Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Iben2

10.000+
 • Antal indlæg

  30443
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Iben2

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 04/09/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Jeg er en smuk ung kvinde på 24, super intelligent, med en flot trofæ mand <br /><br />Nå ikke...<br /><br />Okay da, - jeg hedder Iben, som også er mit brugernavn, er er 46 år.<br />Jeg bor sammen med min nørdede kæreste som er nørdet både af sind og udseende. Så vi passer fint sammen :fnis:. Jeg er sådan jævnt kedelig både af udseende og af sind, og er ganske tilfreds med det. Kæresten og jeg har boet sammen i 25 år. <br />Sammen med kæresten har vi den mest vidunderlige søn - David. <br />David er et ganske almindeligt barn, som er ganske almindeligt irriterende på nogle tidspunkter og helt fantastisk på andre .<br />Vi bor i Hørsholm i min kærestes barnsdomshjem, vi elsker at bo her i vores betonklods.<br />Vi bor lige ved skoven, tæt på byens centrum og i gåafstand vil vandet og havnen. <br />

Recent Profile Visitors

1389 profile views
 1. Iben2

  Tak Lenka :smuk:

  Det er blevet så godt. Enig med Perhaps.
 2. Iben2

  Rate et indlæg

  Prøv at starte med at trykke på hjertet i højre hjørne nederst. Så dykker de tre muligheder op.
 3. Tak Lenka for opdateringen, og for stor tålmodighed med alle vores spørgsmål. Tak til alle jer andre for at vi støtter hinanden gennem det nye og anderledes, som alle lige skal lære at kende først. Jeg er vild med at det er blevet så meget nemmere at søge herinde, og jeg nu kan finde ud af at søge på ord med kun tre bogstaver og flere forskellige ord. Jeg synes godt om den nye like funktion. Som gammel kone passer det nye look bedre til mine svagtseende øjne. Tak for det. Dejligt at man kan uploade flere billeder på engang. I det hele taget er der mange gode ting ved opgraderingen, så tak til dig Lenka for det. Nu har du jo skulle høre på alle vores kvaler, når vi ikke har kunne hitte ud af det. Synes derfor også du skulle vide at det faktisk fungerer rigtig godt. Tak
 4. Iben2

  Ang. de resterende medlemskaber

  Tag et par drinks
 5. Iben2

  Det forkerte antal indlæg #124

  Okay for mig er det en faktor 3. Det er jo 2,8 man skal gange med. Men som sagt var det egentlig bare for at forklare dig at du ikke havde mistet mere end alle andre. Fordi det kunne ses som procentdel man havde mistet Fordi du i dine indlæg udtrykte bekymring for at du havde mistet så mange indlæg. Frejsen har så procentvis mistet meget mere end dig. Det var kun for at hjælpe. Prøv at læs mit første indlæg med de briller.
 6. Iben2

  Det forkerte antal indlæg #124

  Hvorfor passer det ikke helt på dig? Det var egentlig bare for at give dig en forklaring, fordi du undrede dig over du havde mistet så mange indlæg.
 7. Iben2

  Det forkerte antal indlæg #124

  Tror helt klart du har ret. Jo mere man sletter egne tråde, jo højere faktor. Jeg tænker jeg i hvert fald ofte svarer mere i egne tråde, da det typisk er mig der spørger om noget og så svarer dem der er sæde at give mig et input.
 8. Hvis du ser lige nedenunder confused smileyen er der en almindelig like (på telefonen)
 9. Iben2

  Det forkerte antal indlæg #124

  @Mb1 du kan også se faktor 3 nogenlunde passer på Julies (sådan ca)
 10. Iben2

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg tror du skal se det som er forholdstal Du har mistet flere indlæg fordi du har flere. Når nogen sletter en tråd, en ejer eller en moderator, så er det mere sandsynligt at et af dine indlæg ryger, en fra et medlem der har skrevet 127 indlæg. Forleden da jeg tjekkede havde jeg 5800 indlæg, lige nu er jeg på omkring 9000 indlæg. (Tror det er fordi der er indekseret flere tråde). Jeg kan ikke huske hvad jeg havde. Men du skal gange dine nuværende indlæg med 3 og det tror jeg også passer meget godt for mine. Jeg har sikkert haft lige under 30000. Du kan se det også ville passe med Tinke der er endt på 4000 i stedet for 12000. Hendes 4000 kan man også gange med 3.
 11. Hvis du skriver hvem du er, er det nok nemmere for Lenka at løse.
 12. Iben2

  Nyt om morsverden udvikling

  Helt enig I disse to ting.
 13. Modtaget i går Tusind tak Perfekt timing De to kænguruer kommer hjem fra Australien om 30 min (min søster og David)
×