Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kanya

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    1909
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Kanya


  1. Jeg forstår fuldt ud, at det er skuffende, ikke at modtage noget.

     

    Der er dog nogle situationer, hvor man ikke kan forudse underskud. Det år min far gik bort, glemte jeg, at fornye mine biblioteksbøger. Det kostede mig en bøde... men jeg havde bare ikke tankerne lige der.

     

    Det år, min eksmand gik bort, var det slet ikke planlagt. Han fik jo en blodprop... og så var han væk. Og ellers rask. Var dette sket på et tidspunkt, hvor jeg skulle have nisset nogen (eller lignende krise) tror jeg ikke,, min første tanke var gået til nisselegen... og det kunne altså ikke forudses...

     

    Helt forståeligt! - Men det er jo også virkelig livskriser :kedknus:

    Enig. Den slags kriser tror jeg vi alle forstår slår bunden ud af en.

     

    Ved de mere alm kriser, sygdom, morgenkvalme, fyret, så må man altså selv finde en løsning.

    Det kan være netshoppning, bede manden, børn om hjælp med at finde en gave. Og hvis det ikke kan lade sig gøre må man kontakte Lenka og sætte hende ind i sagerne.

    også enig... vi må få fat i hjælpenissen. Nogen vi stoler på, og kan kontaktes evt. pr. sms. Ingen kan sige sig fri for livets problemer.... hjælpenissen kunne også skrive "beklæger, hende jeg hjælper, har ingen overskud pt... men har ikke glemt dig." Noget lignende...

     

    Sorry, men jeg er bange for det kunne blive brugt som en sovepude når man egentlig ikke rigtig gider, så får man en anden til at tage sig af ansvaret :noway: Vi er ikke 5 år mere og skal selv kunne tage os af sådan en lille ting som at finde en gave til sin nisse. Har man ikke overskud, kunne man da hellere bede sin mand/kæreste/mor/veninde lige at hjælpe, men at skulle tildele forskellige movinder som hjælpenisser synes jeg lyder som en "børnehave på tur" hvor man skal holde hinanden i hånden hele vejen.

     

     


  2. Jeg er enig med Heto - vi er allesammen voksne og nej, vi ved jo ikke om der kan ske noget lige pludselig, der vender op og ned på vores liv. :fear: Men selvom man ikke kunne have mod til at henvende sig til en anden Movinde, men man kunne da godt henvende sig til Lenka og melde ude omkring det.

     

    Jeg fatter ikke at det sker hvert eneste år. Indtil videre har jeg været meget heldig med mine nisser, men tanken er der hver gang, at man kunne være så uheldig at blive nisset af en der ikke nisser en alligevel :unsure:

     

    Callidus :kram: Jeg håber du får en personlig undskyldning og en gave, det mangler da bare. :knus:


  3. Jeg vil forslå, at man ikke kan være med i legen fremadrettet, hvis man har tilmeldt sig og modtaget en gave tidligere, uden at give noget igen.

     

    :ditto: Jeg synes ikke det er i orden at det sker hvert eneste år. Og ja, vi kan være mange der har det skidt og mangler overskud (mig inkl. :depri: ), men hvis man melder sig legen skal man huske at der er en der bliver ked af det hvis man ikke overholde de simple regler :cwy:


  4. :nej::ups:

     

    :noway: - Jeg bruger selv Nuxe-håndcremen og olien :)

     

    :lol: Altså, jeg troede AM mente fra sidste år ;) ellers elskede jeg min Nuxe pakke :elsker: Den læbepomade var fantastisk til E-Ls meget sprukne læber de efterfølgende vintre ;) Så, dine gaver var et stort hit :thumbsup: I det hele taget var 2010 et godt år med masser af hjælpe og gode gaver fra en dejlig nisse :nisse: :wub:

     

    Gud? - Er det 2 år siden? :lol: - Jeg købte selv sættet som en gave til mig selv og fik olien med glimmer i gave :lol:

     

    :lol::gammel: ja, det er to år siden og jeg har stadig olien :thumbsup:

     

    :knus:


  5. Talte vi ikke om, at man skulle være betalende Netop for at undgå de, der bare melder sig til?

     

    Der er selvfølgelig en del ikke-betalende jeg ikke har nogen mistro til, men de man ikke helt ved, hvem er ;) Vi har da oplev et par kedelige episoder :(

     

    :hmm: Det sad jeg også lige og tænkte over. Det kan være jeg springer over i denne omgang så :hmm::dunno:

    Tror kun vi har haft en enkelt kedelig episode med en ny som meldte sig til og ikke sendte noget. Det var for 2 år siden. Det afskærer jeg altså ikke alle de andre ikke-betalende medlemmer for. De andre uheldige episoder har været med ganske almindelige medlemmer herinde.

