Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ziggemor

10.000+
 • Antal indlæg

  24336
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Ziggemor

 • Rank
  Man kan ikke lytte med ord i munden!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  51 årig ingenør, arbejder som leder i en større dansk IT virksomhed.<br /><br />Mor til Sigurd, som går i 9. Klasse, Oline som studerer molekylær biomedicin på Københavns Universitet og Esben, som vi mistede i 2016 ved en ulykke.<br /><br />

Recent Profile Visitors

1760 profile views
 1. Ziggemor

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Nå ja - jeg tror kun det er lykkedes for mig at uploade to photos. Resten er blevet "ignoreret", men går ud fra at de har været for store.
 2. Ziggemor

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Ok - det må jeg prøve. - jeg var slet ikke obs på hvor meget jeg brugte signaturen før den var væk - Ja - jeg har aldrig oplevet problemet før. Det virker også i første linje, blot ikke nye afsnit.
 3. Jeg savner at kunne se hvem der sidst har svaret i en tråd. jeg savner folks signatur når jeg er på via telefon. For mig er der meget genkendelse i signaturen, og mu skal jeg scrolle op for at se hvem, der har skrevet. jeg savner at en ny linje automatisk start med stort. jeg ville ønske, at de der talebobler man klikker på for at komme til nye indlæg altid var skilt fra titlen. Det er de på mobil og PC, men på min ipad sidder de helt opad titlen på tråden. Jeg ærger mig over at hele det der træ af grupper/emner fylder så meget i højreside. Nogle gange synes jeg alle tråde ser gamle ud, og så viser det sig at jeg ved en fejl har fået markeret noget. Jeg tror det er en funktionalitet jeg yderst sjældent har brug for. jeg er vild med notifikationer og muligheden for at like noget.
 4. Ziggemor

  Hunden spiser af kattebakken

  Jeg har altid hørt det modsatte - at en kat ikke kan leve på hundemad, men at en hund godt kan tåle kattemad. Se feks her: https://gaerum-dyreklinik.dk/kan-en-hund-taale-kattemad/ fonzie synes at kattemad smager bedre end hundemad, så vi bruger af og til kattetørfoder som godbidder.
 5. Ziggemor

  Donationer

  Super, er netop overført.
 6. Ziggemor

  Donationer

  Ja, er det en mulighed?
 7. Ziggemor

  Hunden spiser af kattebakken

  Nej, men vores kat spiser højt oppe - ellers æder Fonzie al maden - han er i øvrigt også stor fan af hønselort.
 8. Ziggemor

  Hunden spiser af kattebakken

  Kan kattebakken ikke stilles på noget så han ikke kan nå?
 9. Ziggemor

  Gavekort til Tivoli sælges - nu nedsat

  Nu nedsat til 470kr, dvs halvdelen af prisen ved indgangen.
 10. Sigurd er aldrig blevet venner med de der stretch stof bogbind, og jeg har nogle stykker liggende. gives væk mod afhentning eller betaling af Porto.
 11. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så kunne man jo lave et forum/netværk for dem der har været med i 10 år :-) (pænere end “gamle røvhuller”.
 12. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så har jeg ikke forstået noget alligevel. Dvs de 40.000 indlæg du har mistet ikke er fordi du løbende har ryddet op?
 13. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Er det korrekt forstået at det tal der står nu er et udtryk for hvor mange indlæg, der faktisk ligger og ville kunne fremsøges lige nu? Hvor det gamle tal var et udtryk for hvor mange indlæg der har ligget på et tidspunkt? Jeg har egentlig aldrig tænkt på at oprydning kunne betyde at man fik adgang til færre niveauer. men omvendt er det jo de indlæg der 'lever' det betyder noget lige nu og her. svær problematik synes jeg.
 14. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg har vist ikke alle minde indlæg (uden at vide hvor jeg lå), men er over de 10.000, så for mig er det nok ikke synderligt vigtigt.
 15. Ziggemor

  Gavekort til Tivoli sælges - nu nedsat

  ok - men sig til hvis hun er interesseret. Vi når det ikke inden Oline tager afsted på søndag, og hun er den mest tivoli interesserede i familien.
×