Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Vibe

100+
 • Antal indlæg

  243
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Vibe

 • Rank
  Ivrig debattør
 • Birthday 09/20/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Aalborg
 1. Ikke til salg længere. Spies ville godt ombooke til anden rejse
 2. Skyldes besvær med at komme til KBH hele sommeren (DSB) og dyrt at flyve til KBH + overnatninger. Og min familie er ikke hjemme som planlagt ifm. overnatninger. Så har fundet en rejse fra Aalborg :D Så hvis nogle har lyst til at spare lidt på rejsen - og jeg kan tabe knap så meget ville det jo være fint. Jeg læser lidt med i det åbne Men skriver ikke så meget.
 3. Depositum til Charterrejse, 14 dage, Egypten, Hurghada, Hotel Grand Resort sælges. Pris kr. 1600,- inkl. at jeg sørger for og betaler for navneændring. Jeg har bestilt rejsen og betalt depositum på kr. 2800,-, som jeg desværre ikke kan få retur. OBS: Køber skal selv betale rejsens restpris på kr. 13.016,- senest den 13.05.2016. Rejsens værdi er kr. 15.816,-. Rejsen er bestilt v. Spies, der har alt udsolgt til rejsemålet i denne periode. Hotel Grand Resort 4*, All Incl., 2 voksne (bestilt til 1 voksen + 1 ung, men uden "børnerabat). Værelse mod pool/have. Afrejse fra Kastrup torsdag den 12.07 (Uge 28), hjemrejse torsdag den 26.07. Rejsen er bestilt med transfer og mad på flyet. Visum er inkl. i rejsen.
 4. Jeg har bestilt en charterrejse til Egypten ved Spies. 2 uger med all inklusive. Har betalt depositum på 2800,00. Kan ikke komme af sted alligevel. Kan man sælge den ? Den er købt ved Spies og på deres hjemmeside står at navneændring koster kr. 500,00. Så tænkte om jeg kunne sælge sådan at jeg får eks. 1000 kr. og køber så betaler for navneændring og derved sparer 1300,- ?? Nogen der ved om det kan lade sig gøre ? Og nogen der måske er interesseret eller ved hvor jeg kan sætte den til salg henne? Afrejse CPH den 12.07.18. Det er på Grand Resort - værelse mod haven/pool. 2 personer (2 voksne - der er ikke børnerabat). Rest pris kr. 13.016 inkl. mad på fly & transfer.
 5. Vibe

  Build a Bear

  Ellers kan Reshopper måske være en mulighed. Der har jeg fået solgt lidt af vores. Tak for ideen. Det kendte jeg ikke til
 6. Vibe

  Build a Bear

  Er der interesse i at købe bamser, tøj og udstyr? Clara har MEGET som hun gerne vil sælge. Hun har både store og små bamser. Og masser af tøj, sko, tilbehør samt noget hjemmesyet/strikket tøj og tilbehør. Vi kalder hendes værelse (nu er de fleste så i skabet) for build a bears "fjernlager" :) Jeg vil meget gerne tage billeder osv. hvis der er interesse.
 7. Håber det er ok bare at linke til G&G Playmobil Moshi Monsters Littlest Pet Shop Playmobil og LPS sælges enten samlet eller i sæt - spørg for priser ved sæt
 8. Vibe

  Glattejern

  Tak for hjælpen
 9. Vibe

  Glattejern

  Billigvoks.dk har det her glattejern på tilbud. Er det noget værd til tykt og kraftigt hår? varmebeskyttelsesspray har jeg.
 10. Vibe

  Glattejern

  Hvad med varme grader og størrelse/bredde? Er 185 grader og 24 mm. godt nok ?
 11. Vibe

  Glattejern

  Clara ønsker sig et glattejern i julegave. Hun har langt, meget kraftigt og tyk hår med krøl/fald. Det er virkelig tykt og kraftigt hår. Men altså - det er jo et "gedemarked" når jeg ikke ved, hvad der skal kigges efter mht. grader, plader osv. Så hvad kan anbefales ? Eller gode råd til hvad jeg skal kigge efter
 12. Altså, Vik samler på dyrene. Men kun dem. Hun gider ikke huse osv. Så hvis du vil sælge kun kræ....er vi interesserede 😀 Det tror jeg hun er. Hun vil sortere det i morgen, så tager jeg nogle billeder
 13. Clara vil sælge alt hendes - og der er meget... :D Jeg kan tage billeder i morgen, hvis der er interesse Det befinder sig i Aalborg. Kan sendes hvis køber betaler porto.
 14. Vibe

  De bedste toppe

  Clara bruger dem fra H&M med bryderryg. Hun er rigtig glad for dem. Og jeg synes kvaliteten er fin og de holder længe. Også selv om de tørretumbles. Det er dem her. Det varer nok ikke længe før hun skal have en BH Men det er hun så ikke klar til endnu mentalt.
 15. Det er mere det med at få delt alle "småtingene" ud på de forskellige sæt, jeg ikke orker :D :D
×