Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

michala

10.000+
 • Antal indlæg

  13733
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About michala

 • Rank
  Do not call, I have customers
 • Birthday 01/27/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Prague
 1. michala

  Hilser lige på.

  :cheer:
 2. michala

  Øjen operation

  Surt, men jeg kan godt forstå, at Sjøgren er en kontraindikation for operationen Mine øjne er blevet en del mere tørre end før operationen. Det generer mig, specielt om morgenen, men ikke nok til at jeg bruger øjendråber. Havde jeg haft Sjøgren og var blevet opereret
 3. michala

  Øjen operation

  Jeg var blind nok til, at det blev betalt. Dvs mere end -6 på hvert øje i stærkest brydende akse. På det ene var jeg kun liiiige over grænsen med et mulehår, med det andet var der ingen tvivl.
 4. michala

  Øjen operation

  Jeg blev også opereret på Glostrup (i september) med SMILE. Jeg havde over -6 på begge øjne og en mindre bygningsfejl. Jeg er rigtig glad for resultatet. Det første døgn var der lidt grusfornemmelse i øjet, og jeg kan stadog have lidt tørre øjne, når jeg vågner, men ikke nok til at jeg drypper øjne Jeg NYDER at kunne se uden briller/linser!
 5. michala

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  Jeg fik mine børn, da jeg var 21, 24 (3 dage inden jeg blev 25j og 27 år Hvis jeg skal have flere, kommer jeg mindst til at være 38 , da jeg helt, helt sikkert ikke skal blive gravid inden for det næste år.
 6. michala

  Rengøring af køkkenskabe.

  Vi har fælles rengøring hver lørdag og børnene har egne pligter. En af dem er at vaske alle køkkenlåger udvendigt. En anden er at tømme og støvsuge alle skuffer/skabe, der indeholder madvarer, og sætte tingene pænt i orden igen.. Total tømning, støvsugning og rengøring af samtlige køkkenskabe og -skuffer sker dog kun 1-2 gange om året
 7. Nøj manner, så det er lidt som hende der Milena Penkowa Michala Penkowa :shock: Svetlana Penkowa Doctor from University of Minsk..... Very goodly educated! She know god tricks da. Very clever. One of best universitys in the big world :ja: And only 22 years old :sådet: Schwester Milena tell Denmark veeery good to Work Im. Big possibilities for creative doktor
 8. Nøj manner, så det er lidt som hende der Milena Penkowa Michala Penkowa :shock: Busted
 9. Jeg har aldrig gået i 0. klasse :shock: Er min uddannelse så ugyldig? :gisp: Så er jeg jo slet ikke læge alligevel Jeg har heller aldrig gået i 0 klasse . Jeg har i årevis haft mareridt om, at nogen kom og sagde, at min uddannelse var ugyldig, fordi administrationen havde fundet ud af, at der manglede noget fra et af de tidlige år på studiet, og så viser det sig, at jeg havde forudset fremtiden :shock: :peger: Hvilken slags læge er det du er ? ( eller måske ikke er :nervøs: ) Lige nu er jeg XXX bare almindelig læge, og blev færdig med Uni for 5 år siden. Jeg skriver pt PhD om overvægt og de risikofaktorer der er forbundet hermed og undersøger effekten af forskellige doser af motion på disse. Det gøres bla ved hjælp af PET scanninger, som er mit store interesseområde. Når jeg (forhåbentlig) afleverer min PhD 1 december, starter jeg direkte (har fået lovning på stillingen) på 1 år (af 5) af speciallægeuddannelsen i "Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin" (dvs speciallæge i bla PET skanninger).
 10. Jeg har aldrig gået i 0. klasse :shock: Er min uddannelse så ugyldig? :gisp: Så er jeg jo slet ikke læge alligevel Jeg har heller aldrig gået i 0 klasse . Jeg har i årevis haft mareridt om, at nogen kom og sagde, at min uddannelse var ugyldig, fordi administrationen havde fundet ud af, at der manglede noget fra et af de tidlige år på studiet, og så viser det sig, at jeg havde forudset fremtiden :shock: :peger:
 11. michala

  Jeg bliver logget af konstant

  Og her (fra iphonen)
 12. Lenka for pokker :peger: Det er jo ikke første gang :prikker: (er selv engang blevet slettet af Lenka ved en fejl. Var frygtelig ensom de timer det varede, til jeg var genoprettet Sneneger Det skal nok gå, og du har så lov til lidt kærlig mobning af Lenak i fremtiden (og så lige et til Lenka også. Den slags sker, no harm done)
 13. michala

  Julekalender 2011

  Jeg kan godt lide at Svetlanas jul i Praha er med :peger:
 14. Det har altid været accepteret, at man kunne have brug for en pause i en periode, og så vende tilbage. Det har også flere gange været foreslået, at der skulle sættes en grænse for HVOR længe, man kunne være væk, og stadig få direkte adgang til den fortrolighedsgrad man forlod. Der er forskel på, at være arrig og inaktiv/kun aktiv i lukkede fora i 3-6 måneder, og så på at være væk et helt år. Jeg ved at det på andre fora praktiseres, at hvis man har været helt inaktiv i en længere periode, nulstilles indlægstælleren/sænkes til et lavere niveau enten i en kort periode, eller til brugeren selv har arbejdet sig tilbage. En ting er for øvrigt, hvad man har ret til. Det har Lenka foreløbig slået fast. Et andet er, hvad ens sociale forståelse og samvittighed byder en.
 15. Jeg er helt enig. Det ville klæde dig at acceptere, at man ikke kan smække med døren, vente over et år og så tro at man kan komme igen og læse med i 10 000+ uden at rigtig mange føler sig utrygge. Der ER sket meget på et år, og i de fortrolige fora skal man kende dem, der er der. Du troede jo selv, at du var slettet, så du må jo have været parat til at starte forfra. Jeg er klar over, at flere længe har forsøgt at få dig tilbage på Move, og ud fra dine tidligere indlæg, kan jeg også godt forstå, hvorfor du først har følt behovet for at vende tilbage inde for de sidste måneder. AM, jeg har savnet dig herinde , men jeg ville ønske at du accepterede, at den fortrolighed du opnåede inden du smækkede med døren er væk, og at den ikke kommer igen, bare fordi du betaler og principielt kan få adgang til alt, som om de sidste år aldrig har fundet sted. At starte forfra ville vise respekt og vilje til forsoning og en frisk start overfor Movinderne, ikke at gøre det er i mine øjne det modsatte!
×