     

    (og så ved jeg også at der har været problemer med julehjælpen og den slags - men den del blander jeg mig helt udenom og det har jo ikke noget med nisselegen at gøre. Det var dog pga julehjælpen for 2 år siden at det nye medlem, der havde tilmeldt sig nisselegen og ikke deltog, var her).

     

    :thumbsup: Jeg tror også, det var pga julehjælpen dengang at det største balladen opstod :hmm:


  6. :nej::ups:

     

    :noway: - Jeg bruger selv Nuxe-håndcremen og olien :)

     

    :lol: Altså, jeg troede AM mente fra sidste år ;) ellers elskede jeg min Nuxe pakke :elsker: Den læbepomade var fantastisk til E-Ls meget sprukne læber de efterfølgende vintre ;) Så, dine gaver var et stort hit :thumbsup: I det hele taget var 2010 et godt år med masser af hjælpe og gode gaver fra en dejlig nisse :nisse: :wub:


  7. Talte vi ikke om, at man skulle være betalende Netop for at undgå de, der bare melder sig til?

     

    Der er selvfølgelig en del ikke-betalende jeg ikke har nogen mistro til, men de man ikke helt ved, hvem er ;) Vi har da oplev et par kedelige episoder :(

     

    :hmm: Det sad jeg også lige og tænkte over. Det kan være jeg springer over i denne omgang så :hmm::dunno:


  8. AM få nu bare betalt for guld, så du kan deltage i de private netværk. Det er alligevel dem, folk bruger til de virkelig private ting efter BB. Uden at bryde fortrolighed kan jeg vil godt sige, at der 5000+ og 10.000+ ikke bliver brugt så meget som for år tilbage, fordi man ofte bruger private netværk i stedet.

     

    OG så god weekend derude :)

    øh nå :huh: Jeg vil da nok mene at de ting jeg fx har skrevet er yderst personlige for mig.

     

    Na ja bevares, der findes da personlige tråde deroppe, men det er ikke som inden vi fik mulighed for personlige netværk eller inden BB. Jeg var da lidt skuffet over, hvor lidt der rent faktisk skete, da jeg nåede 10.000+ :)

    Ved du hvad, det der er supernedladende - bevares hvis jeg ikke skriver ting der er saftige nok for dig :rolleyes::blink:

     

    Jeg er superrasende lige nu.

     

    Jeg synes også, det er noget underligt noget at skrive :blink:


  9. Jeg vil med glæde sige velkommen - men forstår ikke, at du ikke nulstiller dig og starter forfra - i respekt for alle brugere herinde. Jeg synes det er for arrogant at komme brasende på den anden måde i denne situation.

     

     

     

    jeg er ikke med i den nye sitasion , så var jeg aldrig kommet ...

    Hej Annemarie. Tillykke med graviditeten, det må være vildt at skulle forberede sig mentalt på så kort tid :knus:

     

    Til din kommentar her vil lige sige, at uanset hvor gode intentioner og formål du har med at komme her (som jo kan være helt legitimt), så er du en del af denne situation idet, at MoVe bliver sat helt på den anden ende. Så hvis din hensigt med at være her er så reel som du giver udtryk for og hvis du vitterligt gerne vil holdes ude af denne sitiuation, så synes jeg egentlig at det ville være en ganske fin måde at illustrere dette, ved at tage hensyn til movinderne og starte forfra med en ny profil :)

     

     

     

    ja hvis jeg havde været en del af det nye lort , kunne jeg se det , men når andre har kunne med de regler i har , så må det gælde for alle..........

     

     

    Jeg gider ikke stå til ansvar for noget jeg ikke er en del af...

    Men som Lisas eneste tilbageværende Moveven (så vidt jeg lige kan skue), ER DU EN DEL AF DET. Du er så at sige i seng med fjenden, og det MÅ og SKAL du forholde dig til. Groft sagt ved jeg at mange har det som mig: Det er os eller hende!

