Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Summer1

10.000+
 • Antal indlæg

  14470
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Summer1

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 12/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Et par timer fra Berlin
 • Interests
  Jeg hedder Lise og bor med mine 3 drenge i Tyskland. Lucas, Benjamin og Simon går i en tysk skole og taler flydende dansk og tysk, lidt engelsk. Simon er født med indadvendte fødder og har siden han var 1 uge gammel været i et langt forhandlingsforløb på spanske hospitaler (med gips på begge ben). Han blev opereret d. 010905 og havde gips på i 5-6 uger og derefter støtte-skinne på hele døgnet, som holder hans fødder i den rigtige position. Nu bruger han orthopædiske sko og går til fysio 2 gange om uge. Jeg er grafiker, men arbejder nu for et engelsk firma som administrator og oversætter her i Tyskland. <br />Vi har en lejlighed i tæt på Alicante i Spanien, som vi bruger son ferieudlejning.. Ungerne elsker at komme "hjem" til Spanien og gense alle vennerne, og bade i poolen hver dag. :DD

Recent Profile Visitors

1145 profile views

Single Status Update

See all updates by Summer1

 1. Hvordan får jeg denne kolonne væk “Senest status-opdateringer” fylder næsten halvdelen af min forside, når jeg trykker se nye indlæg. :gah:

  1. Show previous comments  1 more
  2. Summer1

   Summer1

   Jeg er kun på fra iPad, og det er pisse irriterende, da din nye kolonne fylder ca. 40% af siden, dvs. at der er faktisk næsten mere fokus på dette, end de nye tråde. <_< Da alle disse små opdateringer fylder det samme som en rigtig tråde ... for mig fungerer det slet ikke. Ka jeg ændre det tilbage? :beder:

  3. krusedulle

   krusedulle

   Undskyld at jeg pipper med her, men jeg har kun lige oplevet det nu her til aften på iPad. Jeg har været på tidligere og der var denne kolonne der ikke 

  4. Lenka

   Lenka

   Jeg har først sat den på for 20 min siden, så den var der ikke før nej. K; kan se at jeg skal gøre browservinduet ret smalt, før den forsvinder ned, så man kan godt risikere at den fylder 30%-40€ hvis ipad viser billedet i landscape (tror jeg?). Det kan godt være at jeg ændrer den tilbage ugen jo, men lader den lige stå i mere end 20 min først, så jeg ser om der er andre end Fru K der slet ikke var klar over at der fandtes vægge og statusveskeder  :) Det er fint med lidt fokus.

×