Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Susanne

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    43053
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Susanne


  1. On 15.11.2022 at 10:28 PM, Isasmor said:

    Jeg har enkelte pulsvarmere liggende .De to til venstre på billedet (de lilla og brune) er væk, men de sidste fire par har jeg stadig. Om de kradser - det synes jeg ikke. Men det er jo forskelligt hvordan man an oplever det. Jeg vil gerne finde noget ekstra blødt garn og strikke et par, men jeg har nogle andre bestillingopgaver, der står foran i køen.

    IMG_20221002_193727260.jpg

    Det ville være dejligt   :) , jeg er lidt... okay meget sart  :) . Lilla/lyserøde farver og så hjerter eller blomster  :drømmer: . Men kan også leve med nogle mere enkle 😄 . Du siger til når du får tid og sender prisen til mig :blowkiss:


  2. Har din mand tilknytning til Danfoss? Der sælges nemlig utrolig mange i FB grupper heromkring :lol:

     

    Held og lykke med salget :)

    Ja det er helt VILDT, næsten alle opslag er med den vase, og det betyder noget for prisen...

     

    Er glad for at jeg var på Danfoss det år de fik kufferter, er meget glad for min :wub: . Året efter fik vi 2 kæmpe bambus håndklæder, dem blev jeg aldrig gode venner med.

     

    Pøj pøj med salget :blowkiss:

     


  3. Tobias er 134 cm, men ellers kan han vokse til den. Han elsker gul og har gjort det altid, så det tør jeg godt. Næste års vinterjakke er købt. Gul igen.

     

    Vil du finde ud af Porto?

     

    Jeg har prøvet at sende besked til dig, men ingen af dem er under sendt post :spudwhat: . Jeg kan sende for 49 kr uden omdeling :thumbsup:


  4. Den kunne jeg godt være interesseret i. Hvor høj er Maja?

     

    Øhm ca 168 cm tror jeg, men kan ikke huske hvor høj hun var, dengang hun fik den :hmm: , det er nemlig ved at være 1 år siden :) . Hun brugte den ca 1 mdr dengang, og jeg brugte den som håndbagage i juni, da vi rejste med fly på ferie.

×