Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ChristinaA

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    4019
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by ChristinaA


  1. Jeg fik et lattekrus af ChristinaA, som blev min mands absolutte favoritkrus. Jeg har ofte tænkt på, at jeg skulle spørge, hvor hun har købt det, så jeg kunne købe nogle flere. Men for en uge siden tabte jeg kruset og det gik i tusind stykker :wah:

     

    ChristinaA, du kan vel ikke tilfældigvis huske, hvor du købte det vel :blomst:

     

    Hvor dejligt det er blevet brugt :)

     

    Man kunne få dem i Imerco, og tror stadig man kan :) jeg har også selv nogle af dem.


  2. vend dig til det;)

     

    Jeg undrer mig bare over, at du skriver så meget anderledes end du gjorde dengang. ;)

     

    Jeg syntes nu ikke der er så stor forskel fra dengang og så til nu, i den måde AM skriver på.

     

    :blink: det synes jeg absolut heller ikke!

     

    Hvis der er nogen der sidder og holder kaffe-selvtægts-klubber med diverse konspirationsteorier i et eller flere lukkede netværk, gider I så ikke at være søde at holde det inde i disse? Det er ved at være lidt for tydeligt i det åbne at der diskuteres ting i det lukkede. Og pointen med det lukkede og at der er frit slag til diskussioner derinde, er at sålænge det ikke påvirker noget herude i det åbne, så blander jeg mig ikke. Men når det begynder at påvirke tonen over for nogle brugere herude i det åbne, så begynder det at ligge på vippen.

     

    Jeg aner ikke hvad I konkret taler om, og bryder ingen fortroligheder her, og ja, det er kun gisninger, så måske tager jeg grueligt fejl, men jeg baserer udelukkende mine gisninger på hvad jeg kan læse her i de åbne, og jeg synes de er ret tydelige. Jeres selvsving spreder ringe herude. Lad være med det.

     

    :thumbsup: !!!

     

    Jeg synes vi skal lade den her ligge nu. AM er tilbage, hun holder på sin rettigheder om at bruge sin ancinnitet og det er der sådan set ikke noget at gøre ved. Der har været forslag om en ny start osv. men når hun ikke vil gøre brug er det, så er den ikke længere.

    Så kan man enten vælge at byde hende velkommen eller man kan trække sig tilbage i div. netværk.

    Ang. om at vise ydmyghed, så har hun skrevet, at hun ikke vil læse trådene der er skrevet oppe i det fortrolige, mens hun har været væk, men bruge søgefunktionen for at søge efter tråde om A.

    Desuden har hun ikke betalt adgang endnu, netop for at vente, så hvis man vil slette sine tråde, er der jo tid til at gøre det.

     

    Jeg er helt med Helena her! Det tager jo fuldstændig overhånd.


  3. Jamen er det løst nu? Mine tråde mangler stadig :cwy:

     

    Og gør det aldrig mere, gider altså ikke være 27+5 igen :shame:

    Det er løst nu - fandt også din tråd (hev ikke den anden op, hvor du spørger ind til problemet - dem var der nogle stykker af fra forskellige :P) - men det tin ticker er også tilbage til 32+0, pyh, ellers ville der jo være længe til endnu! Men tænkt bare ... en måned ekstra til alt muligt. Weee ... nå, ikk.

     

    :thumbsup::sveder:


  4. Jeg har lige skrevet et svar i min tråd med den strikkede trøje (under hobby).

     

    Opdager så, at min gravidticker er helt forkert, der står 27+5 istedet for 32+0. Jeg klikker på den. Vil klikke tilbage til indlæg, men er pludselig logget ud og da jeg logger ind igen, er min tråd væk :cwy:

     

    Hjælp hvad sker der?

     

    Hvor langt er jeg i øvrigt henne på jeres computer? :gravid:


  5. Derfor søgte jeg nye græsgange, var meget kortvarigt forbi et sted hvor alt var lyserødt, jeg husker ikke navnet men det var lidt for slemt for mig :lol:

     

    Også kaldet det lyserøde helvede :fnis: - det var der vi blev smidt ud fra. Vores-unger hed det :)

     

    He he, jeg erindrer det slet ikke, bare at det var kvalmende lyserødt og ikke til at holde ud............. jeg var der ganske kort :P

     

    Hvorfor blev i egentlig smidt ud ( må man spørge :) )

     

    Vi var bare uenige med hende som havde siden om et eller andet, kan ikke engang huske hvad, men det resulterede i at vi blev kaldt alverdens grimme ting - og nogens børn med :rolleyes: og en dag kunne vi så ikke logge på mere :vinker: :-D


  6. Så så man lige mig, som ellers var i tvivl om jeg overhovedet skulle blive, som GULDfisk i et HELT år. Historien om AM fik mig simpelthen til ikke at kunne undvære jer :jubii:

     

    :gruppeknus:

    :jubii: Ja ikke? Og det er også ALT for nemt, det er bare at hive dankortet frem, indtaste nogle tal, og så er man guldfisker på move i et år :lol:

     

    Så tænk på at jeg ikke engang behøver hive dankortet frem :blush: Kan det bare i hovedet.

×