Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

<< Tilbage

Mor-/barn-profil for Heidi Hjorth Jeppesen og Malte Emil

Mor: Heidi Hjorth Jeppesen, 39 år ( 16/5)
Søn: Malte Emil, 16 år 11 mdr

Fødselsdato: 25/6-2001 kl 10:13
Oprindelig termin:7/7-2001
Født da mor var 38+2 henne
Fødselsvægt: 3510 g
Fødselslængde: 51 cm
Fødested: Aalborg Sygehus
Bopæl: Aalborg
e-mail -- Hjemmeside

> Ret profil / Tilføj søskende <

. Info . Vægt og længde . Motorik . Tænder . Billeder . Fødslen .

Fødselsberetning:

Da mor var ved jordemoderen i 38. uge, var hun meget i tvivl om hvordan Malte Emil vendte. Hun var 99 % sikker på at det var hovedet der stod fast i mor\\\'s bækken, men sendte alligevel mor videre til undersøgelse og scanning på sygehuset. Og det var godt, for Malt sad pænt og FAST i på numsen i bækkenet. Lægen og jordemoderen forsøgte at vende ham to gange inden mor måtte bede dem om at holde, det var simpelthen for smertefuldt. Og han rykkede sig alligevel ikke en centimeter.
Vi fik aftalt en dato for kejsersnittet. det skulle foregå mandagen efter Sankte Hans d. 23. juni. Det var lidt skuffende, især for mor, hun havde faktisk helt set frem til at skulle føde..
Det blev en lang weekend. Mor og far skulle til Sankt Hans hos mor\\\'s forældre og de måtte selvfølgelig ikke vide noget. Alle snakkede lystigt om mor\\\'s store mave og om den forestående fødsel, mens mor og far sendte lunefulde blikke til hinanden.
Mandagen kom og vi tog på sygehuset. Moster var med, det havde vi allerede aftalt da mor blev gravid. Hun er sygeplejeske og kunne godt komme lidt til hånde, det kunne jo ske at far havde brug for en afløser under en langvarrig fødsel.
Vi blev indlagt kl. 7:00 og fik skiftet tøj og gjort klar. Sygeplejesken lod os derefter være lidt alene på stuen. Vi ventede spændt.
Mor blev mere og mere utryg ved situationen og ville bare gerne have det overstået.
Sygeplejesken kom ind og sagde at der var et par akutte kejsersnit, så vi ville blive lidt forsinket. Den ekstra time føltes som en evighed for os.
Endelig blev vi kørt til operationsstuen og drop og epiduralblokaden blev lagt. Mor havde nu fået mere end nok og tårene kunne nu ikke holdes tilbage. Det var både lidt frygt og spænding der gjorde det.
Kejsersnittet gik godt. En sød sygeplejeske sad oppe ved mor\\\'s ansigt og fortalte om hendes egne børn. En god afledningsmanøvre, for da jeg spurgte om de snart ville starte, sagde hun at der var åbnet og to sekunder efter hørtes en spæd gråd. Malte var perfekt og skreg allerde mens han lå med halvdelen af kroppen inde i mor\\\'s mave.
Vi blev kørt op på opvågningsstuen og var der i et par timer. Malte fik tøj på af en rystende og nervøs far, mens mor lå i sengen og langsomt kom til hægterne. Moster sørgede for at der blev taget en masse billeder af det lille vidunder. Idag nogle helt uvuderlige billeder.
Vi lå på sygehuset indtil fredag middag. Far arbejdede, men kom og besøgte i frokostpausen og efter arbejde.
Da vi kom hjem var der et rend af gæster og mormor og morfar, farfar og farmor var der næsten hele tiden. Der blev rigtig hygget om både den lille nye Malte Emil og de nybagte forældre.

Søskende på babylisten:

Malte Emil har ingen søskende på babylisten

Få en personlig signatur til debatten eller hjemmesiden

Profilen er senest opdateret d. 10/7-2006

> Slet profil <