Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Shila

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    10023
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Shila


  1. jeg kan ikke print screen så her er foto.. :blush:

    post-1513-1340877114_thumb.jpg

     

    sådan ser det ud når jeg trykker besvar eller opretter nyt indløg.

    Smiley boksen fylder ikke hele feltet..

     

    post-1513-1340877123_thumb.jpg

     

    sådan er smileys markeret når jeg klikker på dem.

    OG nu kan jeg se fotos gør det samme.. er markeret g når jeg trykker space slettes de jo :(

    Sådan ser det også ud hos mig, har aldrig tænkt over det. Ang smileys... så lad være med at trykke space :P . Det irriterer faktisk også mig lidt, at de er markerede, når man sætter dem ind, men for det meste skriver jeg dem.


  2. Jeg får den også.

     

    På min side, var der også på et tidspunkt samme advarsel (da jeg videresendte mine kunder til Paypal :rolleyes: ), prøvede også at få google til, at "trække advarsel tilbage" eller hvad de nu gør og gennemgå siden igen. Det hjalp dog ikke, så jeg var nødt til, at løse problemet ved at lave en anden form for Paypal betaling.

     

    Så vidt jeg nåede at læse mig til, er det ikke særlig sandsynligt, at google fjerner advarslen, hvis de først har fundet noget de mener er mallware.


  3. Vi har en ret høj sikkerhedswalll på mit arbjede, og jeg får ikke de beskeder og bliver ikke blokket :hmm:

     

    Kan det være en spamting i sig selv, at den meddelelse bliver sendt/popper op?

     

    Det har jeg også tænkt på.

     

    Jeg får godt nok beskeden, men har ikke set den i andre sammenhænge, og synes den ser mystisk ud :hmm:

    Jeg tror ikke det er spam, men til gengæld kan safe browsing godt tage fejl mht reelle trusler :)

    Det er nemlig rigtig. Min egen side fik engang samme meddelelse, fordi jeg havde et redirect til Paypal, så man fik en meddelelse om, at jeg muligvis var ude på at nare penge ud af folk :peger:.


  4. Am: jeg tror at denne diskussion primært handler om hvordan du skred, smækkede med dør og synes at det her sted var komplet latterligt med den måde jeg smed L2 ud og den måde det blev accepteret af andre på.

     

    Mange har så siden fået snakket ud og dem der siden har vendt tilbage har også siden indset og fået vendt at de tog fejl mht nogle ting. Måske er det der er forskellen her. Det har givet håndsrækninger begge veje.

     

    Jeg skal ikke diktere hvad du gør men jeg undrer mig. Hvorfor vil du tilbage her? Hvad har ændret siden du smækkede med dør? (ja barn 5, men det er vel ikke bare bsbyduskussion du er her for, det er der tons af sider til). Men jeg, som smed L2 ud dengang og som du stærkt tog afstand fra, er stadig ejer af siden. De mennesker som du ikke ville være her med er her stadig. Så hvad har ændret sig siden du alligevel godt vil gøre brug af siden i forhold til dengang?

     

    Måske mangler der en closure fra din side for andre fra dengang. Måske forventes det umulige eftersom du jo stadig er lige positiv mod Lisa og nok stadig mener at jeg og move tog fejl dengang.

     

    Jeg vil ikke forhindre dig i at være her, men din karma her er pt nok ikke så god. Det kan jeg heller ikke gøre noget ved.

     

    Bare lidt tanker, er på fra mobil og væk hjemmefra meste af dag og måske nat med med ungerne.

    Rigtig godt skrevet Lenka!


  5. men jeg kommer aldrig op i fortrolighed hvis jeg lader dem slette , og hvis jeg nu har brug for råd til andet , så syntes jeg det er urimligt jeg ik har den mulighed , jeg kender heller ikke dem der er i lave , og med min hukommeste kan jeg dårligt huske hvem i andre er , og jeg har virkeligt fået hug andre steder så jeg har ikke lyst til at bruge lang tid på at komme op ...

     

    Også fordi jeg er sikker på dette ikke ville være sket hvis det var yrsa der var kommet tilbage ;) (nu håber jeg så ik her er en yrsa)

     

    Jeg fatter ikke hvorfor dem der har et problem med mig ik bare bruger knappen så kan jeg vel ik læse deres guldord eller hvad det er de skriver :)

    Det nyeste forslag gør ikke, at dine indlæg bliver slettet, men at du gradvis over et par måneder vil få adgang til de fortrolighedsfora, dit indlægstal giver dig rettigheder til.

     

    Det har ikke noget at gøre med, at kunne ignorere dig eller ej, men at der er mange, der ikke er trygge ved, at du skal kunne læse med i de høje fortrolighedsfora, så kan du prædike nok så meget, at du ikke vil snage.


  6. OG jeg ved at jeg nu for skyld for at optrappe det hele , men jeg er kommet dertil hvor jeg slet ikke gider komme med forslag , for jeg ved at i ik høre , dette er en en vejs tale , folk har travlt med at slette mig (heldigvis er der oxo kommet nye til ) på FB fordi de bliver slettet af deres venner irl på fb , fordi de er venner med mig , det er simpelhend for langt ude at man presser folk sådan ................

     

    Jeg er lige glad med hvad folk mener om mig , jeg er bare ked af i tror jeg lyver omkring min viden omkring NannaV , og endnu mere ked af at andre , fordi de er på min venne liste bliver straffet , det er sg meget mærkeligt ........

     

    Og man kan jo oxo se at folk tør ikke sige sin mening her i denne tråd , men jeg er glad for dem der gør , og dem der fanger mig andre steder , men jeg forstår oxo de ikke har mod til dette .....

     

     

     

    Jeg for gæster i weekenden så der er jeg ikke på , andet end kort , og da vi ikke har trådløs net i huset pt er jeg heller ikke på senere , da den står på hygge om fredagen DS med Benjamin og vild med kjoler som Alberte kalder det med hende :)

     

     

    Ha en god weekendt:)

    Med al respekt am, så sætter jeg en jeg har mødt IRL højere end en jeg "kender" fra en debatside. Desuden slettede jeg dig først efter at have læst alt hvad du har skrevet, siden du kom tilbage til move, og jeg synes bestemt ikke det var køn læsning.

     

    Der bliver givet en masse forslag til, hvordan mange her på move, vil kunne føle sig en smule mere tryg ved din tilbagekomst, men frem for at overveje nogle af forslagene, nægter du pure at høre på noget som helst.

     

    Det jeg har læst fra din hånd, siden du vendte tilbage, er ikke den am jeg husker, men måske husker jeg forkert :hmm:

     


  7. Jeg blir oprigtig ked af at tonen herinde bliver grov, over at man ikke får sin vilje. Jeg synes vi var nået så meget længere en det.

     

    Ja, det samme kan man jo sige til AM. Men det gør du jo næppe.

     

     

    Det har du ret i og jo det kunne jeg såmænd godt finde på. Det synes jeg dog der er så mange der har gjort at jeg mere havde lyst til at appellere til en god tone fra dem der er uenige med hende.

     

    Det er tonen herinde jeg er efter, ikke så meget indholdet....

     

    Så man må ikke sige ordet løgn, fordi det ikke er et pænt ord eller hvad :spudwhat:

     

     

     

    jeg har viorkelig prøvet at svare pænt , men i er sg svære at stille tilfreds , hvordan ville du reagere hvis en hær kom mod dig ....

     

    Lytte og være imødekommende istedet for at gå i forsvarsposition og stædigt holde på min "ret"....

    Enig. Håber virkelig du kommer på bedre tanker am.

×