Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

<< Tilbage

Mor-/barn-profil for Linda og Maria

Mor: Linda, 39 år ( 3/10)
Datter: Maria, 15 år 5 mdr

Fødselsdato: 13/1-2003
Oprindelig termin:2/1-2003
Født da mor var 41+4 henne
Fødselsvægt: 4050 g
Fødselslængde: 54 cm
Fødested: Silkeborg
Bopæl: Silkeborg
e-mail -- Hjemmeside

> Ret profil / Tilføj søskende <

Linda & Maria 3 mdr
Linda & Maria 3 mdr
slet
. Info . Vægt og længde . Motorik . Tænder . Billeder . Fødslen .

Fødselsberetning:

Marias fødsel


Hele søndag d. 12 jan havde vi gået og ordnet Maggies værelse. Hun havde nemlig lige fået en ny seng (højseng med rutchebane) og det hele skulle lige rokeres lidt rundt.

Jeg hjalp til, selv om mit bækken sagde nej.
Samme aften ca. kl 19-20 begyndte jeg at få kraftige plukkeveer... det troede jeg da at
det var. De kom med 7-10 min. mellemrum og var ret stærke. Da jeg gik i seng tog jeg to panodiler så jeg kunne få sovet, da Maggie skulle starte i DP mandag morgen.

Jeg fik sovet ca 1½ time og vågnede igen med stærke plukkeveer. De kom stadigvæk kun med de 7-10 min mellemrum, så jeg troede ikke det var andet end plukkeveer.

Da kl blev 7.30 og jeg skulle ind og
vække Maggie, så jeg at der var noget rødt slimet noget i mine trusser. Jeg ringede så til fødegangen, og de syntes at jeg skulle kigge ind da jeg jo var 2. gangs fødende. Så jeg ringede efter svigermor og ringede til DP og sagde at vi ikke kom i dag.

Vi var inde på FG kl 9.15 og jeg blev tjekket. Jeg havde kun åbnet mig 2 cm. JM syntes dog at når jeg nu ikke havde sovet i nat og barnet var så stort og jeg var gået så meget over tiden... ja så ville de sætte mig igang nu, ved at prikke vandet. Jeg kom så i deres sexede tøj og fik et lavement til at starte på.

JM prøvede så at prikke vandet, men kunne ikke da jeg havde forbandet ondt når hun pillede. Min rigtige Jm havde tilkalde-vagt den dag og blev så tilkaldt så hun kunne \\\"føde med mig\\\", hvilket var rigtigt rart.

Da hun så kom en halv times tid senere fik hun hul på vandet, men det hjalp ikke en fis. Mine veer var kommet ned på 5-6 min, men de gav alt for lidt. Kl 12.40 blev jeg tjekket igen og der havde jeg åbnet mig 4 cm. hvilket var for lidt ifl. JM. Hun syntes at vi skulle lægge ve-drop ind så der kunne komme gang i sagerne.... og det skal jeg love for at der gjorde!!

På lidt over en halv time åbnede jeg min 6 cm (AVAVAV) . Lige pludselig sagde jeg til Brian at NU skulle jeg altså presse og i samme øjeblik kom JM ind. Så gik det stærkt. I et langt pres kom Maria ud, fuldtændig grøn i hovedet da hun havde skidt i fostervandet. Da hun blev vasket blev hun dog noget kønnere *gg*.
Men sikke da en dejlig lille sag.

Hun blev født kl 13.17 d. 13 jan 2003. 4050 gram og 54 cm. Kl 16 var vi hjemme igen.
Født 11 dage over termin.

Søskende på babylisten:

maggie (17 år 3 mdr)

Få en personlig signatur til debatten eller hjemmesiden

Profilen er senest opdateret d. 25/9-2005

> Slet profil <