Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

<< Tilbage

Mor-/barn-profil for Vanya og Zilas Elias

Mor: Vanya, 40 år ( 24/2)
Søn: Zilas Elias, 12 år 6 mdr

Fødselsdato: 7/12-2005 kl 09:31
Oprindelig termin:30/11-2005
Født da mor var 41+0 henne
Fødselsvægt: 3400 g
Fødselslængde: 52 cm
Fødested: Holbæk
Bopæl: Dianalund
e-mail

> Ret profil / Tilføj søskende <

. Info . Vægt og længde . Motorik . Tænder . Billeder . Fødslen .

Fødselsberetning:

jeg havde læst hele natten, da jeg ikke kunne sove. Da klokken var omkring halv fem vil jeg lægge mig til at sove, men mærker noget som føles at noget sprang inden i mig men der sker ikke andet, så jeg lægger mig ned. Lidt efter begynder det at strømme vand ud af mig.... jeg får vækket manden som ringer til fødegangen. De siger at vi skal komme ind til chek men at vi bare skal tage det roligt.
Manden går i bad og barber sig mens jeg ligger i sengen og varmer mig. jeg synes jeg kan mærke nogle spændinger og tager for sjovt tid på dem, der er ca fem min. imellem.
Veerne begynder hurtigt at blive kraftigere og jeg siger at nu skal vi altså afsted.
Kl halv syv er vi på holbæk sygehus og jeg bliver undersøgt..... 3 cm åben, så det er gået stærkt.
De måler så veer og hjertelyd i en halv time hvorefter de siger at der går et stykke tid før der igen kommer nogen for der er vagt skifte.
veerne begynder nu at gøre rigtigt ondt og jeg er ude og kaste op to gange.
Lidt over otte ringer vi efter en jordemoder for nu kan jeg næsten ikke holde det ud længere, en sygehjælper vil prøve at få fat i en, da der stadig ikke er kommet nogen kvart i ni ringer min kæreste efter hende igen. og igen er det sygehjælperen der kommer denne gang får hun dog fat i en jordemoder til os.
Jeg fortæller at jeg har mega ondt, hun virker irreteret over at jeg allerede piver men vil give mig et lavement, men først vil hun lige se hvor åben jeg er... 7 cm så ingen lavement til mig, jeg kommer ind på fødestuen og får skjorte på og presseveerne begynder. Jeg har stadig mine egne bukser påog mens jeg står lænet op af briksen med de vildeste presseveer prøver jordemoderen at få dem af mig. jeg kommer op og ligge og får lidt ilt samtidig med at jeg presser og kl 9.31 bliver vores dejlige søn født... 5 timer efter vandet gik:)

Søskende på babylisten:

Zilas Elias har ingen søskende på babylisten

Få en personlig signatur til debatten eller hjemmesiden

Profilen er senest opdateret d. 3/3-2006

> Slet profil <