Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Anette

10.000+
 • Antal indlæg

  27170
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Anette

 • Rank
  With great hair comes great responsibility
 • Birthday 03/09/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

899 profile views
 1. Anette

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Jeg har slet ikke de issues - men jeg er altid på fra iPad. Jeg klikker altid Se nye indlæg når jeg refresher - derfor ser jeg aldrig træet af fora ude i siden. Der står klart og tydeligt hvem der har skrevet sidst i en tråd (Lenka svarede i Ziggemors tråd) og jeg klikker aldrig på taleboblen, men på overskriften. Det sender mig direkte til første ulæste indlæg. Signaturer og store bogstaver er ikke noget problem på iPad - men jeg er aldrig på fra mobil.
 2. Anette

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg er gået fra over 25.000 til under 10.000 - men jeg er stadig i en gruppe der hedder 10.000+, og kan derfor læse med overalt? (Bortset fra Clubs jeg ikke er en del af) Så er jeg ligeglad og du kan bare lade den stå på mine 9000 indlæg el. whatever. Jeg stemmer også for, - som Rita - at nær man når til enden af hvad man kan bruge sine indlæg til, så stopper tælleren bare der.
 3. Min avatar har været på siden 2012 - det er et billede fra Guilin i det sydlige Kina, som jeg besøgte i.... 2012. Nu er det ligesom blevet fast inventar, på trods af det det ret uaktuelle indhold.
 4. Anette

  Det nye morsverden

  Findes der en ‘marker alle indlæg som læst’ funktion jeg har overset?
 5. Anette

  Det nye morsverden

  Yes - det var sådan jeg nok gjorde! Back on track.
 6. Anette

  Det nye morsverden

  I starten havde jeg sådan en ‘New content starts here’ og så kunne jeg se OP og herefter nye indlæg siden sidst. Den feature er væk igen.....
 7. Anette

  Det nye morsverden

  Findes der en down-knap? Har jeg overset den? Edit: Jeg tror man bruger funktionen New content starts here....
 8. Anette

  Nyt om morsverden udvikling

  Vil du ikke uddybe lidt med hvad det er du mister :blomst: For mig er det primært perceptionen om fortrolighed og når “alle” alligevel er i enten 5.000 eller 10.000, så synes jeg ikke rigtig jeg mister noget ved en nulstilling. Nej det vil jeg ikke gøre rede for, for det har jeg ikke tænkt nærmere over. Det er ikke min idé. Jeg vil gerne høre mere om hvad Lenka mener fordelen for mig skulle være? Jeg har ikke behov for at starte forfra og jeg gider ikke sidestilles med moveinder som har skrevet 5-10000 indlæg på 10 år. Og så synes jeg at antallet af indlæg siger noget om hvor meget man har givet af sig selv i årenes løb. Måske har jeg det sådan fordi jeg er den anden mest skrivende på MoVe? Jeg forstår godt hvad du mener; jeg har medlemsnummer 6 og hvis vi nulstilles sidestilles jeg med dem der først kom til i 2005....... Jeg mener - det har jo ingen praktisk betydning, udover egen point-score. Jeg synes ikke vi kan fortsætte med at have så oldnordisk en brugerflade, fordi vi insisterer på at folk skal kunne se at vi har skrevet 29.000 indlæg og ikke kun 17.000, eller ikke er et nyt medlem. Ellers kan alle dem der flytter, med over 40.000 indlæg få en guldramme om deres avatar - og alle os fra 2003 blive blå i hovederne på profilbilledet..... Jeg ville elske der kom nye medlemmer til - og hvis de ville deltage i debatterne og bidrage, ville det ikke gøre mig noget hvis de røg hurtigt op i indlæg. Heller det end at hvile på laurbær der blev høstet før 2014, og som kommer igennem svingdørene og smutter igen med jævne mellemrum. Men det er jo godt for dig at du ikke har noget i mod at blive sidestillet med mig Jeg smutter ud af tråden Aj, christ - forstår du ikke pointen? Oh, nvm :vinker: Nå det bliver jeg da nødt til at svare på. Det jeg mener er at det er godt at du ikke synes at det er et tab. Jeg forstår godt at det er noget særligt at have medlemsnummer nr 6. Det ville jeg ikke kunne sige pyt til. Men det er jo godt at du kan. Jeg smutter fordi jeg har sagt min mening. Lad andre komme til nu. Edit og PS og så synes jeg måske at du lidt latterliggjorde mit behov, men det tror jeg ikke var din intention, så den tager jeg selv på mine skuldre. Fair - godt ord igen, undskyld hvis jeg var uklar :knus:
 9. Anette

