Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

anjab

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    2042
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by anjab


  1. Administrator eller moderator kan godt gøre den usynlig - bare klik på report i tråden og skriv at du gerne vil høre om du må gøre den usynlig (og det er fint til sjældent forbrug, men går der inflation i det vil jeg genoverveje muligheden :P)

     

    Men det tager jo tid... og hvis man gerne vil have tråden væk, har man måske ikke lyst til at vente. Kunne det teknisk set lade sig gøre at alle brugere (eller måske bare betalende medlemmer) fik lov til selv at gøre tråden usynlig for at få lidt betænkningstid?

     

     


  2. Vi har flere gange haft lange tråde om sletning at egne tråde. Jeg vil høre, om det kunne lade sig gøre, at man havde mulighed for at sætte egne tråde i en slags karantæne, så det kun var en selv og administrator, der havde adgang til dem.

     

    Hvis jeg havde en tråd, hvor der af andre brugere blev afsløret ting, jeg havde berettet om i en højere fortrolighed, ja så ville jeg nok ikke tøve med at slette tråden, men hvis jeg kunne gøre den usynlig indtil administrator havde hjulpet mig med at redigere i tråden, ville jeg nok ikke reagere så prompte.

     

    Så vil høre, om det egentligt teknisk set kunne være muligt?

×