Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

StinaM

10.000+
  • Antal indlæg

    16581
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by StinaM


  1. Jeg er så lidt imod pricippet hjælpenisse.

     

    Altså, vi er voksne mennesker, hvis man får sig tilmeldt og ikke kan gennemføre, så mener jeg at man skal melde ud, og så syntes jeg ikke den er længere.

    Og nej, jeg syntes heller ikke at man skal vente til påske med at få en gave, så syntes jeg fidusen går af.

     

    Sorry, men jeg syntes at en simpel, hyggelig og sjov leg, bliver meget omstændig.

     

    Enig.

     

    Legen løber fra midt november til 24. december, ca. 6 uger, så jeg mener der er tid nok til lige at melde ind til Lenka at man ikke kan deltage i legen alligevel.

    Så kan Lenka evt. sætte den nisse man selv har fået tildelt til at være nisse for den man ikke selv magter pga. diverse omstændigheder.

     

     

     

     


  2. Ja det mig der har klikket Big time i den :( Havde meldt mig til før jeg vidste jeg var gravid og det slog mig fuldstændig ud. Har lagt med kvalme fra dag 1 og har slet ikke kunne overskue noget som helst , kvalmen og trætheden har simpelthen overtaget hele dec og den er der stadig. Har stor set ikke været på move hele dec, bare det at skulle skrive og læse en masse kunne jeg ikke holde til og det er først her de sidste par dage jeg er kommet på igen.

    Undskylder mange mange gange for at ha ødelagt min nisses decemberleg :( Og så lover jeg at jeg ikke melder mig til det mere.

     

    Det er bare ik godt nok. Beklager du har haft kvalme. Men du ku ha smidt håndklædet i ringen for en måned siden. Så ku ku din nisse og den der nissede dig ha fået hinanden. Har du ik fået en gave? Plejer man ik sige tak?

    Slap dog af! Jeg melder mig helt ud af move... Så i da helt fri for dem der fejler.

     

    Synd at du har ligget med kvalme, og godt at du nu er på Move og kan forklare dig.

     

    Jeg må dog indrømme, at jeg håber, du er ved at organisere en forsinket julegave til Callidus.

     

    Flere movinder var syge i december med influenza og var sengeliggende. De bestilte via nettet og fik sende gaven direkte til nissen, sådan at de kunne opfylde det eneste krav der er til legen - en gave til d. 24. december.

    Kunne det være en mulighed, sådan at du ikke skal ud og finde en gave i fysiske butikker?

    For selv om legen er slut, så er der jo stadig et hængeparti der vel skal udredes?

     

    Og så tror jeg ikke det handler om at du ikke må fejle, eller at andre ikke må fejle, men mere i den attitude med kommer med i sine undskyldninger/forklaringer bagefter OG at man forsøger at rette op på fejlen bagefter.

     

     

     

     


  3. Mustin - Pia. Jeg forstår dig slet ikke, jeg afsluttede et venskab på baggrund af at du bor så langt væk, og vi ikke mødtes så tit, det er muligt at du blev ked af det, men vi var enige, og nu er du lettet, men har sikkert glemt at du for 4 år siden(da jeg blev smidt ud, og inden jeg fik Mona1) rent faktisk lånte mig din tidligere profil, for at kigge med højrere oppe i fortrolighed, så hvem er det lige der er skurken her. Er dog glad for at du er kommet videre, og nu taler godt med alle dem du i sin tid ellers hadede som pesten. Man har et standpunkt til man tar et nyt. Hifive :-)

    Jeg husker ikke jer alle, og har kun deltaget her for hyggenskyld, og holdt mig udenfor de fortrolige emner, og ikke været betalende medlem, overvejede det et sekund, og det var så det.

    Jeg blev smidt ud den gang, men Lenka havde intet andet valg, da nogle brugere her bare ikke kan klare at der er forskel, vi skal helst være enige, og ellers er det ud. Jeg har aldrig løjet om noget, og et nick skal ikke nødvendigvis være det man hedder i virkeligheden, men jeg kender en rar gammel dame der hedder Mona.

     

    Hvad fik dig til at tro du er velkommen, bare du skifter Camilla ud med Mona. Det var vel dig som person der er blevet strittet ud og ikke dit nick?


  4. Er det noget man bør læse for at forstå Move?

     

    Tror bare det er en forum hvor man kan skændes videre, eller har jeg misforstået noget?

     

    Nej, jeg synes, at du skal læse sweatertråden derinde. Den er interessant og sætter tingene i et nyt perspektiv.

     

    Enig med Anne C :ditto:

     

    O.k :) Tak for oplaring :blomst: det vil jeg gøre, jeg har aldrig bedt om medlemsskab derinde fordi jeg åbentbart har misforstået hvad det er :) hvordan er det så lige jeg får adgang?

     

    Jeg har haft samme opfattelse som du indtil i går, hvor jeg på grund af sweatertråden fik adgang. Og jeg har fået et par ting på plads, men kan også godt mærke at der er mange ting der er gået hen over hovedet på mig de sidste par år.

     

    Jeg synes tonen er sober i BB.


  5. Synes det er en god idé med en slags kvalifikation, der går på medlemstid/ aktivitet :ja:

     

    Det synes jeg også er fint.

     

    Det kan dog være svært at vurdere aktivitetsniveau indenfor x måneder - for i hvilke fora skal det gælde for?

    Så er det lettere at sætte en minimumsgrænse for antal indlæg brugeren har.

     

    Men man kommer jo ikke over 25 indlæg, selv om man skriver og skriver og skriver, hvis man kun er i det åbne.

     

    Nu ved jeg så ikke hvor mange kendte ansigter i det åbne der kun har 25 indlæg. De fleste er vel laaaaaaaaaaangt over de 25 indlæg.


  6. Synes det er en god idé med en slags kvalifikation, der går på medlemstid/ aktivitet :ja:

     

    :ditto:

     

    Enig i at der bør være en form for aktivitet og medlemstid. I det åbne kommer man jo ikke over 25 indlæg, hvis man er ikke betalende, men derfor kan man sagtens være et kendt ansigt som både Clu og Laurie netop grundet antal år de har været på Move.

     

     

×