Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

almasmor

10.000+
  • Antal indlæg

    13667
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by almasmor


  1. Annemarie, jeg kan godt forstå, at du med din kommende fødsel og al den utryghed, der følger med, har stor lyst til at være på Move og i handicapforummet igen.

     

    Så håber jeg også, at du kan forstå, at du ikke bliver modtaget med åbne arme andre steder end i det åbne. Hvis du vil modtages ordentligt, synes jeg, at du skylder resten af brugerne på Move at få nulstillet din indlægstæller ... i givet fald skal jeg gerne tage vel imod dig.

     

    Indtil vdere holder jeg dig ud i mere end armslængde.


  2. Jeg mover af og til (for tiden hver dag) fra steder, hvor jeg burde sidde og lave noget andet :whistle: Jeg vil dog helst ikke skilte alt for meget med det :blush: Så det ville være fantastisk, hvis man kunne få en skrabet udgave af Mors Verden, der egentlig kun viser tekst :-D

     

    Så behøver jeg nemlig ikke sørge for at slå over på en anden side, hver gang en af mine medkursister går forbi skærmen - eller for at sætte mig i det bagerste hjørne uden sidemænd :lol:


  3. Mht til at oppe sine tråde - det gør jeg selv i ny og næ, når jeg husker det (der går ofte uger/mdr mellem).

    Mht at samle trådene i få tråde, så kan det kun lade sig gøre, hvis man har få ting. Jeg har tidligere lavet lange salgstråde, hvor jeg er blevet spurgt, om jeg kunne dele dem ud på kategorier/størrelser i flere tråde, da det var uoverskueligt med flere størrelser i en tråd. Men har man få salgsemner, vil det da være fint at samle dem i en enkelt tråd.

    Fint med mig hvis der er max på hvor ofte man på hive tråden op med smileyer, men det er jo en regel, der kan omgås. Man kan jo bare skrive et eller andet relevant i trådene "stadig til salg" eller "opdateret i indlæg 4". Men er der nogen, der dagligt opper deres tråde? Jeg har i hvert fald ikke bemærket det. Jeg har kun set andre gøre som mig - hive alle trådene op ind i mellem.

     

    Jeg hiver også selv en tråd op af og til, men lige i dag fik jeg bare åbnet til et tæppebombardement af :thumbsup: , :) og ;) -indlæg i en hel del salgstråde, og da det generede min blindtarm, tænkte jeg, at jeg muligvis ikke var den eneste :lol:

     

    Jeg tænker også lidt, at hvis en salgstråd udelukkende består af sælgers oprindelige indlæg + diverse efterfølgende :thumbsup: , :) og ;) 'er, så er interessen måske ikke så stor, og så kunne man måske som sælge selv lukke annoncen i stedet for ottende gange at sende et smiley-indlæg.

×