Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Naja

10.000+
  • Antal indlæg

    24538
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Everything posted by Naja

  1. Done Edit: Jeg kunne i øvrigt ikke overføre med kort, jeg ved ikke om der er noget galt med opsætningen? Men jeg har overført med min PayPal konto, der har navnet Naya.
  2. Jeg oplever, at der af og til er notifikationer, jeg ikke får selvom jeg f.eks. er blevet quoted eller har fået reaktioner på indlæg. Og andre gange popper der notifikationer op og når jeg så går ind for at se, hvad det er, så er der ikke noget. Andre der oplever det samme?
  3. Jeg har et netværk, jeg gerne vil slette. Nogen der ved, hvordan man gør det, jeg kan ikke hitte ud af det
  4. På min telefon kan jeg i hvert fald se det. Tak for det!
  5. Alternativt kan man jo sætte tags på.
  6. Jeg kan nu også godt lide alle emojierne, så måske mangler vi bare også et tilfreds suk? Der udtrykker et slags "ahh"-suk
  7. Måske handler det også om, hvad forskellige lægger i ordet suk. Der kan være træt suk som i Men også et tilfreds suk, lettelsens suk osv. Jeg gætter på, at det måske var det @Pia.D var ude efter?
  8. Og nu var jeg lige ved at gøre det igen Det jeg ville skrive var, at man selvfølgelig bør gøre opmærksom på, hvis det er noget meningsændrende i forhold til det oprindelige indlæg :fy:
  9. Det er jeg også kommet til. Man kommer lige i tænke om et eller andet, man ikke fik med første gang.
  10. Naja

    Manglende smileys

    Jeg kunne godt bruge en ikke-se smiley. Jeg ved ikke om der engang har været en eller om det bare er Og der findes.
  11. Hvordan er det nu, kan man skjule enkelte tråde eller kun hele fora? Jeg er ved at gå helt kold i corona-trådene
  12. Tak , jeg har dog en svag erindring om, at det før har voldt mig problemer med Paypal, men jeg prøver at finde ud af det.
  13. Hvordan er det når man ikke har MobilePay, kan jeg overføre en sjat på anden vis?
  14. Tak for hjælpen Jeg vil nok gerne ændre passwordet til et selvvalgt, men vil det så betyde, at jeg får tilsendt en mail igen, hvor der er et link, der måske ikke virker, for så er jeg jo lige vidt
  15. Jeg har fået en ny telefon, men kan ikke huske mit password. Jeg har derfor anmodet om at skifte og får da også tilsendt en mail med en knap "reset my password". Men jeg kan ikke klikke på knappen, det er bare tekst og ikke et link What to do? @Lenka
  16. Men jeg sidder med min gamle telefon nu hvor jeg er på MoVe Jeg håber Lenka snart er tilbage
  17. En Samsung Galaxy A40. Den bliver jeg glad for, den er ikke mange millimeter bredere end den anden jeg havde, men den er længere, så den er vist 5,8 tommer eller deromkring.
  18. Ja, mine røg også i spam og selv efter at jeg har rykket dem til indbakken og klikket på rapportér som ikke-spam, er der en stor fed advarsel på.
  19. Naja

    Ignorerede brugere

    Ja, det går desværre kun den ene vej og de kan derfor se alt, hvad du skriver
  20. Disclaimer: jeg troede jeg quotede @heto, da jeg skrev indlægget. Undskyld @kk77 Eller dvs.jeg tror nok jeg godt var klar over at det var kk77 jeg quotede først, men troede senere, at det var Heto Jeg er lidt distræt i dag Edit: efter den stiblede linje, troede jeg vist at det var Heto, jeg quotede Samme her. For mig er der ingen forskel på, om et forum er 25+ eller registrerede brugere, hvis det er ømfindigt. Jeg ville ganske enkelt aldrig lægge det i 25+. Men jeg er enig med kk77 i, at det bør tydeliggøres, hvilken fortrolighedsgrad man skriver i, så man kan tage højde for det. Jeg er ikke sikker på at alle synes, at åbne/reg. fora skal indskrænkes, så får vi i hvert fald ikke flere nye medlemmer. Og jeg synes godt ma kan overveje, om der vitterligt er den store forskel på et forum for registrerede brugere og forum for 25+, som man vel nærmest kan opnå på en dag eller to. -------------------------------------- På samme tid vil jeg dog ikke stille mig på bagbenene, hvis Helbred kommer højere op i fortrolighed, hvis det er vigtigt for folk, men jeg synes det skal være på et ordentligt beslutningsgrundlag og ikke bare, at du ikke vil dele forum med Tanja. Det virker helt ærligt mærkeligt på mig, at det pludselig skal gøres til en sag nu her flere år efter det skete.
  21. Ja, det er jeg enig i. Mit svar gik på på, at Laurie mente, at det blev gjort manuelt pt. Eller sådan forstod jeg det i hvert fald.
  22. Undskyld, men nu er det jo altså ikke et holdningsspørgsmål. Lenka har udtalt flere gange, at hun gerne vil slippe for de administrative opgaver. Derfor tænker jeg at hun har automatiseret det, fordi det vil være endnu en opgave oveni alle de andre opgaver at skulle logge på adminprofilen, hver gang det også skal ordnes.
×