Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metz

100+
 • Antal indlæg

  4135
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Metz

 • Rank
  med lidt mere hår
 • Birthday 10/02/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Østerbro
 1. Metz

  Link til "sidst læste" i en tråd

  Marianne kan du ramme den nu :-D
 2. Metz

  Mon her findes en " oversætter"

  Hvad vil du have oversat?
 3. Metz

  Voksne curlingbørn

  Ja, det skulle ikke undre mig, at det rent faktisk har en positiv effekt På Østerbro - absolut :ja:
 4. Metz

  SF ude af regeringen!

  Ja det kunne da være en mulighed. Ved ikke helt, hvad jeg skal synes om det, hvis det var. Jeg er mere spændt på hvor stor rokaden bliver. Om jeg fx skal have ny chef. Og så kan de jo vælge, at hive folk ind udefra, hvis de ikke kan pege på folk der sidder i FT.
 5. Metz

  SF ude af regeringen!

  Det lader til, at Astrid Krag ikke bliver minister. Der er flere der udtaler, at det vil være uhørt, hvis hun springer direkte til en ministerpost. Er jeg den eneste der tænker, at det er da netop ikke ville være overraskende, hvis det skete i den regering
 6. Metz

  SF ude af regeringen!

  Det var da ventet. -vil beholde magten Så må man håbe hun kommer i betragtning til ministerposter i S Det ville jeg være rasende over, hvis jeg var sosser. Ja - men hun bliver nok præsenteret som sundhedsminister inden længe.
 7. Jeg så Starlight Express i London som 11 årig og det var fantastisk.
 8. Metz

  cortex radialsiden af radius

  Egentlig tror jeg der er blandet noget engelsk og latinsk sammen i beskrivelsen, for cotex i den sammenhæng, som det er beskrevet går nok mest på den yderste del af knoglen (på engelsk hedder det yderste lag af knoglen cortex) - altså at der er et hak/en indsnævring i knoglen - ikke et egentlig brud og dette indhak sidder på radial siden af radius. Radius er den ene af underarmens knogler og når man betegner noget som siddende radialt vil det i denne sammenhæng være udad. Så det er et indhak i knoglen, der sidder på ydersiden af den ene underarmsknogle.
 9. Metz

  Smartphone

  Jeg har netop fået HTCs nye - One. Lækker lækker.
 10. Ja det du har gjort har hjulpet. Jeg ville også skyde på, at det er noget med kolonnerne.
 11. :venter: Hvorfor er der 1½ linieafstand mellem emnerne :spudwhat: Eller er det noget med rammerne
 12. Metz

  Sidste nisser afsløres i morgen

  Jeg er ikke uenig i, at der kan komme noget i vejen, som betyder at man ikke kan deltage. Men det er helt almindelig god opførsel, at man orientere om det og har man ikke overskud til at sige det til hoben, så siger man det i det mindste til Lenka. Det er ikke fordi nisselegen kun varer i få dage. Den står altså på over flere uger. Der er rigeligt med tid til at få sagt fra.
 13. Metz

  Skal forsiden se sådan her ud???

  Ah - så havde jeg måske fået rettet fejlen, men der er nogle der bare har en cachet udgave? Jeg håber XXX Og forsiden er mest en test pt - den kommer heller ikke til at se sådan ud som den gør nu, men var meget, meget træt af den gamle udgave, som jeg ikke længere synes gav så meget mening i forhold til sitet og formål. Det tro jeg. Har lige refreshed på min tablet og nu ser den fin ud.
 14. Ja det gør jeg og særligt, hvis der dukker tråde op, som jeg har læst, men ikke vil deltager i og de så fylder meget igen og igen i debatoversigten.
×