Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Petra

Medlem
  • Antal indlæg

    278
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Petra


  1. Jeg har lige prøvet at betale. Har Visadankort og valgte først Dankort, men fik meddelelsen "Muligt forsøg på svindel". Fik samme meddelelse, da jeg så forsøgte med Visa.

     

    :spudwhat:

     

    Send lige Lenka en PM med denne her.... Det lyder mystisk. :hmm:

    Det gør jeg :thumbsup:

     

     

    Det gjorde jeg også, blev helt forskrækket. Fundet ud af hvad der var galt?


  2. Som gammel bruger herinde kan jeg sagtens forstå baggrunden for alle reglerne og retningslinierne. Men hvis jeg som ny bruger skulle forholde mig til alle de vejledninger og gode råd, så ville jeg nok lige så stille liste af igen :farvel: Især når der nu kommer brugerbetaling :) Jeg synes at det giver et meget entydigt billede af MoVe og som ny bruger ville jeg være virkelig nervøs for at træde ved siden af :nervøs: for vi fremstår som at være enormt korrekte i de regler.

     

    Som sagt kan jeg som gammelt medlem sagtens se hvor vejledningerne er udsprunget fra :ja: Men jeg synes samtidigt også at der er alt alt for meget at skulle forholde sig til som nyt medlem :sveder:

     

     

    Lige præcis :thumbsup:


  3. Jeg synes, det er nogle gode retningslinjer, der meget fint har formået at opsummere nogle generelle problematikker, vi kender til herinde.

     

    Et problem kan være, at formuleringer indeholder en del indforståede begreber. Hvad vil det f.eks. sige, at tage en tråd op igen? Jeg ved det godt, ligesom de fleste med en vis anciennitet sikkert gør, men ved den nytilkomne, der for første gang oplever ikke at have fået svar (nok) på sin tråd, også det? Måske skulle man skrive: "er du velkommen til at skrive et nyt indlæg i tråden, så den igen kommer på listen over nyeste indlæg."?

     

    Begreber som Admin og Superfisk kunne også med rette forklares i starten, og fortrolighedsstrukturen kunne godt uddybes, så folk der ikke kender hele Move får en fornemmelse af, hvad de mangler, når de ikke betaler for adgangen til de højere fortrolighedslag.

     

    Jeg synes også godt, der må være retningslinjer, der viser, at det er okay at pjatte og finde på lege, og hermed henvise til Gummicellen. Retningslinjerne får let sådan et "hold da op, er det så svært at være her?"-signal, fordi mange af punkterne virker som konfliktforebyggende instanser. Man "ser" på forhånd, at meget kan gå galt, men man ser ikke rigtig, hvad der er det fede ved at være her.

     

    Nå ja - endnu en af de indforståede: hvad vil det sige at sætte nogle på ignore? ;)

     

     

    Det var også min tanke da jeg læste det at det kan virke som om der er mange regler og at det er svært at begå sig korrekt her.


  4. Øv. Nu synes jeg at jeg fik skrevet noget så det alligevel lød som om jeg ikke vil betale de skide 300 kroner. Jeg har bare de bekymringer om det som jeg har skrevet og håber inderligt det ikke bliver sådan. Og jeg prøver det helt klart :thumbsup:

    Sådan lød det ikke for mig. Det var et supergodt indlæg. Faktisk sad jeg undervejs og tænkte på, at du ofte skriver nogle indlæg, hvor du kommer hele vejen omkring sagen og får forklaret dig så godt, at der næsten ikke er mere at sige. Måske er det derfor, du oplever at der ikke bliver svaret? Men derfor kan dine indlæg jo godt have givet respons og afsat spor - nemlig i hovederne på os andre. Du står i hvert fald hos mig helt klar i konturerne som MoVinde.

     

    Tak :blomst: . Det gjorde mig glad det indlæg. Jeg læste faktisk om det igår aftes men ville tænke over hvad jeg svarede inden jeg svarede. Jeg ville gerne at i forstod hvad jeg mente :), og ikke bare lave ballade :).

     

×