Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Lenka

Opgradering af forumsoftware i uge 42

Recommended Posts

Jeg sidder og tester det nye software, og der mangler stadig en del, men jeg har vurderet at det kommer til at blive klart til opgradering inden efterårsferien, dvs. uge 42 - så der satser jeg på at jeg tager forummet offline en af dagene og opgraderer til det nye.

 

Jeg har fundet en løsning på netværkene, så de vil kunne fortsætte - muligvis i en modificeret form, men i det store træk vil de fungere på samme måde. Dog med lidt flere muligheder så vidt jeg kan se (det bliver nærmest som små fora inde på forummet). Men mere om dette når jeg selv har testet. Mangler fx stadig at finde ud af hvordan det kommer til at fungere med de gamle netværk i det nye system, dvs. hvordan jeg overfører dem. Netværksfora er der jo med de medlemmer der nu er i, men de skal gerne være inde i det nye system for at kunne køre fremover. Det er en af de ting jeg skal nå inden uge 42.

 

Derudover er der en masse andre ting på listen før det hele kører, men hvis jeg når at få det meste til at fungere i det nye testforum, kan det være at jeg giver et link til en smagsprøve, hvor I kan teste af.

 

Opdatering følger mht. mere præcis dato når vi nærmer os efterårsferien (d. 15-21. oktober, for andre end mig der heller ikke er så gode til det der med uger og ferier og sår'n ...).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ih, hvor er jeg glad for, at jeg er i Thailand :sol: så jeg ikke oplever opdateringen. Jeg glæder mig til at vende hjem til et nyt og bedre MoVe :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, det er så en halvanden uges tid at jeg skrev dette, og jeg håber stadig på at kunne nå det til ferien (nok i slutningen af den), men der har været ting på serveren som har drillet, og jeg er derfor lidt bagude med de ting jeg skal have til at virke. Men det kommer. Og da jeg har det meste af efterårsferien børne- og kærestefrit så skulle det være muligt at nå det XXX

 

Så umiddelbar plan er stadig efterårsferie - nærmere i slutningen af ugen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det lyder spændende - selvom jeg frygter en dag uden move. I slutningen af ugen befinder jeg mig godt nok i udkantsdanmark rent mobilt netværk mæssigt, så måske jeg alligevel skulle have undværet move.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har løsningEN:

 

den dag, du opgraderer forumsoftware, skal der være Movetræf over HELE landet. :jubii:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg bliver pt fuldstændig vandvittig af de her store forskel mellem det gamle og det nye :argh: - i min testopgradering er alle betalingerne ikke overført fordi de ikke er indbygget i det nye og i det ekstra modul jeg så har købt til det kommer de ikke frem :lyver:

 

Det og så netværkene er stadig det største issues (der er en løsning til netværk på de nye - problemet er bare at kunne migrere det gamle og det nye).

 

Derudover kommer alle småtingene som opskrifter osv, men det er småting der kan tages efterhånden.

 

Der er stadig et par uger til, så jeg satser stadig :lol:

 

Og god idé med movetræf rundt omkring i landet samtidig, så kan jeg rode med det hele dagen :-D (evt. med et midlertidigt forum hvor man kan få fat på hinanden)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som overskriften siger, bliver forummet ikke opgraderet i denne uge uge alligevel. I nat lavet vores serverhost opgraderinger på serverne (i anden tråd) så der vil den blive slukket en gang i mellem - hvorfor jeg naturligvis ikke kan sidde og opgradere (det er i øvrigt ml. 23 og 9 i nat - der kommer move muligvis til at være lidt ustabil- ude af mine hænder). I morgen får jeg ungerne tilbage, så der vil jeg heller ikke rode med det.

 

Men her er en lille statusupdate:

 

Betalingshalløj

Jeg har indtil starten af ugen udviklet på testforummet og har næsten fået betalingssystemet næsten til at virke på det nye :thumbsup: altså i hvert er alle betalingerne overført og jeg kan se hvor jeg skal tilføje kode så det virker. Men skal lige have lavet en rigitg test med betalingssystemet testbetalingskort.

 

Udseende

Jeg er ved at tilpasse skin (udseende) også - fandt noget som jeg godt kunne lide, men det er ret sommerligt - måske for sommerligt her i begyndende vinter snart :lol: Ny pyt. Græsset skulle jo gerne være grønt på den anden side og det bliver det så: Summerstyle

 

Netværk

Netværkene er det der er sværest. Jeg har fundet et ret godt modul: sociale grupper. Det får netværkene til næsten et endnu højere niveau, hvor man nærmest for sin egen lille side til sine netværk. Jeg kan se at grupperne kan være en af tre typer: åbne, lukkede og skjulte. Skal lige have læst op på forskellen mellem lukkede og skjulte og om det evt. kan samles eller om det er en god feature. I hvert fald er største problem at migrere de netværk vi har lige nu, til de nye slags netværk/sociale grupper. Intet af det er noget der er indbygget eller supporteret af forumsoftware, så jeg er i egen båd der. Derfor tager det lidt længere tid. Jeg tager pt en pause fra det, for har stirret mig blindt og liver nødt til at holde mig i gang med noget andet i mellemtiden.

 

Diverse småting

Når det er løst vil jeg tage mig af de andre småting, såsom chat, opskrifter, indlæg der stopper med at tælle ved 25+ osv.

 

Glæd dig til

Udover at det nye forum har mange gode featuers såsom

 

- upload af flere billeder på een gang

- like af indlæg = reputation

- bedre søgning og sortering a nye indlæg (fx kan man nøjes med at se dem man har svaret i - det savner jeg)

 

.. glæder jeg mig også til endelig atter nemt at kunne installere ting vi før har snakket om:

- kort over brugerne (dem der ønsker at placere sig)

- en nem måde at indlejre video på

- samt en masse andet som snart vil kunne installeres og tilpasses nemt!

 

... og til at få ændret forsiden til noget mere nutidigt. Men det kan jeg selvfølgelig også overspringshandle med nu, mens netværkene alligevel står i stampe.

 

Hvornår så?

Jeg har ikke nogen dato på hvornår jeg så opgraderer. Ville have sagt på tirsdag, men tror snarere at jeg skal satse på at give det nogle uger mere. Medmindre jeg alligevel skulle finde ud af det inden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Senest browset   0 members

    No registered users viewing this page.

×