Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

HelleP

5000+
  • Antal indlæg

    8782
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Everything posted by HelleP

  1. Jeg har overført 300 kr
  2. For god orden skyld, jeg skal ikke have noget overskud tilbage, vi ses på den anden side
  3. Dette kan, ganske rigtig, blive en hæmsko for hvad man ønsker at dele. Jeg vil ikke komme til at dele billeder eller pengesager i så lav fortrolighed. Men gode ideer til menu, borddækning, catering mm. er ok at dele.
  4. Nå så er det derfor ingen svare mig længere :-D Anede ikke der var en sådan på MOVE.
  5. Lanka kan du hjælpe med at slette tråde så de kun figurerer en enkelt gang pr stk.Tak
  6. Jeg springer over i år, får for travlt i dec. Det er ellers hyggeligt
  7. HelleP

    bruger i det i fik af nissen

    Fik et tørklæde engang, det blev brugt, har fået et barn i Afrika , sød ide. Sidste år fik jeg vanter dem bruger Amalie idet de var for små til mine hænder.
  8. Enig LOL det kunne være sjovt Ja det kunne da være sjovt at vide . :-D Jeg vil ikke selv have behov lige pt, kan godt abstrahere fra folks tilkendegivelser og holdninger fra tråd til tråd.
  9. Nu er det vist ved at være på tide jeg lære at sætte billeder ind på MOVE. Jeg har prøvet at få familiemedlemmer og veninder til at hjælpe, ingen syntes det er nemt. Så... hvor dan gør jeg. :???: De skal komprimeres, meget kan jeg forstå og så alligevel kikser det for mig. :argh: Før i tror jeg er helt ideforladt så kan jeg det med billeder både på facebook og trendsales. Så hvorfor er det så svært herinde? Kan nogen guide mig :blomst:
  10. Jeg er også med, glæder mig til at nisse en af jer
  11. For ikke så lang tid siden, omkring påske blev jeg hægtet af de fortrolige fora på trods af jeg netop havde betalt for sølv medlemskab, nu er det så sket igen, er det et tegn?
  12. Så virker det igen, tak. Jeg betaler altis med kort, det der med bankoverførsel er for besværligt for jeg magelige individ :whistle:
×