke til de oplysninger man har. Man kan godt læse gamle tråde uden at kommentere i dem. Ah, come on. Man kan jo se hvornår tråden er oprettet. Der står dato i. Og nogle ting bliver jo aldrig uaktuelle. Ja, forvirringen opstår vel kun de første par gange. Jeg har svært ved at forestille mig, at man efter 8. gamle indlæg, 3 tråde omkring morskaben - henover få timer STADIG sidder forvirret tilbage, uden at tænke over sammenhængen og kaste et blik på datoen. Men hold ud - mon ikke spasen er overstået i løbet af det kommende døgn, og så er alting fuldstændigt som det plejer. Altså medmindre noget andet anderledes sker, der får os til at ryste posen og skubbe os lidt ud af kurs...... :vildt: :YOLO: Så vilde kan en flok "gamle" koner være, hehe, "sjov-med-gamle-indlæg.com" .
  6. Callidus

    Gamle tråde

    Det er da lidt morsomt .
  7. Callidus

    Nisseleg tilmelding 2013

    Jeg er nok den dårligste nisse der findes Ikke pga gaverne, men jeg ved alðrig hvad jeg skal skrive af hints, uden at afsløre mig selv :doh: Har allermest lyst til bare at skrive fra heto Jeg bliver også "altid" gættet, er SÅ dårlig til at lyve .
  8. Callidus

    Nisseleg, kommer snart?

    Du er jo allerede igang med at forkæle børn via fb (jeg faldt lige over dit billede på julehjælpen), det er bare så skønt .
  9. Callidus

    Nisseleg, kommer snart?

    Jeg er på, julestemning HAR indfundet sig .
  10. Callidus

    Må man gerne skrive noget...

    Bøllas mor er ikke-betalende medlem Nå for hulen, det havde jeg ikke lige set .
  11. Callidus

    Må man gerne skrive noget...

    Eller skriv det i et af de fortrolige fora (1000+ f.eks.)?
  12. Jeg er hverken ucharmerende eller mavesur Men jeg syntes egenligt ikke at den behøver at være længere. Hvis en melder fra, det er der en der har gjort tidligere :respekt: Der blev der bare byttet rundt på 2 nisser og så VAR den ikke længere. Et år fik jeg også en gave efter jul. Men hende der nissede mig, meldte klart ud, at hun var presset. Og jeg tror at flertallet ville ønske den melding, og ønske at en moveinde melder ud, ønske for hende at det bliver en god jul, end at sidde som Callidus. Endnu en grund til, at jeg heller ikke er fan af, at når man tilmelder sig, kan man gøre det på flere niveuer. Det sætter større pres på den der har tilmeldt sig den "store pakke" Jeg må tilslutte mig dit udsagn mht. at melde klart ud. Skuffelsen opstår jo ved, at man ikke hører noget, ikke "bare" fordi der ikke er nogen gave. Så ja, en udmelding om, at sygdom eller andet gjorde, at nissen måtte melde fra eller udskyde, havde gjort en stor forskel for mig. Jeg overlever jo nok ikke at have modtaget en gave, det er selve skuffelsen der er træls.
×