Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Striw

25+
 • Antal indlæg

  14057
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Striw

 • Rank
  ...
 • Birthday 11/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raastof.net

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brønshøj
 • Interests
  Jeg hedder Astrid og bor i Brønshøj med min mand og vores tre børn, Oliver, Jonas og Liva.<br /><br />Oliver er fra 26. januar 2001 og blev i følge hospitalet født tre uger før tid. Dog tror jeg at lægerne havde regnet galt da jeg selv mener han er født på terminsdagen.<br /><br />Jonas er fra 24. juni 2003 og er i følge både læger og mor selv, født fem uger for tidligt. Det var ikke sjovt... læs evt. beretning på babylisten.<br /><br />Liva er fra 31. juli 2008, Født 1 dag over termin. En super dejlig og heftig lynfødsel.<br /><br />Jeg er uddannet tekstilformidler og er medlem af i en lille andelsbutik i Brønshøj. <br /><br />Oliver og Jonas går på Bellahøj idrætsskole og er super glade for det. Oliver går også i klub og ELSKER det og så spiller han trommer og i band. Jonas spiller fodbold ca altid og skal udover professionel vidst nok også være kok, eller også var det noget med store bygninger. <br /><br />Liva går i verdens bedste børnhave. Vinduset!
 1. Jo. Men jeg og mit barn lånte værelset til overnatning så han sov hos sine forældre. Jeg blev bare ret paf da jeg hørte den tydelige stønnen fra dem begge. Det i sig selv er da også ret så grænseoverskridende. Og til hovedspørgsmålet. Absolut nej. Det er ikke ok
 2. Striw

  Har jeres børn også fri på tirsdag?

  Bellahøj skole, hvor vi også skal stemme, er som sådan lukket. Undervisningen er så tilrettelagt sådan at stort set alle skal på tur. Oliver skal på Designmuseet, de har tema om design og skrald, og Jonas skal på Den Blå Planet. Eat er lukket, naturligvis.
 3. Striw

  A Game of Thrones (bøger)

  Dælens. Jeg tænkte slet ikke over sproget. Engelsk duer desværre ikke. Æv.
 4. Striw

  A Game of Thrones (bøger)

  Måske er jeg... hvad koster de og hvor mange er der? (novice) Og hvad er niveauet, mon...
 5. Striw

  Desigual i København og omegn?

  Weeeee :hopper:
 6. Striw

  Desigual i København og omegn?

  Orv, anede jeg ikke, fedt.
 7. Striw

  Babylisten

  Er det så også 'rettet' så man kan klikke på børn fra 2001 og ikke skal 'ind' gennem yngre søskende?
 8. Hverken eller og jeg er ikke ligeglad... var det er godt svar :-D Jeg synes at det i nogle tilfælde kan være bedst at det bare er seneste (et) indlæg der bliver quotet, men i andre debatter kan det være rart at have flere dele af samtalen med. Jeg bruger selv lidt tid på at sortere og slette nogle af indlæggene midt i en quote, hvis det kun er noget af det der passer i sammenhængen med det jeg svarer på.
 9. Striw

  Den vigtige ignore-afstemning

  Jeg har aldrig brugt den.
 10. Striw

  Mine settings har ændret sig

  det sker for mig hele tiden. Når jeg logger på som jeg altig plejer... så..?? Godt så, nu fandt jeg ud af at skifte til Standard... selvom jeg ikke har skiftet væk fra det OK, det skal det da helst ikke ... hvordan logger du på? Er det et link du har bookmarket eller er det bare gennem hovedsiden, enten morsverden.dk eller morsverden.dk/debat? Jeg ryger direkte til debatten. Men nu ser det ok ud igen efter jeg skiftede til Standard. Jeg har dog ikke selv skiftet væk fra det, det så bare pludselig sådan ud... Jeg har lige anmeldt et spam-indlæg.. kan det have noget med sagen at gøre?
 11. Striw

  Mine settings har ændret sig

  det sker for mig hele tiden. Når jeg logger på som jeg altig plejer... så..?? Godt så, nu fandt jeg ud af at skifte til Standard... selvom jeg ikke har skiftet væk fra det
 12. Striw

  Lææææænkkkaaa..

  Hvad dææælen sker der... jeg kan kune se først indlæg og så en masse linjer med det folk har svaret nedeunder... ????
 13. Muuuahhhahahaaaa :jul:
×