Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Decibella

25+
 • Antal indlæg

  723
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Decibella

 • Rank
  Movieholiker
 • Birthday 04/30/1971

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  2770
 1. Decibella

  RIP Chris Cornell 😢

  Så blev Decibella mundlam. Endu en af de største har forladt os. Det gør mig ked. http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-05-18-ch...t-efter-koncert Jeg kunne virkelig godt lide hans stemme. Hils Kurt og alle de andre deroppe.
 2. Decibella

  Værelse til ca 10 årig - inspiration søges

  ja, måske et lille spisebord? Super ide. Man kunne jo gøre det lidt fikst ved at sætte noget grønt filt på #spillebule :D
 3. Decibella

  Værelse til ca 10 årig - inspiration søges

  Helt enig. Vores 17 årige sidder også stort set altid på værelset og kommer kun ud når vi skal spise eller computer og eller tv lige er nede ...
 4. Decibella

  Værelse til ca 10 årig - inspiration søges

  Jeg tror nu forskellen er ret betragtelig mellem en 15-årig pige og en 10-årig dreng ... Kæmpe forskel. Vi har venner med drenge i den alder og deres interesser er helt anderledes end mine pigers. Så jeg vil sige, sæt en stationær pc og et Tv derind og du vil opleve en markant forskel Ja, det er rigtigt. Ok, Jeg vil så bare ikke have TV mm. på værelserne, men sådan er vi gudskelov forskellige. :knus: Ja, det er vi. Men hvis decibellas mål er, at værelset skal fungere som samlingssted for barn og kammerater, så forstår jeg ikke modstanden mod PC/tv ... Der FINDES andet at lege med end computer. De børn i dag kan jo snart ikke andet end at sidde ved en skærm. I hvert fald mange. Måske er det derfor, at hun ikke vil have det på værelset, og dermed "tvinger" ham/dem lidt til noget andet. Det syntes jeg er herligt, at man ikke bare giver efter, og prøver at gøre værelset fedt på andre måder. :thumbsup: Klatrevæg, gynge kunne også være fedt. Man kan købe greb til at sætte i væggen eller på en plade der skrues op. God ide. Måske en ribbe og en gynge...
 5. Hvad er et must på en ca 10 årigs værelse? Indtil videre står en høj seng, nogle kommoder, et skrivebord og en reol. Jeg vil så gerne gøre værelset indbydende så der kommer flere besøg og de bliver på vværelset i stedet for at hænge inde i stuen og ikke vide hvad de skal laves. Der er ingen computer eller tv derinde, og planen er, at det skal forblive sådan.. Men hvad ellers?
 6. Decibella

  Mine forældre har guldbryllup 1. april

  Det kan være Der er slf fri jamsession om aftenen, det giver ligesom sig selv med de forældre Og Thomas sørger for maden, han er blevet fuldtidsmadlaver nu. Årh, synes, der er 1000 ting.
 7. Mine forældre har holdt hinanden ud i 50 år her den 1. april. Nogen der ved, hvordan man traditionelt fejrer sådan et? Altså, festen har de/vi styr på, det er mere, hvad der forventes af os børn?
 8. Decibella

  Georg Jensen lysestage

  Oh yes :-D Det er lidt voldsomt med de der julegaver, det har vi også opdaget tidligere år. I er da bare heldige. Sidste år fik jeg en bog om D´Angleterre som ikke kunne byttes, i julegave af min chef. I år fik jeg ingenting, fordi jeg er på barsel
 9. Decibella

  Nogen, der ser SKAM?

  Det er norsk :lol: Det er da dritkul
 10. Decibella

  Nogen, der ser SKAM?

  Et afsnit varer kun 20 min Den er værd at prioritere!
 11. Decibella

  Nogen, der ser SKAM?

  Det var SÅ smukt der i kirken... havde også en klump i halsen. Sangeren hedder Nils Bech og har en del sange på youtube Desværre ikke den! SÅ smukt... Elsker serien, elsker de unge mennesker.
 12. Decibella

  Nogen, der ser SKAM?

  Har lige set næstsidste afsnit af sæson 3. Jeg er VILD med den serie, selvom jeg ikke liiiiige er målgruppen (min 17 årige og hans veninde ser den også, "tvunget" af mig) de synes også, den er god! : :blush:wub:
 13. Decibella

  TV-julekalender

  Sku du ikke liiiiige få opdateret din signatur :D Vi ser Jul i Valhal på DVD og jeg ser Matador. Magter ikke Nissebanden, og vi så den sidste år på DVD. Har fået talt Sander fra Bamses Julerejse - den har han ellers set hvert år, siden han var 3 år. Nu venter vi, til William er gammel nok til at se den, før vi ser den igen :puha:
 14. Decibella

  Fin cykelstol gives væk

  Er den afsat? Ellers er jeg interesseret
 15. Decibella

  ALICANTE LISE!!

  :lol: Kan ikke lige huske, hvad du hedder herinde :D vil du ikke tjekke din mail og/eller facebook og vende tilbage til mig?
×