     

    AM er ikke den eneste tilbageværende Moveven :blomst:


  10. Annemarie gør ikke andet, end hvad Zenia har gjort før, og hvad jeg selv har gjort: Forladt stedet i arrigskab en periode, og kommet tilbage, og fortsat, hvor hun slap.

     

    Sådan er reglerne for alle.

     

    Det kan derimod være en diskussion fremadrettet, om det var tryggere for alle,a t man fik en reminder efter f.eks. et år på mail om, at éns profil vil blive slettet, hvis man ikke deltager aktivt.

     

    Men det ville da være noget sært noget, at der pludselig kommer særregler i.f.t. at Annemarie ikke må fortsætte, hvor hun slap. Der ER intet aktivitetskrav, som det er nu. Så skulle f.eks. Zenia også have været nulstillet i 2008 (?) og jeg i 2009(?).

    Enig med dig, Vbgitte...

     

    Og så synes jeg, at reglerne ikke kan laves bagud rettet... pt. er jeg ikke betalende pga. begrænset økonomi (SU) og studier.

    Der er andre end jeg, som er ikkebetalende i længere tid. Skal man så starte helt forfra, den dag man vil "med i varmen" igen?

     

    :blink: Hallo, de to ting har jo intet med hinanden at gøre ;) Du har været aktiv hele tiden.


  11. Det handler ikke om, hvad dit ego kan klare eller ikke klare.

     

    Nu dukker du så op igen ud af det blå, få dage efter, at din veninde Lisa er blevet bannet for andet gang og en hel masse har blokeret hende på Facebook. Folk har gjort hvad de kan for at skærme sig mod Lisa, og nu vader du ind med bulder og brag og "LOL LOL" og kan åbenbart slet ikke stikke en finger i jorden og forstå, at netop den adfærd er med til at skabe endnu større utryghed.

     

    Det handler ikke om at hade, at du er her. Det handler om, at der i løbet af de par år, der er gået, siden Lisa blev ekskluderet, er foregået et arbejde for at genopbygge tilliden mellem parter, der dengang stod i hver sin lejr. Det er en lang og besværlig proces, og den er skrøbelig. For de flestes vedkommende er det lykkedes nogenlunde, men der er også sket skader, der aldrig heler helt.

     

    Indtil videre har jeg ikke hørt dig sige noget, der fortæller mig, at du har forståelse for, hvad der er foregået herinde siden du skred. Ej heller forståelse for, at vi er skeptiske over, at du kommer tilbage. Dit argument om, at du aldrig kommer op i fortrolighed med en ny profil vejer for dig tungere end andres utryghed ved, at du pludselig har adgang til alle fortrolighedsniveauer, så snart du betaler din profil.

     

    Du henholder dig ufølsomt til nedskrevne regler og siger, at din moral har det fint, så længe, du gør det.

     

    Dermed underkender du, at der er en masse personlige og følelsesmæssige ting i spil, som bliver trigget af, at du er her igen.

     

    Jeg synes, du skal overveje forslaget om at starte forfra med en ny profil endnu engang. :blomst:

    :ditto:

    (tillod mig lige at korte et afsnit eller to)

    AM jeg synes faktisk at Zenia rammer bulls eye.

    Og jeg vil også opfordre dig til, at starte med ren tavle = 0 indlæg.

    Start din netværksgruppe op, og inviter dem som du har det godt med at have i din nærhed, din situation taget i betragtning.

     

    Der er sket meget, og nogle af de ting du har skrevet de sidste par timer, og måden du har gjort det på (elefant i porcelænsbutik) gør, at folk er utrykke.

    Så hvad siger du? Ren tavle og opstart af egen gruppen herinde (guldmedlem) :dunno:

     

    Jeg er enig med Zenia og Karina :blomst: Man kan da ikke vade inde på den måde, og forvente at folk bare sige pyt :nej: Der er sket rigtig meget her på det sidste, og desværre er det en følsom sag mht Nanna/Lisa :fear:

     

    Du vil snildt kunne komme op i fortrolighed :mover: og hvis du oprettede dig som guldmedlem og startede dit eget netværk, vil det i mine øjne vise at du rent faktisk respektere at der er nogle er der utrygge ved at du lige pludselig er tilbage :unsure: timing ;)

×