Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lillesmor

25+
 • Antal indlæg

  95
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Lillesmor

 • Rank
  Bruger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lillesmor

  Julekalendere

  Nå nu har ungerne set lidt reklame og vi har læst lidt. Godt nok ikke megen info at finde om indhold. Drengene vil selvfølgelig se hver sin... så vi ender med både Theo og Selma. Så må vi se om de fanger. Der går jo nok et par afsnit inden man er bidt. Jeg elsker julekalendere og tror jeg ender som mine forældre, de ser også min. 1 i december selvom yngstebarn er knap 40 Modsat min mand og hans forældre, de ser slet ingen julekalendere.
 2. Lillesmor

  Musik tjenester

  Nej, men vil jo gerne lige kunne prøve det af før jeg betaler. Kan se man kan få prøveperioder, så skal nok bare hente det og prøve mig frem. Var jo lidt lettere hvis alle var enige om, hvad der var bedst
 3. Lillesmor

  Musik tjenester

  Det var nemlig lige det med at prøve i fuld version. Og så kom.jeg i tvivl i om vi mente det samme
 4. Lillesmor

  Musik tjenester

  Har bare aldrig brugt nogen af dem og troede faktisk at man i prøveperiode fik lige præcis som hvis man betalte for det. Ligesom ved f.eks. Mofibo. Har ingen anelse om vi skal have det fremover, men hvis der er masser af reklamer i prøveversion også er der vel ingen forskel på det og youtube hvor der jo også konstant er reklamer.... det giver mig da ikke lyst til at betale for det fremover. altså jeg tænker med prøveperiode på at melde mig gratis ind i 14 dage, en måned eller hvor lang tid man kan være der uden at betale noget, og bliver vi glade for det beholder vi jo nok abb. Til alm. Pris. Desværre lader være med at melde det fra. Så det er vel ikke helt det samme som gratisversion eller?
 5. Lillesmor

  Musik tjenester

  Skal bruge musik til en fødselsdag og der er ingen musiktjenester i vores abonnementer. hvad kan I anbefale, der fungerer og som har gratis prøveperiode? regner med det skal køre via en ipad, hvis det har betydning.
 6. Lillesmor

  Julekalendere

  Hvad skal I se i december? tænker dem dem der vises i tv
×