Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Sulle

10.000+
  • Antal indlæg

    13874
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Everything posted by Sulle

  1. Jeg har den et andet forum, hvor jeg har adminrettigheder, men ikke her.
  2. Ja, hvis man nu sletter meget, ville nogle nok sige at man ikke deler nok til at kunne være en del af fortroligheden.
  3. Jeg er røget under de 10.000 - men jeg har ikke lagt mærke til om jeg har mistet adgangen til forrummet. Efter 11 herinde føler jeg mig stadig lidt som ny, måske derfor jeg ikke ville have noget imod at tidligere meget aktive brugere kom tilbage og kunne deltage på deres gamle niveau. Jeg savner mange og hvis opdateringen kunne få dem tilbage, synes jeg bare at det kunne være herligt - og det ville være bittert hvis det var en nedgradering, der holdt dem væk.
  4. Jeg har været på version af IPB i dag. Hvor jeg ikke kunne se nogle nye indlæg. Og min indlægstæller var reduceret, så jeg ikke var i 10.000+ mere. Men nu er jeg på det gode gamle, grønne :hmm:
  5. Er det ikke lidt ærgerligt at slette alle gamle tråde?
  6. Jeg troede ikke at der var nogle, men der var så alligevel 200... Har slettet dem.
  7. Sulle

    Babylisten

    Måske du skulle sende en mail til alle registrerede med det? Måske gamle brugere ville dukke op igen ved det lille hint
  8. Jeg tror ikke at problemet er tilknyttet den gamle platform. Jeg er bruger to steder, hvor det kører på ny, og der har også været problemer. Så det må være IPB. Og den gamle er så meget bedre, brugervenligheden er virkelig dykket i opdateringerne. Og så er der noget med at arkaden ikke rigtigt kan køre?
  9. Sulle

    High Sierra skoletaske/rygsæk

    Tobias er 134 cm, men ellers kan han vokse til den. Han elsker gul og har gjort det altid, så det tør jeg godt. Næste års vinterjakke er købt. Gul igen. Vil du finde ud af Porto?
  10. Sulle

    High Sierra skoletaske/rygsæk

    Den kunne jeg godt være interesseret i. Hvor høj er Maja?
  11. Efter sidste opdatering skal jeg logge på alle steder. Og alle indstillinger er korrekte.
  12. Der var en tråd om en amerikansk dame, der lavede youtubevideoer om at pynte færdigkøbte kager og en masse andet madsnyd. Jeg behøver ikke nødvendigvis link til tråden, men kan nogen huske damens navn?
  13. Hov det virker stadig ikke, kom til at lægge dette ind via Macbooken :doh: Upload-knappen reagerer stadig ikke på min iPhone. Det er også det, der går galt her, kan fint vælge billede i arkivet og så går det galt.
  14. Det har kunnet lade sig gøre en kort overgang Men ikke længere Må på computeren ind imellem så... Tak fordi du gider undersøge det ved lejlighed Jeg kunne et par måneder efter iOS 6.
  15. Jeg bruger 3 ipb fora og midt i december gik det galt alle steder, kan ikke uploade, troede egentlig jeg var kommet til t lave ged i noget.
  16. Jeg har aldrig prøvet det, jeg springer bare over.
  17. Ingen, jeg kan fint selv scrolle ned.
  18. Nej, men det er heller ikke pointen. Der er forskel på VIDEREuddannelse og VIDEREGÅENDE uddannelse! Man får heller ikke hue på efter 1. klasse, vel? Jo man gør :nørd: Eller dvs. R. 7 år gik idag rundt med en på i SFO'en i dag, og fik mange tillykker nu hun både har bestået nulte og første klasse :ja: Hun var eddermame sur over at hun ikke måtte overtage den når storebror flytter hjemmefra, men selv skal gøre sig fortjent til den :wah: 0. klasse er nu alligevel mest effektivt. Der får man en trafikkastket allerede inden man begynder Det vilde er, at man kan godt videreuddanne sig Jeg nævner i flæng: cykelkørekort, knallertkørekort, motorcykelkørekort - og de har alle fede superfede hjelme :fjolledans: Du glemte sykørekortet, men jeg fik ikke nogen hue, da jeg tog mit :cwy: Du kunne da ellers selv have syet den Nu er det da bare endnu værre :wah:
  19. Nej, men det er heller ikke pointen. Der er forskel på VIDEREuddannelse og VIDEREGÅENDE uddannelse! Man får heller ikke hue på efter 1. klasse, vel? Jo man gør :nørd: Eller dvs. R. 7 år gik idag rundt med en på i SFO'en i dag, og fik mange tillykker nu hun både har bestået nulte og første klasse :ja: Hun var eddermame sur over at hun ikke måtte overtage den når storebror flytter hjemmefra, men selv skal gøre sig fortjent til den :wah: 0. klasse er nu alligevel mest effektivt. Der får man en trafikkastket allerede inden man begynder Det vilde er, at man kan godt videreuddanne sig Jeg nævner i flæng: cykelkørekort, knallertkørekort, motorcykelkørekort - og de har alle fede superfede hjelme :fjolledans: Du glemte sykørekortet, men jeg fik ikke nogen hue, da jeg tog mit :cwy:
×