  Nyt om morsverden udvikling

  Vil du ikke uddybe lidt med hvad det er du mister :blomst: For mig er det primært perceptionen om fortrolighed og når “alle” alligevel er i enten 5.000 eller 10.000, så synes jeg ikke rigtig jeg mister noget ved en nulstilling. Nej det vil jeg ikke gøre rede for, for det har jeg ikke tænkt nærmere over. Det er ikke min idé. Jeg vil gerne høre mere om hvad Lenka mener fordelen for mig skulle være? Jeg har ikke behov for at starte forfra og jeg gider ikke sidestilles med moveinder som har skrevet 5-10000 indlæg på 10 år. Og så synes jeg at antallet af indlæg siger noget om hvor meget man har givet af sig selv i årenes løb. Måske har jeg det sådan fordi jeg er den anden mest skrivende på MoVe? Jeg forstår godt hvad du mener; jeg har medlemsnummer 6 og hvis vi nulstilles sidestilles jeg med dem der først kom til i 2005....... Jeg mener - det har jo ingen praktisk betydning, udover egen point-score. Jeg synes ikke vi kan fortsætte med at have så oldnordisk en brugerflade, fordi vi insisterer på at folk skal kunne se at vi har skrevet 29.000 indlæg og ikke kun 17.000, eller ikke er et nyt medlem. Ellers kan alle dem der flytter, med over 40.000 indlæg få en guldramme om deres avatar - og alle os fra 2003 blive blå i hovederne på profilbilledet..... Jeg ville elske der kom nye medlemmer til - og hvis de ville deltage i debatterne og bidrage, ville det ikke gøre mig noget hvis de røg hurtigt op i indlæg. Heller det end at hvile på laurbær der blev høstet før 2014, og som kommer igennem svingdørene og smutter igen med jævne mellemrum. Men det er jo godt for dig at du ikke har noget i mod at blive sidestillet med mig Jeg smutter ud af tråden Aj, christ - forstår du ikke pointen? Oh, nvm :vinker:
 10. Anette

  Nyt om morsverden udvikling

  Vil du ikke uddybe lidt med hvad det er du mister :blomst: For mig er det primært perceptionen om fortrolighed og når “alle” alligevel er i enten 5.000 eller 10.000, så synes jeg ikke rigtig jeg mister noget ved en nulstilling. Nej det vil jeg ikke gøre rede for, for det har jeg ikke tænkt nærmere over. Det er ikke min idé. Jeg vil gerne høre mere om hvad Lenka mener fordelen for mig skulle være? Jeg har ikke behov for at starte forfra og jeg gider ikke sidestilles med moveinder som har skrevet 5-10000 indlæg på 10 år. Og så synes jeg at antallet af indlæg siger noget om hvor meget man har givet af sig selv i årenes løb. Måske har jeg det sådan fordi jeg er den anden mest skrivende på MoVe? Jeg forstår godt hvad du mener; jeg har medlemsnummer 6 og hvis vi nulstilles sidestilles jeg med dem der først kom til i 2005....... Jeg mener - det har jo ingen praktisk betydning, udover egen point-score. Jeg synes ikke vi kan fortsætte med at have så oldnordisk en brugerflade, fordi vi insisterer på at folk skal kunne se at vi har skrevet 29.000 indlæg og ikke kun 17.000, eller ikke er et nyt medlem. Ellers kan alle dem der flytter, med over 40.000 indlæg få en guldramme om deres avatar - og alle os fra 2003 blive blå i hovederne på profilbilledet..... Jeg ville elske der kom nye medlemmer til - og hvis de ville deltage i debatterne og bidrage, ville det ikke gøre mig noget hvis de røg hurtigt op i indlæg. Heller det end at hvile på laurbær der blev høstet før 2014, og som kommer igennem svingdørene og smutter igen med jævne mellemrum.
 11. Anette

  Nyt om morsverden udvikling

  Jeg synes det er fint at starte forfra - jeg er kun lidt forfængelig med min indmeldelsesdato :gammelsmølf: men heck, skidt pyt da med den. At alle starter fra scratch giver i løbet af få måneder et retvisende billede af, hvem der stadig er med og på, og hvem der lever på tidligere aktivitet. Der bliver lidt noget bøvl med at referere fra noget i gamle-Move, så det passer ind i ny fortrolighedsstruktur. Men det er lang tid siden, det var vigtigt at holde tungen lige i munden, og huske om noget var skrevet i 500+ eller 5000+
 12. Anette

  Emoji

  👍👍👍🍸🍸🍸 Jeg kan se jeres - men mine egne blev til spørgsmålstegn. Jeg er på fra iPad.....
 13. Anette

  Opgradering af forum

  Hvad skete der lige med den opgradering af forum? Jeg fik pludselig øje på, at alting ser ud som for 10-15 år siden. Det er sørme ikke meget på nettet der gør det
 14. Anette

  Emoji

  Er det ikke muligt at kunne bruge de emojis der ligger på telefon og tablet? Når jeg bruger dem kommer der bare spørgsmålstegn frem.
 15. Anette

  Madplan?

  Jeg har nul tid til madlavning og vi er på intet tidspunkt hjemme mere end 2 pax i den kommende uge. Jeg har købt Osso Buco på nemlig.com der har det på tilbud. Men det bliver nok ikke i denne uge vi skal have det. Det må være noget med kartoffelpizza, tomatsuppe, afrikanske pitabrød og måske en dag med risengrød :hmm: Min eneste ambition er at hente nogle af de 40 kg nedfaldsæbler min have har produceret i den forløbne uge - æbletrifli tænker jeg.
×