Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tinke

10.000+
 • Antal indlæg

  12566
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Tinke

 • Rank
  SOLGT
 • Birthday 03/29/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Risskov
 • Interests
  Tinke er:<br />33 år gammel.<br />Mor til Emil, 3 år og Anna, 10 mdr.<br />Gift med F og bosat i et hus i Risskov.<br />ansat som lægesekretær.<br />Vild med fodbold.<br />Supergod til at lave mad :D<br />Tosset med Seinfeld.

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. Tinke

  Håndbold

  Fantastisk 🇩🇰 Jeg har spillet håndbold i 32 år af mit liv så for mig er det STORT 💪
 2. Tinke

  Håndbold

  Jeg følger med. Men er kun lige herinde i pausen. Jeg skal helst ikke gå glip af noget, jo.
 3. Tinke

  Hvad skal vi spise i aften?

  Manden og jeg skal have smørrebrød. Anna skal have tomatsuppe. Emil skal i sommerhus med 6 klassekammerater, så han spiser dernede resten af weekenden.
 4. Jeg kigger ALDRIG på lektier for nogen af mine børn. Det styrer de selv, og har gjort det længe. Vi er i øjeblikket i Emils klasse i gang med på tværs af 3 9. klasser i gang med at hjælpe dem med at få styr på sidste skoledag. De skal selvfølgelig selv gøre arbejdet og stå for selve dagen, men de har jo ikke mulighed for at booke lokaler og lignende, så det hjælper vi med, ligesom vi skal være forældre tilstede til festen, så der er styr på det, hvis nogen kommer i problemer. Der er intra altså et super redskab til at kommunikere på tværs af klasserne, og det havde da været helt håbløst med sedler eller lignende.
 5. Det er komplet åndssvagt. Jeg er sikker på, at FI bliver brugt uhensigtsmæssigt mange steder, men det må man jo få styr på. Løsningen er jo ikke at nedlægge det. Men jeg er så også helt sikker på, at det er en afledningsmanøvre for at slippe for at stå på mål for sundhedsreformen, som blev offentliggjort i sidste uge. Så er det bedre at få os alle til at diskutere forældreintra, så vi glemmer at forholde os til (endnu) en elendig reform.
 6. Tinke

  Sælges 2 billetter. Solgt.

  Hvor godt, at du kom af med den
 7. Tinke

  Venter på pakker.

  Jeg venter på et spil til Emil - det er undervejs. Jeg bestilte i går et par hoodies på Real Madrid shoppen, og dem kan jeg forvente at modtage i dag. Så har jeg modtaget 3 pakker fra et fotofirma, som alle blev leveret med Postnord, og de er kommet lynhurtigt uden problemer. Pakkeposten fungerer rigtig godt her i området.
 8. Tinke

  Se nye indlæg

  Og nu virkede det så, da jeg havde startet denne tråd
 9. Tinke

  Se nye indlæg

  Hvorfor virker det ikke for mig? Selv om jeg sætter den til flere dage, så siger den, at der ikke er nogen aktivitet Er der andre der har samme problem?
 10. Så har jeg svaret. Sidste spørgsmål ("vil du være mere tilbøjelig til at købe avisen efter et foredrag?") blev et hverken eller, da jeg uden undtagelse køber avisen, og det vil et foredrag jo ikke ændre på.
 11. Tinke

  "Til toppen"-knap

  Jeg kunne ikke lige få øje på den først, men nu har jeg fundet den - tak
 12. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg er gået fra 12.000 til 4.000 (og ikke 6.000) kan jeg se. Jeg vil gerne kunne være med, hvor jeg plejer - altså 10.000+. Det er det vigtigste.
 13. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Det synes jeg er en god pointe.
 14. Tinke

  Det forkerte antal indlæg #124

  Jeg er røget fra omkring 12000 (husker ikke helt nøjagtig) og ned på 6000. Jeg vil gerne rettes ved lejlighed, men det haster jo ikke.
×