Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Troldemor

10.000+
 • Antal indlæg

  11085
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Troldemor

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 03/28/1968

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Nørrebro

Recent Profile Visitors

982 profile views
 1. Troldemor

  Dato for opgradering: 2. august 2018.

  Ja for mig er det også penge jeg har afskrevet, det var penge jeg jo havde valgt at bruge på adgangen til MoVe, det ændrer sig jo ikke bare fordi strukturen laves om og jeg synes egentlig det er helt fair, at de går til det arbejde du har med at opgradere forummet :knus: Enig :knus:
 2. Det er da en fin og velformuleret artikel. Respekt for dit valg herfra!
 3. Tak, begge to. Havde egentlig tænkt, jeg selv skulle nyde det, mens ungerne er i hhv. Afrika og Belgien + idrætskoloni, men nu skal jeg jo arbejde, til jeg begynder i uddannelsesstilling, såøh... Del gerne ned familie og venner :knus:
 4. Det skønne vejr fortsætter! Sommerhuset er ledigt i ugerne X - X - X - 31 - 32 - 33. :knus:
 5. Sommerhus_billeder_1_4.docx Sommerhus_billeder_5_8.docx HAVGUS Hyggeligt sommerhus beliggende i Gedesby Strand på Sydfalster på en åben 1200 m2 grund - 500 m fra skøn, børnevenlig sandstrand. Sommerhuset udlejes til max 6 personer og er på 56 m² + 12 m2 udestue. Bygget i 1971 og totalrenoveret indenfor de sidste fem år. Badeværelset har bruser, toilet og vaskemaskine. Stuen har brændeovn, TV med danske kanaler, DVD-afspiller (+ masser af film) samt radio og CD-afspiller. Mange gode spil og puslespil. Til de små er der to stk. barnestole (til baby samt de lidt større). Desuden badekar og weekendseng. På grunden er der en kæmpe fugleredegynge, træ med klatresten og børneanneks med legetøj, masser af film og TV ( i hytten er TV dog uden signal) med DVD-afspiller. Derudover strandtelt, strandlegetøj, gummibåd med årer og fire cykler til låns (to damecykler og to barnecykler). Smuk naturstensterrasse med havemøbler i træ, parasol, enkelt udekøkken, gasgrill og bålplads. Hvis I vander blomster og krydderurter, vil de kunne nydes hele sommeren. Der er to soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: To sovepladser i dobbeltseng i soveværelse. To sovepladser i køjeseng i lille børneværelse. To sovepladser på sovesofa i stuen ELLER to sovepladser på foldemadrasser i børneannekset. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køleskab, fryser, komfur med fire elkogeplader og bageovn. Derudover mikrobølgeovn, raclettegrill, stavblender, håndmixer, kaffemaskine, elkedel, brødrister og juicer. Trådløst internet til rådighed. Parkering af max tre biler på grunden. Det er tilladt at medbringe ét kæledyr. Rygning er ikke tilladt! Lejes ikke ud til ungdomsgrupper. Rengøring står man selv for. Lejes ud i uge X – X – X – X – 31 – 32 - 33. Ankomstdag lørdag kl. 16. Afrejsedag lørdag kl. 12. Pris pr. uge 3200 kr. Der gives selvfølgelig 10% rabat på selve lejeprisen til Movinder. Forbrugsomkostninger pr. uge 800 kr. (inkluderer vand, el, wifi og leje af cykler). Ved booking betales 1000 kr. Restbeløbet betales 1. maj 2018. Nærmeste indkøbsmulighed er DagligBrugsen i Gedser, 4 km væk. Bageri i Gedesby landsby. Der er en golfbane, gokartbane, restauranter, barer etc. i Marielyst ca. 7 km væk. Området byder på mange seværdigheder som KrokodilleZoo, Middelalder-centret, Møns Klint & Geocenter, Knuthenborg Safaripark, Lalandia etc. Nykøbing Falster er en hyggelig handelsby med kulturliv, restauranter og gode butikker. Vi er en lille familie, der har knoklet i fem år på at sætte dette fine sommerhus i stand. Normalt lejer vi det ikke ud, men gør en undtagelse i år. Da det ikke er et traditionelt udlejningshus, vil I få en helt anderledes og hyggelig ferieoplevelse, Vi fjerner selvfølgelig personlige ting, så der er god plads til jer, og ellers må I bruge alt, hvad der er i huset. Vi beder jer om at passe rigtig godt på vores hjem. Henvendelse til lineaolsen@hotmail.com / 2530 5462. Del gerne med jeres netværk. På forhånd tak :knus:
 6. Troldemor

  Megastolt mor her!

  :thumbsup:
 7. Troldemor

  Søndagsmiddagen

  Toke lavede wok-mad i lørdags ud af spidskål, gulerødder, ærter, kokosmælk, citronsaft/-skal og grøn karrypasta. Dertil stegte quornfileter, som blev snittet og blandet i retten til sidst. Ris til. Det smagte forbløffende godt, og han var meget stolt Heldigvis var portionen så stor, at vi kunne gemme resten til nem opvarmningsmad søndag aften, da vi kom hjem fra sommerhuset :thumbsup:
 8. Troldemor

  Når barnet opdager farfar er julemanden

  Sikke en cool farfar :thumbsup:
 9. 40 kr. for begge par. Hentes på Nørrebro eller sendes for købers regning.
 10. Begge par er pæne og velholdte. Jeg har tørret dem af med en klud, men de kunne blive rigtig flotte med en gang skosværte. Kun brugt et par gange. Hentes på Nørrebro eller sendes for købers regning. 75 kr. pr. par. Str. 37: Str. 36:
 11. Så flot! Der ser ud til at være pletter på - det er der ikke i virkeligheden. Kun brugt et par gange, så blev den for lille Afhentes på Nørrebro eller sendes for købers regning. 100 kr.
 12. Troldemor

  Pigetøj str 158

  Jeg har oprettet et par tråde med pigetøj. Måske Mira kan bruge noget af det? :knus:
 13. Sælges helst samlet. Kan afhentes på Nørrebro eller sendes for købers regning. Alternativt kan det hentes et sted på ruten København-Gedser eller København-Esbjerg (29/9). Samlet pris 200 kr. Fire par fine shorts: Tre par lange bukser + en nederdel: Overdele, bl.a. en lækker cardigan fra Part Two: Så meget fylder det:
×