Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rita

10.000+
 • Antal indlæg

  31681
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Rita

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 10/02/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Århus

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. Jeg gad helt vildt godt kunne holde juledag fri, men det går kun hvert andet år. Heldigvis er ungerne større nu, så problemet er ikke så stort som for 10 år siden.
 2. Risalamanden piller man ikke ustraffet ved Den skal være helt traditionel og med kirsebærsovs - og i rigelige mængder! Alt andet kan man rode med som man lyster. Altså jeg tænker jo nok der skal være gaver i et eller andet omfang (i hvert fald så længe jeg har ikke-voksne børn) og en eller form for juleudsmykning - men om det lige er gran og nisser er jeg trekvart med. Og julemad siger mig ikke noget (altså udover desserten ), så der er jeg også pænt ligeglad. Nå ja, vi plejer godt nok at se Disneys Juleshow, men SÅ meget betyder det heller ikke for mig.
 3. Rita

  Nysgerrig much

  Det er fra nisselegsforummet
 4. Rita

  Problemer med linjeskift i indlæg

  Jeg har samme problem. Tror jeg i hvert fald. Når det går galt for mig, kan den heller ikke finde smiley-forslag og jeg kan ikke bruge piletasterne til at flytte cursoren. Det går kun galt en gang imellem og det er endnu ikke lykkedes mig at regne ud hvornår/hvorfor.
 5. Og hvor er :vredkone: (var det ikke det den hed - hende med kagerullen?)
 6. Det er hvis du holder shift nede mens du laver mellemrummet efter smileyen - og så skriver et tegn (og altså ikke white space), så fanger den ikke at der er en smiley (sikkert fordi den kigger efter white space efter : og shift+mellemrum er åbenbart ikke white space.) Giver det mening?
 7. Rita

  Forslag til pengegave

  Fold en halvtredser så den kan komme ind i en ballon. Pust ballonen op. Gentag 4-5-6 gange. Læg evt ballonerne i en kasse og pak den ind.
 8. Hvis du udfylder både "term" og "author" i søgningen ser det ud til at virke
 9. Rita

  Rette i underskriften?

  Det ligger under kontoindstillinger -> signature
 10. Rita

  Hvordan sender man pm

  På PC holder du musen henover profilen (billedet), så kommer der en menu frem med bla mulighed for at sende en besked. Jeg ved ikke hvordan man gør på telefonen.
 11. Rita

  Ang. de resterende medlemskaber

  Jeg føler mig altså ikke snydt hvis regnskabet ikke er 100% balanceret - jeg er pænt sikker på du bruger timer nok på at vedligeholde MoVe til at timelønnen er virkelig ringe Og med en frivillig donation kan vi alle sammen betale det vi har råd til og synes er rimeligt
 12. Rita

  Ang. de resterende medlemskaber

  Jeg er helt sikker på at hvis du laver en frivillig indsamling hvor alle kan bidrage efter evne, så skal der nok komme penge på kontoen til serverudgifter
 13. Rita

  Det forkerte antal indlæg #124

  Tak fordi du gider
×