Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aryn

100+
 • Antal indlæg

  127
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Aryn

 • Rank
  Fast bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aryn

  Jaw dropping smiley???

  Nu er det mange år siden, men min mand kunne huske Move...det var i forbindelse med noget quiz noget. Han mente at det var det forum, med den mest sygt sjove smiley han nogen sinde har set.. en der tabte kæben. Har den været herinde? det er denne...
 2. Hvis eleverne så gad behandle skolens modeller ordentligt og ikke hive tasterne af dem, så er de faktisk slet ikke så ringe. I folkeskolen kræver det altså ikke en særlig "fancy"maskine til det de skal bruge den til.
 3. Enig, De bærer dem rundt i skærmen, de spiser frokost med dem tændte og hælder mad i dem, de benytter sig ikke af de covers de får udleveret osv. Og sjovt nok så er alt eleverne får fra skolerne pr. definition noget l... "internettet er så dårligt". "jeg kan ikke komme påååååååååååå..." Øhh.. men måske skulle du lige lukke snapchat, Spotify og alle 4 forskellige virusprogrammer som din farmand har installeret der kører på en gang...så er der nok hukommelse til at computeren sagtens kan komme på nettet. Børn i dag et uhyggeligt ringe computerkendskab. "Nå, lad mig lige se på den og ordne problemet" "Ajjjjj det kan du ikke" "Øhh...jeg har beskæftet mig med computere fra før du blev født...så det tror jeg nok godt jeg kan"
 4. Det er en myte, at der nogensinde kan blive tale om lige vilkår i folkeskolen.
 5. Aryn

  Rate et indlæg

  Heyyyyyyyyyy... hvad så Lenka..25+ og så lykkedes det hele .
 6. Aryn

  Rate et indlæg

  Nå ja.. herregud.. ikke noget stort issue her LOL
 7. Aryn

  Rate et indlæg

  Nej, der er slet ikke noget hjerte fra starten af... Der hvor der er bedømt hahaa eller like, der er der billeder, men der sker ikke noget hvis jeg trykker. Ok...ikke det store issue Lenka, så bare ro på. Folk skal nok finde ud af at jeg liker deres indlæg.
 8. Aryn

  Rate et indlæg

  Nope.... snøft...
 9. Aryn

  Rate et indlæg

  trykker på hjertet men der sker ikke noget. ?? Hvad hvis der ikke er nogen i forvejen, hva gør jeg så.
 10. Aryn

  Rate et indlæg

  Så et sjovt indlæg og kunne se at flere havde "bedømt" den haha nedeste højre hjørne. Er det en funktion man først får tildelt senere, eller er jeg bare blind?
×