Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Polly

10.000+
  • Antal indlæg

    36869
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Polly


  1. Man kan jo ikke læse mere end ellers, bare fordi man er anonym. Så det er jo bare nogle af os almindelige movinder, som vælger (af en eller anden grund) at logge ind som anonym. Jeg er tit anonym, fordi jeg generelt ikke bryder mig om, at min færden er gennemsigtig hele tiden - Derfor bryder jeg mig heller ikke meget om Messenger-sladrehanken: Nu har hun læst beskeden :rolleyes: Og i gamle dage kunne man her på Move blive konfronteret med, hvorfor man ikke svarede i en tråd, som trådejeren havde spottet, at man havde læst...

    • Like 3

  2. 8 hours ago, MarianneF said:

    I øvrigt: Vi taler vel ikke i den her tråd om, at folk med admin-ret kan gå ind og se alt i et debatforum. Det ved alle.

    Problemet er, at man opfører sig anderledes på et forum, når man selv skal være varsom med ikke at komme til at misbruge en adgang eller en oplysning. 

    Jeg kan huske som Superfisk - og ja, det er lang tid siden - at vi havde IP-adresserne stående i toppen af folks indlæg, fordi vi havde et troll-problem og derfor brug for at holde lidt øje med folks reelle identitet.  Jeg gjorde mig umage med ikke at memorere tallene, fordi rigtige MoVinder stadig skulle kunne skrive som anonyme gæster uden at blive genkendt. På samme måde var det en ubehagelig følelse, at vi som SuperFisk kunne se i bunden af debatterne, hvem der akuelt læste med - også dem som var logget ind "anonymt". Det er ikke så meget fordi det var fristende at misbruge adgangen (selvom det desværre skete). Det er fordi det hele tiden trænger sig på, også når man har lyst til bare at være MoVinde.

    Det var en anden tid - behovene for admin-overvågning er anderledes i dag. Men hvis det rent teknisk er blevet sværere for at vælge den type oplysninger fra, så forstår jeg godt, hvorfor det belaster Lenkas fornøjelse ved MoVe. 

    Det er den slags, som en god admin faktisk BØR være belastet af. Og det er også grunden til, at jeg har tillid til at hun ikke misbruger adgangen og meget nødig ser at hun helt slipper tøjlerne. 

     

    Det samme kunne jeg have skrevet :thumbsup:


  3. 5 hours ago, Lenka said:

    Ah, så forstår jeg. Men du kan da se om du har svaret eller ej, ved at der er en cirkel i siden, hvis du ikke har svaret, og en stjerne, hvis du har svaret. 

    (og hvis du bruger forsidens dynamiske visning frem for se nye indlæg, så er begge talebobler i siden mørke, hvis du har svaret, men den ene er hvid, hvis du ikke har svaret)

    Ahhh, tak Lenka :blowkiss:


  4. 6 minutes ago, Lenka said:

    Ja, det er rigtigt, den mangler egentlig ... dog ved jeg ikke helt hvordan systemet skal kunne gennemskue om du bare har tænkt på at svare i tråden :lol: 

    (eller du mener måske "eller bare tænkt på det" som i forlængelse med "jeg savner"?)

    :lol: tit tror jeg, at jeg har svaret i en tråd, men jeg opdager så, at jeg bare havde tænkt på det og på et svar men ikke fået skrevet det. Før kunne man hurtigt lige tjekke, om man havde fået svaret


  5. Tilbage efter skøn skøn ferie i Italien :sol: :sol: :sol: - så spændende tråd at komme hjem og læse :)

     

    Det bliver spændende, hvordan det nye bliver, og hvad du vælger, Lenka - men jeg har også fuld tillid til dig :knus:

     

    :ja: I Slovenien nu men glæder mig til at se, hvad der sker :knus:

×