Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Summer1

10.000+
 • Antal indlæg

  14096
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

Community Reputation

16 Good

About Summer1

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 12/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Et par timer fra Berlin
 • Interests
  Jeg hedder Lise og bor med mine 3 drenge i Tyskland. Lucas, Benjamin og Simon går i en tysk skole og taler flydende dansk og tysk, lidt engelsk. Simon er født med indadvendte fødder og har siden han var 1 uge gammel været i et langt forhandlingsforløb på spanske hospitaler (med gips på begge ben). Han blev opereret d. 010905 og havde gips på i 5-6 uger og derefter støtte-skinne på hele døgnet, som holder hans fødder i den rigtige position. Nu bruger han orthopædiske sko og går til fysio 2 gange om uge. Jeg er grafiker, men arbejder nu for et engelsk firma som administrator og oversætter her i Tyskland. <br />Vi har en lejlighed i tæt på Alicante i Spanien, som vi bruger son ferieudlejning.. Ungerne elsker at komme "hjem" til Spanien og gense alle vennerne, og bade i poolen hver dag. :DD

Recent Profile Visitors

852 profile views
 1. Summer1

  Hvor farlige er hvepse for hunde?

  Årh nej da, håber det går bedre idag.
 2. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Tak Lenka 💐🌹
 3. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så ka jeg pludselig tilføje et foto. Screendump taget i det gamle forum i “lukker ned tråden”.
 4. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Nu ska jeg lige se hvor mange indlæg jeg har mistet :nervøs: Vil tilføje et foto af min underskrift lige inden siden blev lukket ned, tog nemlig et screendump. 🤓 Men ka ik tilføje noget foto? :???: Min tæller var på 14.011 indlæg, de vil jeg også gerne ha tilbage.
 5. Summer1

  Dato for opgradering: 2. august 2018.

  :nervøs: :vinker:
 6. Ka ta fotos af mine sandaler imorgen, hvis der er interesse. :ja:
 7. Købte disse lækre læder sandaler, lidt ala El Naturalista o.lign. Jeg får dem ikke brugt, og vil egentlig hellere have højhælede. Ikke brugt særlig mange gange. Str. 41. Nem velcro lukning. Normalpris 100€. Nogle som er interesseret? :billede:
 8. Kan du måle et indv. mål? Jeg måler det senere idag. :thumbsup: Indvendig mål er ca. 26,5cm :ja:
 9. Kan du måle et indv. mål? Jeg måler det senere idag. :thumbsup:
 10. Fly London str. 41. Metallic grå og sort. Fantastiske sko, men desværre er de IMO en lidt stor str. 41, som jeg passer nu med thermostrømpebukser i, men vil altså bruge dem med tynde sommer strømpebukser. Helt nye etc. IMO er farveforskellen ikke helt så stor imellem den sølvgrå og sorte, altså jeg synes den sølvgrå er lidt mørkere end ventet (hvilket er et plus IMO). :billede:
 11. Fly London sandaler i blå, str. 41. Den sædvanlige super lækker kvalitet, og størrelsen helt normal. Jeg valgte bare et par i røde istedet for. Helt nye, i Fly London skoæske. :billede: Nogle som er interesseret?
 12. Summer1

  Spansk ferielejlighed udlejes ca. 100kvm

  :billede: Fotos er fra urbanizationen hvor lejligheden ligger. Billedet med Ellie :hund: er fra det nye udsigtspunkt, lige over på den anden side af vejen.
 13. :sol: Så er jeg i fuld gang med at modtage forespørgsler, bookinger og/eller reserveringer på sommeren 2018, i vores spanske feriebolig. :sol: :dykker: Der er allede en hel del forespørgsler, så det er med at være hurtig. :sol: Booket sommer 2018: Fra 04.08.18-06.09.18 Diverse: Få hundrede meters gang ligger sportscentret, hvor der er boldbane, tennis og raquet ball baner. :thumbsup: Det ugentlige torsdags marked ligger nu lige ved siden af sportscentret, 5 min. gang. :shoppingogfriskfrugtoggrønt: Udover internet i lejligheden, er der nu også fælles internet i poolområdet (rækker til at checke emails etc.). Spørg endelig, hvis i vil vide mere, eller er i tvivl om noget? :-D :sol: :knus: Lise
 14. Summer1

  Pearl wax

  Jeg har aldrig prøvet wax. Men jeg er begyndt at bruge denne :billede: og jeg er :respekt: ... den er fantastisk, og det er nu legende let at ha super glatte ben, :jubii: hvor jeg før hadede at shave, og dermed ofte lange hår på benene ... så er det pludselig blevet sjovt at shave ben. :thumbsup:
×