Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mig74

5000+
  • Antal indlæg

    9538
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

About mig74

  • Rank
    Hærget Inventar

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

2366 profile views
  1. Jeg prøvede at svare tidligere, men kunne ikke gå lov at poste. Men ja jeg har også problemer med siden.
  2. mig74

    Report post

    Så hvis man (som Ida) kommer til at sende en rapport ved en fejl, vil det være en god ide at sende en PM til dig og @Mys mor?
  3. mig74

    Gives væk - træhæklenåle

    Sæt med træhæglenåle i str 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 i plasicetui gives væk. Enten afhentning i Egernsund eller mod betaling af porto.
  4. I morges (ved 6-tiden) kørte Move også vildt langsomt her.
  5. mig74

    Fejlkode 2F173/K

    Jeg har slettet dit navn i mit indlæg.
  6. mig74

    Fejlkode 2F173/K

    Jeg tænker også, at der er stor forskel på, hvad tråden handler om. Er det et emne, som alle kan have gavn af på et tidspunkt (fx hvis det handler om en opskrift på vanillekranse) så tænker jeg, at det er fint andre kan finde tilbage til den senere. Derimod, er det et personligt emne, som jeg gætter på @Frejsens tråd var (har enten ikke set den, eller også kan jeg ikke huske den ), er det ok, hvis man fortryder og sletter.
  7. mig74

    Miljø smiley?

    Den kan jeg godt lide
  8. Hvordan måler den på aktivitet? Skal man skrive indlæg, eller se den på, hvornår man sidst har været logget ind? Min egen profil har sidst været logget ind i 2018 - gætter på, det er fordi jeg ligger ind som usynlig.
  9. Ville det være mulighed for at vælge en højere fortrolighed når man opretter et emne i et +1 forum? Ved ikke om det er teknisk muligt i forum. På den måde ville trådene ligge under det rigtige fora, men der er forskellige fortroligheder. Fx. hvis jeg opretter en tråd i helbered "Jeg har slået min storetå" ville jeg ikke have behov for samme fortrolighed, som "Jeg er bekymret for min XXX-prøve på sygehuset", men begge hører jo under helbered.
  10. Min søn vil gerne have: Blå hættettrøje #3 Superdry med hætte #8 Under armour #9 Hvad vil porto på dem alle 3 koste?
×