Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

LoneL

5000+
 • Antal indlæg

  2304
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About LoneL

 • Rank
  Børn er en guds gave og en fandens plage

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Nu endnu længere Vest for København

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Måske tåbeligt spørgsmål. Vil adressen fortsat være www.morsverden.dk ?
 2. LoneL

  Emoji

  Test fra android telefon 🇩🇰💙⚽️🤞🍀🤔
 3. LoneL

  LP'er - nogen med interesse ?

  Desværre nej Ingen MJ
 4. LoneL

  LP'er - nogen med interesse ?

  Vi taler denne genre: Diverse klassiske TV2 (11 stk) Kim Larsen Jean Michel Jarre Dodo & the Dodo's Lars HUG Sting Queen George Michael Depeche Mode (3 + samle box med 5 stk) Bryan Adams Simple Minds Frankie Goes To Hollywood Def Leppard Extreme INXS The Police Prince Michael Falch U2 Erasure Eurythmics Springsteen (Live 75/85 5 LP-box)
 5. Har læst, at det åbenbart - igen - er in at afspille musik via pladespiller. Især blandt de unge. Min mor har gang i en større oprydning (forberedelse til hussalg og flytning til færre kvt.meter) og alle mine ungdoms LP'er står hjemme hos hende. Så inden min mor får ryddet lidt for grundigt op, vil jeg høre om der er nogen, der har interesse i primært 80'er musik på LP'er ? Har ingen ide om evt. pris
 6. LoneL

  Wii sports spil købes

  Vi har 2 stk. (kan ikke huske hvorfor). Kan "købes" for portoens pris (hvis ikke andre - tættere på - melder sig på banen).
 7. LoneL

  Forklaring til National test

  For Simon er det også tekstforståelse, hvor han scorer højest og som også bliver det samlede resultat. Har har scoret: god / god / rigtig god. Samlet: rigtig god. På den "gamle skala" scorer han: over gns / gns / del over gns. Samlet: over gns. Ved ikke om det er mere "gennemskueligt". Synes i hvert fald at det virker mere logisk.
 8. Flytteoprydning. Diverse møbler / legetøj MEGET billigt til salg. Da fx. Kirkens Korshær ikke modtager møbler (iflg. flere af de flytteforretningsfolk jeg har haft ude i dag), så prøver jeg her. Er da nogen der kan bruge følgende - kosten næsten gratis. Prisen taler vi om, men jeg mener MEGET billigt, da alternativet ellers er genbrugspladsen/Kara (tingene skal ikke med til Jylland under alle omstændigheder). 1) Woody briks fra Trævarefabrikkerne. Madrasmål 70 x 190: 2) Arbejdsbord fra Trævarefabrikkerne. Mål skriveplade: 75 x 150 cm (trænger nok til en afslibning): 3) Spisebord m. 4 stole (soldater på bordet medfølger ikke ): 4) Bondegård (lille hjørne af tag mangler - men ellers pæn. Skal bare støves af ): Jeg har ikke bil, så det er "selvhenter" i Roskilde.
 9. LoneL

  Chromecast el appletv?

  :hmm: det gør jo så at der altid en tlf eller ipad der er optaget sammen med TV'et Hvordan fungerer det iø får apple har jo den samme funktion altså hvor man streame noget på ipad og så beamer det over på TV. Jeg synes dog ikke det fungerer optimalt. Den går tit i stå i programmet og så skal man startr forfra. Jeg caster (chrome) via telefonen men kan sagtens foretage mig andet med/på tlf samtidig.
 10. LoneL

  Så er der lille på vej

  Jeg tror, jeg har et bud (for en sjælden gangs skyld. Plejer at være en knude til disse "gætte-tråde")
 11. LoneL

  Hvis du har tid og lyst...

  Jeg får lidt samme reaktion og er absolut ikke vokset op med den slags musik. Tror jeg reagerer sådan fordi det overrasker helt vildt at der er sådan en stemmepragt i det "lille menneske". - og måske begyndende overgangsalder :shh: :totaltgrådlabiluansethvad:
 12. LoneL

  Hvilken sang

  Når jeg går ind på Telmore Musik / mest afspillet så er det sange fra Jokerens seneste udgivelse der præger listen.
 13. LoneL

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  Jeg var 32 da jeg fødte første og eneste barn.
 14. LoneL

  Gebyrer i Danske Bank.

  Rikke, har du flyttet penge fra opsparingskontoen flere gange de pågældende måneder :???: Jeg har også en opsparingskonto i DB og som jeg husker det, blev gebyret først "udløst" da jeg flyttede et beløb fra opsparingskontoen 2. gang inden for 1 måned (altså det var gratis 1. gang). Edit: Hvis det er en alm. indlånskonto, så står der følgende på DB's hjemmeside: "Du kan frit hæve eller overføre penge én gang om måneden uden at betale for det. Ønsker du at hæve fra kontoen mere end en gang om måneden, koster det 40 kr. pr. gang." Danske Indlån De må have sat prisen op for nylig. Da jeg gjorde det kostede det også 25,- kr.
 15. Pøj pøj med "projektet Håber at det bliver til succesfuldt XXX
×