Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mys mor

10.000+
 • Antal indlæg

  35008
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Mys mor

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 03/14/1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Sydfyn
 • Interests
  Mit navn er Christina og jeg er mor til Victor (11/09/03), My (23/01/05) og Valdemar (10/08/08)

  Jeg er uddannet dameskrædder og folkeskolelærer og arbejder som det sidste. Jeg er træt og ugidelig når jeg kommer hjem fra job og næsten altid glad, når jeg vågner om morgenen.

  Mit hjem roder og mine børn bander. SÅ er du advaret.

Recent Profile Visitors

1378 profile views
 1. Mys mor

  WTF....lottotal :huh:

  Det er lige så godt som da jeg ringede ind og bestilte bord på den meget hypede og populære nyåbnede Bulls i Odense. 🤣 Det er bare en McDonald-wannabe.
 2. Mys mor

  Du har et par stegte andebryster

  Det sagde han også i går.
 3. Mys mor

  Håndbold

  Jeg har set det. Valdemar har overbevist mig om at håndbold er interessant. Man kan jo ikke bo sammen med en sportstosse uden at det smitter bare lidt. Jeg har set alle kampe. De første har jeg dog strikket, ryddet lidt op mm samtidig. Det var en meget velspillet kamp, omend semifinalen var sindssyg og fedt spillet. Og sikke et mål fra Zacharriasen.
 4. Mys mor

  Forældreintra.. forslag om afskaffelse

  Jeg har lige kigget og der har været 7 notifinationer/mails på denne side af jul. Den ene omhandlede delingen af drabsvideoen og hvordan man kan snakke med sine børn om den, samt hvad strafferammen er. Den anden at der er observeret en del trafik på regnvandsbassinerne i kommunen og at isen ikke kan bære og at man bedes tale med sine børn om det. Der er to på vej hjem fra skole, så den besked er jeh glad for. Den første havde jeg talt med Valdemar om. Resten var information om ændringer i skema, en leder der skal stoppe, o.l. Jeg synes det er et fint niveau.
 5. Mys mor

  Forældreintra.. forslag om afskaffelse

  Der er jo på intet tidspunkt undersøgt om det er en stressgiver. Altså for nogle, helt sikkert, men ikke af gruppen bag. De forsøgte at træde vande ved at henvise til en undersøgelse fra TV2, men den var oprettet samme dag. 😂
 6. Både og, mht det skøre. Hjernen udvikler sig langt mere plastisk, man får bedre hukommelse og bedre motorik. Det bedste er selvfølgelig hvis man kunne gøre begge dele. Det er faktisk rigtig skidt at vi kun bruger pc herhjemme.
 7. Jeg tror der er steder hvor det ikke er sådan. Det var f.eks. min fornemmelse med Lyshøj, hvor 3 store drenge kom løbende for at fortælle at de var kommet til at ødelægge et toilet og at de var virkeligt kede af det. Men jeg tror det er hverdagshistorier fra mange skoler. Det handler dog også om hvordan det tages videre. Hvis man nu kontaktede forældrene og sendte en regning når man var sikker på det var forsætligt, og det er man tit, så sendte man allerede et signal. Men selv i de mange tilfælde vi havde af udløste brandalarmer sidste år, hvor vi vidste hvem det var blev der ikke sendt regning ud. Det var nogle gange 2 på en uge, og det kostede 6.000kr hver eneste gang.
 8. Mys mor

  Donationer

  Det er smidt en hund til os 💖
 9. Min ledelse kunne starte med at få fingeren ud og bestemme at vi sendte regninger ud når vi kender årsag. Har man smidt en computer ud af vinduet, så er det ikke et uheld. Det skete 3 gange på et frikvarter.
 10. Jeg har 6 par høretelefoner jeg selv har købt i mit skab. Som udgangspunkt låner jeg dem ikke ud, men i særlige tilfælde (meget få ressourcer, elever med særlige behov osv) gør jeg. Vi bruger omkring 2000 blyanter om året på skolen, for elever har dem ikke med og de fyrer dem i skraldespanden eller spiser den , vi bruger 500 viskelæder. Det her er til 400 elever. Vi har fået ny IT-mand der fortæller at han reparerer for mellem 6 og 10.000kr om UGEN i cromebooks eleverne ødelægger. Siden han startede er det over 120.000kr der er brugt på reperationer, stjålne mus og tastaturer i klasserne, batterier på Cromebooks og forsvundne opladere. Han tager det han kan til reservedele, men kasserer et par cromebooks om ugen. Det er alligevel en del. Det er penge der kunne have været brugt på bøger, undervisning, busture til spændende steder osv. Så nej, ikke alle er skyldige, men der er noget galt med mentaliteten hos en del elever. Jeg har set elever kaste med deres telefoner, for så ville de få en ny.
 11. Jeg må desværre give de andre lærere ret. Der er en god håndfuld der behandler alle ting pænt, så er der en håndfuld der ikke skader, men heller ikke passer på og så er der en håndfuld som bevist skader og ødelægger ting, bare fordi. Vi har ingen sanktionsmuligheder hos os.
 12. Jeg synes det er helt vildt svært at se hvilke fora der er åbne fra telefonen, apropos denne tråd. Hvor ser man det?
 13. Jeg har fuldt tillid til dig, og jeg ved at du aldrig kunne drømme om at misbruge tilliden. Jeg har hele tiden regnet med at du havde adgang til alt, og husket fra tidligere tider at det ikke betyder at du er over alt af den grund. Og som Mjanne tænker jeg at den splittelse du føler ved at have adgang til alt, ikke benytte det og have det skidt med at du har det og ønske at gøre opmærksom på det er et supersympatisk træk ved dig. Anuslys, tarmvand og kærlighedssøjler All the way!
 14. Mys mor

  Tips til nye brugere

  Meget mere for nogle af os. Mit liv var tomt uden MoVe. 💖
×