Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

HelleP

5000+
 • Antal indlæg

  6103
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About HelleP

 • Rank
  Hærget Inventar
 • Birthday 04/23/1973

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Djævleøen

Recent Profile Visitors

397 profile views
 1. HelleP

  Frysning af vorter

  Jeg har fået frosset et par voterer på armen/ albuen. Der kom en store vabel efterfølgende og efter en lille uges tid faldt vorterne simpelthen af. jeg syntes ikke det gjorde ondt.
 2. HelleP

  Hyggebukser?

  Jeg bruger nogle runde sommer bukser med elastik jeg købte i Bilka for nogle år tilbage meget pæne, ihvertfald brugte nogle af kollegaerne dem på jobbet. Der ud over har jeg et par natbukser fra hunkemøller super tynde og meget rummelige men dem ville jeg nok ikke tage på ud😁
 3. For god orden skyld, jeg skal ikke have noget overskud tilbage, vi ses på den anden side
 4. HelleP

  “Akut spørgsmål”!

  Vi har ikke haft noget med ind de gange vi har været der, heller ikke da børnene var mindre...
 5. HelleP

  Søndagsmiddagen

  Vi fik flæskesteg med rødkål, kartofler og brun sovs .
 6. HelleP

  Madplan?

  Jeg kan slet ikke hamle op med din madplan , lyder top lækkert, så du bliver nok ikke inspireret af min men her er den: Lørdag : svinemørbrad med parmaskinke og pesto i ovn og dertil bønnefritter, alm fritter og bernaice sovs på pulver. Søndag: kartoffelmos og kødsovs i ovn ( sheppards pie?) Mandag: hjemmelavede burgere Tirsdag: jeg ringer efter pizza til små og store børn før de skal ud og gå slik og ballade i nærmiljøet, veninde og jeg spiser tapas og drikker et glas vin eller to imens. Torsdag: lasagne rest fra fryseren med hvidløgsflute og salat Fredag : ?
 7. HelleP

  Hævekort til 9-årig?

  Vi overvejer det samme til Malthe, så følger lige med på tråden . Syntes det er vigtigt de lærer at håndtere et betalingskort men under skarpt opsyn. Han er ikke typen der er god til at spare op nemlig og det er noget værre skrammel han går købt sig indimellem.
 8. Igår lasagne med salat Idag ovnstegt citronkylling med flødekartofler og salat Imorgen svinemørbrad i karry/kokos sovs med ris og diverse drys/grønt Onsdag får mand og børn rester fra tirsdag imens jeg arbejder til 21 Torsdag er der tortilla med kylling og grønt til mig og ungerne (manden rejser 14 dage til Grønland med jobbet). Fredag laver vi nachos med kylling og guacemole Lørdag vil jeg nasse mig ind hos mine forældre😁 Søndag er ikke planlagt endnu
×