Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ziggemor

10.000+
 • Antal indlæg

  24054
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

5 Neutral

About Ziggemor

 • Rank
  Man kan ikke lytte med ord i munden!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  51 årig ingenør, arbejder som leder i en større dansk IT virksomhed.<br /><br />Mor til Sigurd, som går i 9. Klasse, Oline som studerer molekylær biomedicin på Københavns Universitet og Esben, som vi mistede i 2016 ved en ulykke.<br /><br />

Recent Profile Visitors

1636 profile views
 1. Ziggemor

  Gavekort til Tivoli sælges - nu nedsat

  Nu nedsat til 470kr, dvs halvdelen af prisen ved indgangen.
 2. Sigurd er aldrig blevet venner med de der stretch stof bogbind, og jeg har nogle stykker liggende. gives væk mod afhentning eller betaling af Porto.
 3. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så kunne man jo lave et forum/netværk for dem der har været med i 10 år :-) (pænere end “gamle røvhuller”.
 4. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så har jeg ikke forstået noget alligevel. Dvs de 40.000 indlæg du har mistet ikke er fordi du løbende har ryddet op?
 5. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Er det korrekt forstået at det tal der står nu er et udtryk for hvor mange indlæg, der faktisk ligger og ville kunne fremsøges lige nu? Hvor det gamle tal var et udtryk for hvor mange indlæg der har ligget på et tidspunkt? Jeg har egentlig aldrig tænkt på at oprydning kunne betyde at man fik adgang til færre niveauer. men omvendt er det jo de indlæg der 'lever' det betyder noget lige nu og her. svær problematik synes jeg.
 6. Ziggemor

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg har vist ikke alle minde indlæg (uden at vide hvor jeg lå), men er over de 10.000, så for mig er det nok ikke synderligt vigtigt.
 7. Ziggemor

  Gavekort til Tivoli sælges - nu nedsat

  ok - men sig til hvis hun er interesseret. Vi når det ikke inden Oline tager afsted på søndag, og hun er den mest tivoli interesserede i familien.
 8. Det dækker adgang for 4 personer og turpas for 2 personer. Det gælder til starten af oktober, mener det er 9/10. Det sendes pr mail. Pris: 600 kr (besparelse på 340 kr) - nu nedsat til 470kr.
 9. Sålerne er en blanding af gummi og kork eller noget i den stil. De er fodformede som birkenstocks, men helt bløde og bevæger sig med foden. De er så lækre at have på, men desværre kan mine knæ ikke lide dem, og de har max været på 10 gange. Det er en lys, støvet blå. Hvis man ikke er til den støvede farve kan man give dem læderfedt, det har jeg en veninde, der gør. Pris ide: 350kr plus forsendelse.
 10. Ziggemor

  Dato for opgradering: 2. august 2018.

  Spændende...
 11. Ziggemor

  Nyt om morsverden udvikling

  Vil du ikke uddybe lidt med hvad det er du mister :blomst: For mig er det primært perceptionen om fortrolighed og når “alle” alligevel er i enten 5.000 eller 10.000, så synes jeg ikke rigtig jeg mister noget ved en nulstilling. Nej det vil jeg ikke gøre rede for, for det har jeg ikke tænkt nærmere over. Det er ikke min idé. Jeg vil gerne høre mere om hvad Lenka mener fordelen for mig skulle være? Beklager, jeg ville på ingen måde træde dig over tæerne.
 12. Ziggemor

  Nyt om morsverden udvikling

  Vil du ikke uddybe lidt med hvad det er du mister :blomst: For mig er det primært perceptionen om fortrolighed og når “alle” alligevel er i enten 5.000 eller 10.000, så synes jeg ikke rigtig jeg mister noget ved en nulstilling.
 13. Originalt macBook sleeve, 11". Det passer til den macbook sigurd har arvet fra Oline, men han gider ikke bruge det - han vil have et hvor der kan være mus, lader mv. Nypris ca 300 kr. Det er købt hos Humac i Lyngby, men jeg har selvfølgelig ikke gemt kvitteringen, så det kan ikke returneres. Byd!
 14. Kjole/tunika med bådudskæring. Rosa/blå/sort. Går mig til knæet. Zizzi str XL - lidt for stor til mig. Brugt 2 gange - 100 kr.
×