Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tinke

10.000+
 • Antal indlæg

  12337
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Tinke

 • Rank
  SOLGT
 • Birthday 03/29/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Risskov
 • Interests
  Tinke er:<br />33 år gammel.<br />Mor til Emil, 3 år og Anna, 10 mdr.<br />Gift med F og bosat i et hus i Risskov.<br />ansat som lægesekretær.<br />Vild med fodbold.<br />Supergod til at lave mad :D<br />Tosset med Seinfeld.

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Tinke

  Se nye indlæg

  Og nu virkede det så, da jeg havde startet denne tråd
 2. Tinke

  Se nye indlæg

  Hvorfor virker det ikke for mig? Selv om jeg sætter den til flere dage, så siger den, at der ikke er nogen aktivitet Er der andre der har samme problem?
 3. Så har jeg svaret. Sidste spørgsmål ("vil du være mere tilbøjelig til at købe avisen efter et foredrag?") blev et hverken eller, da jeg uden undtagelse køber avisen, og det vil et foredrag jo ikke ændre på.
 4. Tinke

  "Til toppen"-knap

  Jeg kunne ikke lige få øje på den først, men nu har jeg fundet den - tak
 5. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg er gået fra 12.000 til 4.000 (og ikke 6.000) kan jeg se. Jeg vil gerne kunne være med, hvor jeg plejer - altså 10.000+. Det er det vigtigste.
 6. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Det synes jeg er en god pointe.
 7. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg er røget fra omkring 12000 (husker ikke helt nøjagtig) og ned på 6000. Jeg vil gerne rettes ved lejlighed, men det haster jo ikke.
 8. Tinke

  Det nye morsverden

  Jeg kan ikke finde “se nye indlæg” på IPhone. Er det bare mig der er blind?
 9. Tinke

  Et meget konkret spørgsmål

  Tak - :buket:
 10. Jeg skal bestille nogle ting til kontoret på arbejde. Jeg bestiller normalt ikke varer, men skal bestille ud fra et giga onlinekatalog, hvor det bare tager lang tid at lede. Der er dog mulighed for at søge, men man skal være ret specifik i navnet. Så her er spørgsmålet: Hvad kalder man elefantsnot?
 11. Nej. Mine børn ELSKER at holde ferie. Især Emil gider ikke ret godt skole, hvor Anna dog er lidt mere positiv på den front. Anna glæder sig mest til at starte til dans i slutningen af august. Vi har forsøgt at lægge nogle åndehuller ind i form af rejser og weekendture, som vi kan glæde os til. Det hjælper en del på det.
 12. Tinke

  Her skinner solen

  Helt skyfrit og 24 grader her på Nordkysten af Djursland :sol: Fotodokumentation:
 13. Føtex har jævnligt skiundertøj til 39 kr pr del. Også i voksenstørrelse. Selv har jeg desværre ikke noget skiudstyr at bidrage med.
 14. Tinke

  TV-julekalender

  Jeg er godt nok heller ikke imponeret. Men nu er vi i gang, og for os er det også lidt traditionen med at følge en julekalender, der gør, at vi hænger på. Men den er virkelig ikke særlig god.
×