Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Astrid

5000+
 • Antal indlæg

  8487
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Astrid

 • Rank
  Hærget Inventar
 • Birthday 08/16/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Ishøj
 1. Astrid

  Det forkerte antal indlæg #124

  tak Det ser mere realistisk ud. Og ser så som bonus, at den nu genkender smiley med det samme og sætter ind, så man kan se, om det nu også var rigtigt.
 2. Astrid

  Det forkerte antal indlæg #124

  Sådan har jeg det også. Ved ikke helt hvor mange jeg havde, men det har taget lang tid og var ikke så langt fra de 10.000
 3. Astrid

  Hvornår må/måtte jeres barn bruge FB?

  Pernille fik vist som 11-årig. Hun skulle bruge den til at følge med ved sit akrobatikhold og siden orkester. Hun bruger det ikke meget nu id over grupper
 4. Astrid

  Så er der lille på vej

  Har ikke skrevet om det andre steder, med mindre det er på noget libero babyklub, men der hedder jeg ik mit eget navn.. En rotationsgruppe
 5. Astrid

  Så er der lille på vej

  Stort til lykke :flag: Jeg ved vist hvem du er fordi jeg så det andetsteds
 6. Ingefær. Har prøvet at lindre kvalme med det, så nu får jeg kvalme af det
 7. Astrid

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  Var lige netop blevet 30 14 dage før jeg fødte. Nr 2 og 3 kom så da jeg var 41, så 11 år efter
 8. Astrid

  Børn i Frankrig...

  Både enig og uenig. Hvis der bliver snakket, hvor de kan være en del af det fra skolealderen, så skal de ikke sidde med elektronik. Blev selv noget forundret over at se en fransk dreng på ca 16 sidde med telefon konstant da vi var på krydstogt - her sad min 9 årige datter og snakkede med os. Året efter havde hun også ipad med til senere. Der sad vi sammen med andre familier og snakken blev efterhånden for kedelig for hende. Det handlede mest om at vi gerne ville hyggesnakke med de andre voksne uden at vi tog hensyn til hende. Synes ikke at børn skal sidde stille og kigge ud i luften i timevis. Enten sørger man for at de er en del af samtalen eller også må de have lov til at have underholdning. Kan se at det kan misforstås. Synes ikke de skal være centrum, men der skal være plads til dem (har haft enebarn, så man kan ikke bare henvise til at snak skal foregå børnene imellem)
 9. Astrid

  Rengøring af køkkenskabe.

  Der kan godt gå 2-3 år imellem tror jeg. Når jeg gør bliver alt vasket af. Sidst jeg gjorde det var for 1 1/2 år siden, da vi flyttede ind. Har kun gjort rent i mandskaber og der, hvor der er bageplader. Regner med snart at tage bestik skuffer og så resten nu har mens jeg hár barsel.
 10. Astrid

  Voksne curlingbørn

  Det tror jeg også - vi skal nu heller ikke så mange år tilbage før det med lærepladser( som var den mest normale form for uddannelse) blev ordnet af forældrene (faren, som kendte nogen)
 11. Astrid

  Holdt i barnedåb/navngivningsfest?

  Vi holdt barnedåb for familien (+ 1 hold venner, som nærmest er familie ) vi var vist 22 Dengang havde jeg lavet fine udskårne bordkort og udskåret oynt. Vi er ved at planlægge igen og det bliver ikke med den slags pynt. vi bliver op til 27 eller 32. Vi fik/ får mad udefra, men holder det hjemme.
 12. Astrid

  kender det ....

  Jeps Her kørte de skiftehold i nat :gab:
 13. Astrid

  Børnepenge anno 2014

  Det kan jeg ikke lige overskue. Den indkomst der står - er det efter pension? Der skal da nok være noget, når vi i 2014 har små tvillinger.
×