Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

karinasbaby

Medlem
 • Antal indlæg

  13037
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About karinasbaby

 • Rank
  Helle for at være den der råber højest
 • Birthday 03/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Smilets by/den jyske hovedstad
 • Interests
  Jeg hedder Karina og er 40 år. Bor i hus fra 73, sammen med min mand Henrik og selvfølgelig vores dejlige dreng Anton og en datter der hedder Frida. <br />Er uddannet pædagog, men har også en en baggrund som sælger og har arbejdet mange år i møbelbranchen. Men jeg er også en lille haj til køkken/bad branchen.
 1. karinasbaby

  Vi overvejer og få hund

  Vi har Terry. Hun er Malteser (mor)/Bichon Havanais (far). Vejer ca 5 kg. Helt igennem en fantastisk hund. Følger familiens tempo i løbet af dagen. Hun bjæffer et par gange når der kommer nogen. Det er sådan set det. Vi klipper selv, det kan man sagtens. Hun bliver friseret 3-4 gange om ugen. Det tager 10 min, så det er til at overkomme. Fælder ikke. Vil gerne lege, og er yderst interesseret i at lære tricks. De er særligt lærenemme på den front. Lige så højt et gear de kan være i, lige så hurtigt kan den falde til ro. Vi har ikke været på skole endnu, tror heller ikke vi skal. Vi er blevet frarådet hvalpe træning fra flere. Det er mere hensigtsmæssigt når de har rundet et år. Og så lige et af søn og hund.
 2. karinasbaby

  Børn i Frankrig...

  Så må jeg vist tage mig til takke med mine to løbespassere. Tæller det at min datter hellere vil spille banjo frem for håndbold. En ægte historie forresten..... Her i den lokale fodbold klub, kan de fleste fædre være i stand til at briste drømmen om "bare" at spille fodbold fordi vi har det sjovt. Anton fik lært alfabetet hurtigere ved fodbold end på skolebænken.
 3. karinasbaby

  når man handler på boozt.com

  Jeg har en rabat kode på 10% men der står, at det ikke gælder nedsatte varer. Men jeg kan sagtens anvende den, selvom mine køb er nedsat. Mon de laver det om.
 4. karinasbaby

  når man handler på boozt.com

  :doh:
 5. karinasbaby

  når man handler på boozt.com

  Der står at køb over 499 er fragtfrit. I min kurv er der for 537 hvoraf 39 kr er fragt. Hvcad er nu det for noget? Forsvinder den når jeg går videre til betaling ect.
 6. karinasbaby

  hvad går hurtigst med post DK

  Done
 7. karinasbaby

  hvad går hurtigst med post DK

  Har lige brug for et quick svar. Det skal nemlig gå hurtigt som lynet. Skal bestilles i dag.
 8. karinasbaby

  Spiser jeres børn krydret/stærk mad?

  Ja til krydret mad, og mad der smager af noget. Men hvis det er stærkt, så er de ikke meget for det. De bliver opfordret til en smagsprøve, så de lærere at vurdere selv.
 9. karinasbaby

  Hvis du i forvejen er bloddonor

  Jeg vil straks sige det til H. Han er bloddoner (har lige haft 25 tapnings jubilæum). Jeg er sikker på, at han gerne vil gøre det. Jeg kan desværre ikke være bloddoner pga. immuniseringerne.
 10. karinasbaby

  Kan du lide gløgg?

  Jeg kan godt lide et par glas. Men det skal være ordentligt glögg. :mums:
 11. eller guide mig til, hvordan jeg gør.
 12. karinasbaby

  hvad skal I have

  Jeg regner med at det nok bliver denne, min nyindkøbte Desigual. Alternativt kunne jeg godt finde på at vælge min Desi nederdel i det der brokade stof dims. En ting ligger helt fast, jeg skal ikke købe noget nyt.
 13. Jeg er sådan set ligeglad med hvad læreren tror på. Så længe der ikke bliver :praest:
 14. karinasbaby

  Har jeres børn også fri på tirsdag?

  Den skole jeg arbejder på holder lukket. Som vores skole er indrettet, kan det ikke være anderledes. SFO er åbent, men vi kører kun med "nødpasning" i SFO's åbningstid (kl. 6.30-17) dvs. vikarer, medhjælpere og en enkelt studerende. Alle lærer og pædagoger skal på kursus/informationsdag vedr. implementering af skolereformen. På Anton og Fridas skole, er det normal dag selvom skolen er valgsted.
 15. karinasbaby

  hvad er pædagogens rolle i folkeskolen

  Nej, det lyder ikke sådan Spørger du denne lærer, har det absolut ikke noget med pensler at gøre "Min" pædagog hjælper med at skabe et godt undervisningsmiljø, gøre børnene undervisningsparate. Det gør hun blandt andet ved at opsøge de børn, der ikke er kommet ind i klassen, trøste/tale med dem. Hun går også væk fra timen med et barn, der har brug for ekstra omsorg. Og en masse andet, jeg ikke kan sætte ord på, en del af det opdager jeg slet ikke. Jeg er vild med min pædagog i de skoletimer, jeg er så heldig at have hende. De ting du beskriver, at gøre undervisningsparat, opsøge børn, trøste dem. Det kunne i princippet gøres af de fleste mennesker uanset uddannelse m.m. Det er hvad jeg kalder assistent for en lærer. Det kunne i princippet være en sød 19 årige pige med et stort og godt hjerte der kunne udføre den opgave. Ville det gælde den anden vej rundt, at læreren ville være pædagogens højre hånd? Nope, du ville ikke kunne sætte en hvilken som helst person til at være med i undervisningen, så har jeg ikke forklaret mig godt nok. Lad os kalde min pædagog for Helle. Helle tager Alexandra med ud til en snak, når A viser tegn på mistrivsel. Helle samler op på de konflikter Michael har haft i løbet af sin dag. Helle sidder ved siden af Madelaine, der har så inderligt svært ved at følge rutinerne i musiktimen, hun sørger for at Madelaine føler sig set og hørt og giver mig gode råd til, hvordan jeg tilgodeser M i løbet af timen. Og så gør hun så meget andet, som jeg ikke lige kan eksemplificere. Jeg har Helle med i 4 lektioner om ugen, og jeg er enormt glad for det. For mig letter det mit job, når hun er der. Og jeg mærker det straks, hvis hun er syg eller til møde (pædagoger bliver jo ikke vikardækket i skoletimerne). Helle hjælper børnene i deres sociale udvikling samtidig med at hun giver mig lov til at have fokus på deres faglige udvikling. Og så hjælper hun naturligvis også Silje med at finde sin madkasse, ligesom jeg gør det, hvis det er mig, der er nærmest. Helle er så meget mere end en undervisningsassistent. Så forstår jeg det bedre Dejligt at du gad uddybe dette. Jeg har oplevet begge dele på mit job. Det er ikke rart at stå med en følelse af "hvad er det liiiige jeg laver her". Det er trods alt vigtigst at vi er ligeværdige. Lærer er gode til at undervise, pædagoger er forhåbentligt gode til at løse konflikter og hvordan vi er overfor og sammen med andre mennesker.
×