Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mig74

200+
 • Antal indlæg

  394
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About mig74

 • Rank
  Ivrig debattør

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. mig74

  Husk stofposer

  Vi har nogle kasser og stofposer i begge biler. Når vi handler tage vi indkøbsvognen med ud til bilen og pakker der, alternativt tager vi er pose med ind i butikken, hus vii kun skal have få ting.
 2. mig74

  Julekalendere

  Tror det bliver Tvillingerne og julemanden hos os.
 3. mig74

  Frysning af vorter

  Prøv at læse lidt nede i artiklen her https://fjern-fodvorter.dk
 4. mig74

  Se nye indlæg

  Det er den lille pil nederst i højre hjørne. Hvis du trykker på den, kommer du til toppen af siden.
 5. mig74

  H&m app virker ikke

  Min havde samme problem på et tidspunkt. Da hjalp det at slette appen og hente den igen.
 6. mig74

  Strikkespm.

  Det lyder ganske logisk som du skriver, men har ingen erfaringer med at klippe i mit strikketøj
 7. mig74

  Skat. Hvor retter man sin trækprocent?

  Det gør lønningskontoret. Hmm. Jeg troede man selv kunne ændre det. Det har jeg fået at vide på kommunen. Nej den udregnes automatisk af systemet - så det kan kun den, der tilbageholder skatten (arbejdsgiver/kommune mv.) gøre. Men hvis du fjerner nogle fradrag eller sætter din indkomst til mere end du reelt kommer til at tjene, så ændres dit skattekort, så der indeholdes mere skat end nødvendigt. Og det kan du gøre selv. Men det andet er langt at foretrække. Lige præcist det med at sætte indkomsten højere end det man reelt kommer til at tjene kan være farligt. Hvis indkomsten forhøjes bliver beskæftigesesfradraget også forhøjet, og dermed risikerer du at komme til at betale for lidt i skat (= ekstra skattesmæk).
 8. mig74

  De bedste toppe

  Vi har nogle fra Bilka, som min datter er glade for. De har en god pasform, og er også gode til hende når hun dyrker karate. Kan ikke huske mærket, men det er sådan nogen i noget "sportsstof".
 9. Umiddelbart tidligst når de bliver 13 år. Dog ville vi helst hvis vi kunne undgå det helt. Ingen af os forældre har en FB profil, da vi er imod, bl.a. pga ophavsret. Så kan vi helt undgå at børnene får en ville vi gerne det.
 10. mig74

  Gode råd til begynder-ur

  Mine har alle tre et købt i en urmager - der var lidt forskelligt at vælge imellem. Jeg kan IKKE anbefale urene fra Lego (med klick-urrem). Min datter havde sådan et som hendes første, og hun havde så svært ved at holde det på da enten urremmen eller låsen gik op konstant.
 11. mig74

  Pre-teen, rensning af hud

  Min datter (9 år) begyndte i vinter at få små... bumser var det ikke, men nærmere begyndende uren hud. Vi blev anbefalet at kobe en Konjac svamp http://www.webapoteket.dk/artikler/konjac-...pe-til-hudpleje som fåes på apoteket. Vi startede med den hvide som er en neutral svamp, og efter et par ugers brug (2 gange dagligt) var hendes hud igen dejlig blød.
×