Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

susle

10.000+
 • Antal indlæg

  15566
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About susle

 • Rank
  Mor til to dejlige drenge

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Nordfyn
 • Interests
  Vi er så heldige at have fået Martin, som er et længe ventet reagensglasbarn, men har desværre også to tvillinge-engle fra 1.3.02. <br />Nu er vi så heldige at have fået Jesper, efter fire aborter, og Jesper kom til verden ved en uplanlagt turbo-hjemmefødsel. <br />Det har desværre vist sig, at Jesper har nogle finmotoriske problemer, samtidig med at han bliver træt i sine muskler. Pt. ved lægerne ikke hvad det skyldes og vi løber panden imod en mur, når vi søger lidt hjælp hos kommunen.

Recent Profile Visitors

979 profile views
 1. Her behandler de altså også de udleverede 'devices' ordentligt. De bliver udleveret som en 'personlig device' med navn osv. og de er ansvarlig for den og skader på den. Bl.a. bliver man opkrævet 100 kr., hvis laderen mangler.
 2. I vores kommune får alle stillet en personlig device til rådighed, men nogle af disse var da mere for et syns skyld. Martins klasses personlige devices var så elendige, at da de nåede konfirmationen købte de fleste selv en, som de så medbragte i skole. Fra 5. kl. til og med 6. havde de nogle ret fede Microsoft Surface Books. Da de nåede udskolingen skulle de aflevere disse til bh.kl., som skulle have nye. Til gengæld fik udskolingen nogle gamle Dell-hakkebrætter, som var ustabile og langsomme og bare trælse. Der blev klaget over denne fordeling, men vi fik at vide, at det var besluttet på højere sted, at de små skulle have de nyeste : . Jesper på det tidspunkt i 4. kl., havde en nyere og bedre personlig device end Martin i 8., der skulle aflevere store skriftlige opgaver og til terminsprøve m.m.
 3. susle

  Tip til cyklister

  De ser gode ud, dem må jeg have fat i
 4. susle

  Googling

  Jeg er i tvivl om det nye MoVe kan Googles. Og i givet fald hvilke fora - kun de åbne eller også de fortrolige
 5. susle

  Det forkerte antal indlæg #124

  Ditto og bare ved lejlighed. Kan ikke huske mit 'gamle' tal.
 6. susle

  Det nye morsverden

  Så er jeg også på og kan svare. Skal lige vænne mig til det nye, men mon ikke det går
 7. susle

  Nyt om morsverden udvikling

  Og så kom jeg til at tænke på, om alle de gamle indlæg forsvinder. Jeg bruger ind imellem MoVes 'arkiv' og søge-funktion til at gå tilbage i tiden, det kan være guldkorn eller gamle billeder i forbindelse med talen til konfirmationen, fødselsberetning eller de udfordringer, der har været undervejs i de sidste ca. 15 år. Det vil jeg nødig miste ellers vil jeg gerne have mulighed for at gemme, inden de evt. forsvinder.
 8. susle

  Vis mig din snavsetøjskurv

  Mærke, ca.pris og mål ?
 9. susle

  Vis mig din snavsetøjskurv

  Jeg har denne i hvid, den fylder dog en del, så da vi har et mikro-badeværelse og vaskemaskinen allerede står derude, står den pt. i gangen lige overfor badeværelsesdøren. Leder efter en meget smal en, der kan stå mellem skab og døren.
 10. susle

  Harry Potter Festival

  Så er billetterne dine Julie.
 11. susle

  Harry Potter Festival

  Ja de er reserveret til dig til i morgen. Så er søndagen tæt ved at være gået, de går videre til Julie i morgen
 12. susle

  Harry Potter Festival

  Ja de er reserveret til dig til i morgen.
 13. susle

  Harry Potter Festival

  Jeg har tre billetter (2 voksne + 1 barn) til salg. Harry Potter Magisk koncert med Odense Symfoniorkester + teater med Flow + dans med Odense Balletskole d. 21.10. kl. 17.01. Række 6 plads 9 + 11 + 13. Pris ialt = 270. Jeg vil gerne så tæt på prisen som muligt. Der er ikke udsolgt, men billetterne der er til salg nu, er længere tilbage i salen. Vi var der sidste år og det var rigtig godt, derfor ville jeg gentage succesen. Men Martin som er den største Harry Potter-fan skal på PLAN-kursus med spejder. Og Jesper vil hellere noget andet for pengene.
×